Keresés

Megjelenések

2020. március 30., hétfő 20:54
Egészség szempontjából rendben van a dolog, mivel sokat gyaloglok, időbe is belefér, mert az sok van. Viszont hibás termékek viszaküldözgetésekre sajnálnék egy percet is. Sajnos a filmkiadások és a könyvmegjelenésekre is egyre inkább a silányosodás a jellemző. Sokszor a fejemet fogom, hogy bizonyos termékeket hogyan mertek kiengedni a kezükből a felelősök. Az Álomdoktor fémdoboz és a Vaják könyvsorozat okozta az eddigi legnagyobb kihívást, s ha a tendencia folytatódik, akkor nem kizárt, hogy megelégelem, s kiszórom a gyűjteményt. Pár millióval beljebb lennék. :)
most posts by TM
0
2020. március 30., hétfő 20:34
De legalább lesz rajta. Érdemes lehet a lengyelektől megrendelni a TROS-t? Arra mondjuk éppen nem írnak magyar feliratot.
0
2020. március 30., hétfő 20:27
Ennek utánanézek. Köszönöm az info-t!
0
2020. március 30., hétfő 20:26
Nem vagyunk egyformák. :)

Sok-sok éve ugyan még én is viszonylagos rendszerességgel feljártam az Europark és Westend City Center Media Markt áruházakba, azon prózai okból, hogy csak ott lehetett kapni műsoros videokazettákat, és ízlésemnek tetsző zenei CD-ket:

Ám akkor még fiatal voltam, és bohó... talán még diákigazolványom is volt, így tehát időmmilliomosként, "fillérekért" utaztam Budapestre, és Budapesten.

Azóta sok víz lefolyt a "vén Dunán", és a saját bőrömön kellett megtapasztalnom, hogy az idő és az egészség a legfontosabb dolgok az életben. És ezeket pénzben mérni, megfizetni nem lehet.

A házhoz rendelés a lehető legidőtakarékosabb vásárlási forma. És mint említettem, a legtöbb esetben éppen olyan makulátlan, sértetlen terméket kaptam, mintha személyesen vásároltam volna meg egy szaküzletben.

Ettől függetlenül a hagyományos vásárlást, az eladókkal beszélgetést kedvelem; sajnálmám is, ha az ilyen szaküzletek teljesen megszűnnének.

Ám a konkrét témában a helyi kínálat a nullához konvergál, ahhoz pedig sem időm, sem pénzem, sem energiám nincsen már, hogy Budapestre járogassak filmeket és zenei CD-ket vásárolgatni.
0
2020. március 30., hétfő 17:23
Érdekes módon a Jégvarázs 2. tartalmaz magyar 5.1-es szinkront igaz hogy csak külföldön megjelenő dvd-n https://www.dvdmax.pl/kraina-lodu-2-disney-dvd,art668033
0
2020. március 30., hétfő 15:34
Szinkronnal is lesz Skywalker kora online sugárzásal április közepétől, úgyhogy sztereó magyar hanggal elérhető lesz a weben.
most posts by TM
0
2020. március 30., hétfő 15:33
Nekem könyv és (főleg nem műanyagtokos) film esetében fontos, hogy lássam, hogy mit veszek. Ha kell, akkor utazom érte, ami nem gond, hiszen mindig is így csináltam. Most, hogy bezártak a könyvesboltok, kénytelen vagyok megvárni, míg kinyitnak, de az addig megjelenő kevés regény meg fog várni.
most posts by TM
0
2020. március 30., hétfő 13:54
Alapvetően nincsen probléma a házhozszállítással. Én legalábbis évek óta rendszeresen vásárolok így. Nyilván nem minden árucikket, csak műszaki berendezéseket, illetve a gyűjteményem darabjait.

Szóval könyvet, zenei CD-t, filmeket is, és szerencsére eddig nem volt nagyobb gond azokkal sem. Egy-két alkalommal ugyan sérülten érkezett a film doboza, de akkor mindig gond nélkül ki tudtam cseréltetni.

(Egyébként, mivel nálunk boltban mindössze 1-2 tucat film kapható, így nem is kérdés, hogy online vásárlással oldom meg a gyűjteményem bővítését 10-ből 9 esetben.)
0
2020. március 30., hétfő 13:49
Igazából csak azért fontos a magyar felirat, mert az egyik Star Wars rajongó cimborámmal megbeszéltük még anno, hogy nem a moziban nézzük meg az utolsó részt, hanem - mivel én úgyis megveszem a gyűjteményembe -, majd Blu-ray lemezről, közösen.

