A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. május 7., szerda 22:26
3428
A tulaj biztos elbújt a szekrényben, azért nem találták...
0
2008. május 7., szerda 22:16
553
Már egy ideje nem foglalkozik vele az intercom. Nem találta a tulajt. Úgy tűnik más meg nem is próbálkozik. Pedig ki lehetne adni ha egy cég rendesen utánna nézne.
0
2008. május 7., szerda 22:06
52685
Azt asszem nem láttam, de Kalózok Jamaicábant igen, meg még valamit, aminek a címe hirtelen nem ugrik be.
most posts by TM
0
2008. május 7., szerda 21:56
3428
Az Édenkert a sikátorban is?
0
2008. május 7., szerda 21:40
3428
Tudod, én erre mit mondok? Engem már tulképpen nem is érdekel, hogy kiadják-e vagy sem, mivel rég beszereztem külföldről, akár a The Thing-et, meg az Escape from New York-ot... A végén tényleg azt fogja elérni a kiadó, hogy senki sem fogja megvenni a Die Hard 3.-at, mert már mindenki megveszi külföldről(vagy már meg is vette)mire a nagyságos kiadó végre méltóztatik itthon is kiadni...
0
2008. május 7., szerda 20:58
52685
Jut eszembe, offline már kaphatóak a Best-Universal filmek is.
most posts by TM
0
2008. május 7., szerda 19:10
801
túlontúl nagyot akar akasztani a kiadó vele :) de majd jön néhány mókus aki azt fogja ismételgetni h de a kiadó mindent megtesz bezzeg és dolgoznak rajt.. meg majd jön olyan aki azt mondja h nem térülne meg meg nem vinné senki olyan sokba kerülne a kiadása blablabla.. aztán pont nem oly rég beszéltünk arról is h más apró "rétegfilmnek" nevezett filmeken meg 990ftos cuccokon termeli be a kiadó például akár a die hard 3 kiadásiu költségeit és ezért kell megvenni és ezért foglalkoznak kisforgalmú filmekkel is.. természetesen nem vagyok meggyőzve efFelől, továbbra is állítom a die hard 3 árát már 50milliószor betermelte 50millió film Andy Vajna cégének, csak baxnak kiadni mert kicsit több papírmunka lenne vele mint egy éppen aktuális premierfilmmel
0
2008. május 7., szerda 18:36
143
Beszéltünk itt már sok mindenről, de én még mindig nem vagyok tisztában az alapproblémával: tulajdonképpen mi a sz*rért nem jelent még meg eddig Magyarországon a Die Hard 3. dvd-n? Nem lehet tudni kinél vannak a jogok v. lehet tudni, de nem akarja eladni a jogokat v. el akarja adni, de túl sokat kér stb.?
0
2008. május 6., kedd 22:30
13392
Ha olyat találsz, melynél a lemez és a papír közé műköröm szorult, akkor azt én már átválogattam. :)
0
2008. május 6., kedd 21:44
52685
Dr. Bubóból már kibontottam vagy húsz tasakot, de eddig csak összegányolt felületű mocskot találtam mindegyikben, a gemkapcsoktól meg rendszeresen letörik a körmöm. Lehet, hogy lakkoznom kéne? :)
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 21:23
13392
Szívemből szóltál. Ráadásul a bevásárlóközpontokban olyan cd-ket lehet(ett) kapni, melyeket a rájuk ragasztott címke szerint ők forgalmaznak, de nagyon nem kóser anyagok, az biztos (igen, kimondom, ha engem kérdeztek, lopottak voltak).
0
2008. május 6., kedd 21:12
52685
Reméljük, nem egy beCsapó téka! :)
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 21:10
2062
Úgy látszik érdekeltek benne valamilyen formában.
0
2008. május 6., kedd 20:53
52685
Ha RNR Média, akkor az minden lesz, csak nem tisztelgés. A kartontasakos forgalmazást kitalálóknak meg mély keresztényi meggyőződéssel vágnám le a tökeit.
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 20:42
950
5/6/2008 6:42:17 PM
Most megjelent Mission impossible 2-őn a magyar felirat sárga vagy fehér színű?
0
2008. május 6., kedd 18:38
473
imdb szerint pedig 1927. The Drop Kick, ezt jelöli John Wayne filmográfiájában, mint szinész, csak uncredited, azaz gondolom nem szerepel a stáblistán, szal létezik a film, 62 perces, sport-drama. Szóval igenis játszott John Wayne némafilmben, bár az is igaz hogy nem láttam :)
0
2008. május 6., kedd 18:32
3428
Szerintem ez csak poén, annak is rossz...
