Nahát én még sosem írtam egy kiadónak sem. Ha valami érdekel, akkor türelmetlenné válok, s addig telefonálok, míg meg nem tudom a választ. Levélben lehet süketelni, élőszóban viszont ez ellen is lehet lépni. Ugyanakkor ritkán nyaggatom a kiadókat, mivel engem baromira nem érdekel, hogy mi jelenik meg majd mondjuk két hónap múlva. Annyifajta vackot gyűjtök, hogy folyamatosan azt kell szondáznom, hogy a még meg nem vett filmek közül, vajon melyiknek esedékes az eltűnése, joglejárta, lebutítása, ezért aztán nem érdeklnek a dvd premierek, mert mire a júliusi filmekkel fogok foglalkozni, addigra tél lesz. Ezért nem érdekelnek a BuFi Attenborough-tervei sem, van még 8-9 darab ami hiányzik, azokat tartom szemmel. A magam részéről annak örülnék legjobban, hogy ha most egy darabig semmit nem adnának ki tőle, hogy legyen időm behozni a lemaradást. Szóval nem tudok semmit a tervekről, de szerintem jelen pillanatban annyira tökmindegy, hogy mi lesz két-három hónap múlva, mert hiszen ha tudom, hogy mi fog akkor megjelenni, megvenni akkor sem tudom, csak két-három hónap múlva. Mire odaérünk, majd úgyis kiderül.
Bocs, ha kiábrándító voltam. :)