Nekem nem probléma, ha angolul kommunikál a film, mert jól beszélem, értem az angol nyelvet, ő viszont nem.
0
2020. március 30., hétfő 13:32
Én máskor sem mertem semmit házhoz szállíttatni, ezért most is boltba járok azért, ami kell.
most posts by TM
0
2020. március 30., hétfő 12:50
Azon nem találsz magyar feliratot. :)
most posts by TM
0
2020. március 30., hétfő 12:43
A ZAVVI oldalán még csak "pre-order" státuszban van a film. Máshol nem néztem még.

Mondjuk mindegy is, mert a jelenlegi helyzetben minimalizáltam (zéróra csökkentettem?) az ilyen vásárlásaimat.

Ez nem esszenciális. Remélhetőleg lecseng a vírus, visszatér minden a régi - jó értelemben vett - kerékvágásba, és bátran rendelhetek házhoz ismét.
0
2020. március 30., hétfő 12:06
Már két hete elérhető valahol...
most posts by TM
0
2020. március 30., hétfő 11:59
Ezt sajnálattal hallom!

Akkor majd megrendelem külföldről.

Azért nem bánnám, ha legalább magyar feliratos változatban elérhető lenne valahol...
0
2020. március 30., hétfő 11:59
Ezt sajnálattal hallom!

Akkor majd megrendelem külföldről.

Azért nem bánnám, ha legalább magyar feliratos változatban elérhető lenne valahol...
0
2020. március 30., hétfő 1:59
Még jó, hogy olvasom a kommenteket, mert átsiklottam felette...

Tuti vevős, egyik nagy kedvenc Keaton-től :)
0
2020. március 30., hétfő 1:31
Én is nagyon örülök az érkezésének. :)
0
2020. március 30., hétfő 0:37
Nem, a Media Markt nem adhatja ki.A Disney filmeknek nincs magyarországi kiadója tavaly óta,tehát senki nem adhat ki Disney filmet és jelen állás szerint nem is fog senki.
0
2020. március 29., vasárnap 22:18
Miért biztos? A Media Markt is kiadhatja, nem?
0
2020. március 29., vasárnap 22:18
Százszor is meg tudnám nézni, annyira nagy kedvencem a "Közös többszörös". :)

Az egyik legjobb amerikai vígjáték. Michael Keaton nem véletlenül a kedvenc színészem. Komoly és vígjátéki szerepekben is mindig a maximumot nyújtja.

Zseniális a különböző klónok megformálása, és a többi főbb szereplő - Andie Macdowell, Eugene Levy, Harris Yulin és John De Lancie - is nagyon jól hozza a szerepét.

Aki nem látta, annak teljes szívből ajánlom!

Csak annyit mondok: "Neftek itt a picca!" :P :D
0
2020. március 29., vasárnap 20:33
Ezt én is már régóta keresem, esélytelen itthon. Ebay-en meg horror áron van!
0
2020. március 29., vasárnap 17:30
Sziasztok,
A predator limitalt kiadasu fejszobrat keresném. Szerintetek van esély beszerezni egyet?

https://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=72027&VID=066-895654980-70636730630718610
0
2020. március 29., vasárnap 16:30
A Bad boys 3 steel elképesztően gyönyörű.
0
2020. március 29., vasárnap 14:24
Én tegnap regisztráltam az HBO GO-ra és meg kell mondjam szenzációs a dolog... Én is gyűjtöm/gyűjteném a filmeket de szinte már az se érdekel ami megjelenik, muszáj volt valamit kezdeni magammal. A torrentezést utálom, ha nem jön szembe a cím akkor sose töltök le semmi értelmeset. Itt legalább szem előtt van minden film, lehet válogatni és nagyon jó a kínálat. A Netflixet is használom, ott inkább a sorozatok jók, pár saját gyártású filmen kívül sok a kisebb cím érdektelen.... Fel kell találni magunkat 😃
0
2020. március 29., vasárnap 14:22
Csak a magad nevedben beszélj. Természetesen meg fogom venni, legfeljebb nem a magyarokat gazdagítom vele. A csehektől vagy az angol amazontól rendelem, de ez még eldöntendő kérdés. A cseheknél hátha lesz magyar felirat az extrákon.
0