Először is:John Wayne első filmje az 1930-as Big trail(Nagy ösvény)volt, melyet Raoul Walsh rendezett. John Wayne nem is játszott soha némafilmben.
Másodszor:Az is blődség, hogy az 1930-1960 között készült 30 random filmjéből 27-et ne játszottak volna idehaza valamilyen formában. Én nem hogy 27-et, de 20-at se találtam az ebben az időszakban készült filmjei között, amit akár tévében, akár hazai műsoros VHS-en, akár DVD-n ne láttam volna anno...
Végezetül megkérdezném a cikkírót, hogy hény éves, mivel eléggé közeliek lehetnek a mozgóképes emlékei, ha nem emlékszik arra, hogy 1970-től kezdve szinte mindegyik John Wayne filmet bemutatta itthon a tévé, elég, ha csak pl. az 1981-ben vetített John Ford-sorozatot emelem ki, melynek gerincét éppen a John Wayne filmek tették ki...(és akkor a Marlene Dietrich vagy a James Stewart sorozatban vetített filmekről még nem is beszéltem...)
0
2008. május 6., kedd 18:13
2002
ÉS az egész nem fog 2475 ft-nál többe kerülni! Minden gyűjtőnek 99ft-os papírzacsis filmet a polcára!!! Hajrá!!!
0
2008. május 6., kedd 18:12
16458
RNR Media? Nem hallottam még róluk...
0
2008. május 6., kedd 18:07
473
Azt a huncut betyár mindenit :) Hányszor jelölték John Wayne-t oscar díjra? ... Biztos hogy nem elégszer! :-) Jó lenne ha ilyen Hatosfogat féleségek is benne lennének. Bírnám nagyon.
0
2008. május 6., kedd 18:02
3933
„A Herceg” huszonötször! Igazi filmcsemegével örvendezteti meg cégünk a klasszikus filmek rajongóit. 25 DVD-ből álló John Wayne filmsorozatot adunk ki az idén, „A Herceg” életművének korai szakaszából.John Wayne, a „A Herceg” már életében is sokkal több volt, mint filmsztár. Legendás szerepeivel szinte teljesen azonosulva, a közönség a hollywoodi filmgyártás legendájaként, s egyben Amerika egyik nemzeti szimbólumaként tartotta és tartja számon. A magányos hős karaktere végigkísérte pályafutását, bálványt faragva az Oscar-díjas színészből.Huszonöt kiadványból álló kollekciónkkal „A Herceg” életművének első harminc évéből válogattunk igazi ínyenceknek szóló filmeket. Sorozatunkban éppúgy megtalálhatóak a klasszikus westernek, mint a jellegzetes Wayne-féle humorral fűszerezett vígjátékok, vagy éppen a drámák. A kollekció tisztelgés John Wayne előtt és meglepetés a nézőknek, hiszen huszonöt filmünkből huszonhármat még soha, semmilyen formában nem vetítettek Magyarországon.Sorozatunkat nem csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a John Wayne filmeket, esetleg lelkesednek a korai western műfajáért, hanem azoknak is, akik szeretnének bepillantást nyerni a hollywoodi filmgyártás aranykorába, az igazi hőskorba, amikor a legnagyobb sztárok egy nemzet bálványai is voltak.Előkészület alatt álló filmjeink között található egy igazi ritkaság is, mely méltán lesz a gyűjtők egyik fő büszkesége. A „Veszélyes játékok” (The Drop Kick) című kiadványunk egy vérbeli ősklasszikus, egy 1927-ben forgatott némafilm, amely John Wayne egyik legelső filmszerepe volt.A megjelenés időpontjáról tájékoztatni fogjuk Kedves Vásárlóinkat!
És hogy melyik cégről is van szó? Hát, a minőségi kiadványairól híres RNR Médiáról!
0
2008. május 6., kedd 17:20
52685
Úgy látszik, a Select Videó csak a Csapó Tékának kiabálja el azt, amit egy egész országgal kellene megosztania. Érdekes marketing...
most posts by TM
0
2008. május 6., kedd 14:47
3025
A BuFi-t egy darabig nem pipálják le! Ahhoz sokat kell, hogy letegyenek az asztalra... Nálam legalábbis is.
0
2008. május 6., kedd 14:38
2062
Én most hívtam fel a selectet és egy hölgy azt mondta, hogy folyamatban van a kiadás. De a honap végén már többet tud mondani. Tehát a szándék meg van, csak szerintem nem akarják elkiabálni.