Keresés

Megjelenések

2008. augusztus 10., vasárnap 0:29
Mivel itt többen olvassák:

A Warner (New Line) is elkezdte a magyar vonatkozású Blu-ray lemezek gyártását, legalábbis a www.dvdsvet.cz oldal tanúsága szerint.

Haladunk, haladunk, lassan az összes nagy stúdió felzárkózik a Sony, a Paramount és a Fox mellé...

De hogy ide vonatkozó kérdés is legyen, az August Rush című filmről nem lehet tudni, mikor jön be hozzánk? Most néztem meg és eléggé nagy hatással volt rám.

Mivel a legtöbb országban már bemutatták moziban, nálunk csak DVD-n esélyes SZVSZ. Az FHE asztala lenne, mivel Warner...
0
2008. augusztus 10., vasárnap 0:21
:) A villanyborotvás öngyilkossági kisérlet, meg a kolbász a szendvicsben - na az mekkora jelenet! :D - jelenetek emlékezetesek :D
0
2008. augusztus 9., szombat 23:59
Nekem is az az egyik legnagyobb kedvencem. Magyar címe egyébként: Legénybúcsú. Kár, hogy nem adják ki idehaza, az eredeti Rátóti Zoltán féle szinkronnal. Az RTL-es verzió egy kiherélt szar, félek az kerülne a DVD-re, ha meg is jelentetnék.
0
2008. augusztus 9., szombat 23:22
Igen az nagyon súlyos.
0
2008. augusztus 9., szombat 23:21
Az én kedvenc Tom Hanks vígjátékom pedig a The Bachelor Party(Agglegény-party).
Kedvenc jelenetem a liftben leledző döglött tehén, feldobott patákkal...:)))
0
2008. augusztus 9., szombat 23:12
Imádom a Pénznyelő-t, egyik kedvenc Hanks vígjátékom. Ahogy röhög, mikor leszakad a kád alatt az emelet... XD
0
2008. augusztus 9., szombat 18:02
ezeknek a filmeknek amiknek már visszajött az ára kb.10-15 ft (!!!!!!) az elöállitási költsége az Universalnak.
0
2008. augusztus 9., szombat 17:59
Egyáltalán nem végzi jól! A turkálós megjelenési áraival lenulláza a kiadások értékét. Nyilván a DVD-k - maguk a korongok - megegyeznek a korábban megjelentekkel. Azért arra kíváncsi lennék, hogy levonva az áfa értékét, a korongok előállítási költségét - esetleg a jogdíjakat - és a borítók újragyártásának - nem kis - költségét mennyi is marad a bruttó 990Ft-ból? Szóval ez b*romira nem jól van így... de mindenki csak a 990Ft-os árakat látja, a rózsaszínű felhő mögé meg nem is néznek. Pedig ott igen sötét viharfelhők gyülekeznek...
0
2008. augusztus 9., szombat 17:43
A Select elég jól végzi a dolgát.
Rövid időn belül itt van két külföldön évek óta lapuló(Játsz/Ma,Pénznyelő) magyar vonatkozású kiadvány és mellé még a Dolog is.
Átvehetnének más filmstudiókat is a Universal mellé...
0
2008. augusztus 9., szombat 15:37
Elvileg ősszel jön, valszeg duplalemezes kiadásban. :)
0
2008. augusztus 9., szombat 15:07
De elég, csak jó lenne már kézben tartani... :)))
0
2008. augusztus 9., szombat 14:54
Jön, annyi nem elég infó? :)
0
2008. augusztus 9., szombat 14:44
A Dolog-ról nincs közelebbi infó azóta sem? :)))
0
2008. augusztus 9., szombat 14:39
(Gondolom) új szinkronnal.
0
2008. augusztus 9., szombat 14:37
Augusztus 27-én jelenik meg Tom Hanks egyik régi, szenzációs vígjátéka, a Pénznyelő(The Money Pit).
Kiadó a Select.
0
2008. augusztus 9., szombat 14:07
Hát, időközben kiderült, hogy a kinti is csak egylemezes lesz, de ez nem befolyásolja a berendelést... :)))
0
2008. augusztus 9., szombat 13:46
Na igen, csak éppen ez odakint állítólag kétlemezes lesz, érzésem szerint idehaza tuti nem vállalják be a duplát... :)))

Minket meg nem igazán izgat az angol borító. :D
0
2008. augusztus 9., szombat 13:42
Mint a Mindenképpen, talán esetében :)
0
2008. augusztus 9., szombat 13:39
Jövő hónapban újabb angliai rendelés csúszik be, kétlemezes verzióban remélhetőleg:

Forgetting Sarah Marshall - Lepattintva

A Universal megtartotta a jó szokását, hogy az angol kiadásra pakolta fel a szinkront és a feliratot, így ebből sem lesz Select-es verzióm, ki tudja mikor... :)))
0
2008. augusztus 7., csütörtök 18:02
Szintén ott olvasom.Várható az Egy asszony illata eredet olasz változata.Az Egy nő illata(Dotkom)
A Furcsa pár mégsem lesz az idén.Gondolom csak a szinkronos újrák jönnek.Sajnos.
0
2008. augusztus 7., csütörtök 16:50
Szia!

Köszi az infót.:)
0
2008. augusztus 7., csütörtök 14:59
Jön jövőre az American History X és a Tű a szénakazalban!
(forrás:vox.hu)
0
2008. augusztus 6., szerda 14:53
Szia.

A Kojaket a Budapest Film fogja kihozni hamarosan, nézz szét itt a topikjukban, azt hiszem írtak erről.

Budapest Film fórum

Odaát 2. évad pedig FHE, nekem úgy rémlik, hogy ősszel-télen jön, de ezt majd megmondja Jama, Dömi vagy akik jól vannak informálva :D

0
2008. augusztus 6., szerda 14:49
Megvernék az eladót, amiért kimerte tenni a kirakatba a kiadványt azzal az árral.
0
2008. augusztus 6., szerda 14:32
Szevasztok! Valaki nem tud véletlenűl infót az Odaát 2. évadról?
Valahol olvastam, hogy a Kojak (eredeti) meg fog jelenni erről is tud valaki valamit?
0