Keresés

Megjelenések

2008. május 6., kedd 12:24
Átbattyognál a tékához és kifaggatnád őket részletesen erről a DH3 forgalmazói dologról?:)

Senki nem szapulja a tékát, sőt... eddig ők az első információ forrás, hogy esély van DH3-ra. Nevüket már beírták a történelembe ezzel :)))
0
2008. május 6., kedd 12:20
Itt szokott elkussolni. Nehogy már úgy gondold, hogy láttad, ha egyszer nem láthattad, mert zöldike ezt mondja. A fasz kivan, komolyan mondom, már bocsánat.
0
2008. május 6., kedd 12:01
Uri Geller meg állítólag tudja mi történt Zámbó Jimmyvel.

Ha a Select 86 véghez viszi azt az álmot, hogy idehaza is lesz Die Hard 3, a nevüket aranyba foglalom és ha így folytatnák a továbbiakban, azt hiszem piacvezető kiadóvá válhatnak. Drukkolok nekik...
0
2008. május 6., kedd 11:49
Ne a tékásokat szapuljátok már. Ittvan a kölcsönző tőllem öt percre, és teljesen normális emberek a tulajok.
0
2008. május 6., kedd 11:31
és hogy folytassuk a csapoteka-sagát: három napja még a Die Hard oldalán nem volt fent, hogy ki a forgalmazó; most viszont ott van, hogy Select 86...
0
2008. május 6., kedd 2:25
Pár napig nem vagyok itt, s közben kiderül, hogy a hazai dvd piac legforróbb tényezője a Csapó Téka! :)
Szerintem még azt is tudják, hová temették Jimmy Hoffát. Sajnálom, hogy eddig az ismeretlenségben szunnyadt ez a remek vállalkozás, szerencsére most mindenki megismeri a nevüket.
most posts by TM
0
2008. május 5., hétfő 23:25
Vagy az is lehet, hogy valaki a Select 86 nevében akar vicces lenni... sose lehet tudni... de a Csapó Tékán kívűl még sehol nem látni Die Hard 3-ról szóló információt, így nem tudni mennyire fals ez az egész dolog.
0
2008. május 5., hétfő 21:50
Csapó Téka E-mail-t kapott a Select  86-tól
(Általad kreált nem létező Simon Filmtől így nem kaphattak E-mailt)
0
2008. május 4., vasárnap 21:24
szerintem a csapó téka összekeverte a simon filmset a select  86-tal. :)
0
2008. május 4., vasárnap 21:23
Ez engem is érdekelne, főleg speckók tekintetében (elég durva lenne egy angol 2.0 a Besttől, esetleg egy csonkított 1.85:1-es képpel). :S

Ha angol 5.1 és 2.35:1 kép lesz, akkor már tuti vétel...
0
2008. május 4., vasárnap 21:19
RAMBO 4. barátunkról van már vmi hír dvdmegjelenést illetően?
0
2008. május 4., vasárnap 20:09
Jó, nem leszek! :)
0
2008. május 4., vasárnap 20:06
A most megjelent MISSION IMPOSSIBLE 2-ŐN a felirat sárga vagy fehér színű ?(az előző kiadáson szinkron nem volt csak sárga magyar felirat,az új sem a szinkron miatt érdekelne,hanem hátha fehér színű a felirat)
0
2008. május 4., vasárnap 19:56
brown, én még úgy is megvenném! engem elsősorban a film érdekel a DH3 esetében, illetve hogy meglegyen eredetiben és ne legyen csonka a gyűjteményem :)
ne légy ilyen pesszimista.
0
2008. május 4., vasárnap 19:36
És amit alant leírtam, az még a jobbik eset, mert még az is megeshet, hogy valamelyik héten megveheted a filmet a Blikk mellékleteként 245 Ft-ért, a sarki újságosnál...
0
2008. május 4., vasárnap 19:30
Én az extramentességet se bánnám. Engem a FILM érdekel, nem a körítés. Még a 2.0-ás hanggal is meg tudnék talán barátkozni, csak kiadná már végre valaki...
0
2008. május 4., vasárnap 18:53
Na, az mekkora megleptés lenne a filmbarátoknak, ha a Select kiadná a DIE HARD 3.-at fapadosan, extrák nélkül, 2.0-ás magyar hanggal, feliratok nélkül, jó kis papírtasakban, 990-ért...
Részemről inkább InterCom kiadás legyen, mint Select...
0
2008. május 4., vasárnap 11:53
Köszi... ez érdekes... csak akkor nem értem mi ez a nagy hallgatás a Die Hard 3 körül. InterCom azt mondja ők adják majd ki, persze "dolgoznak rajta" ha-ha... Ez a Csapó Téka is mást mond... a Select meg nem reagál, bár lehet, hogy csendben mosolyognak és csak nagy meglepetést szeretnének majd okozni a filmbarátoknak. Bár nem lenne rossz, ha a Die Hard 3-mal robbannának be a DVD piacra, nagy siker lenne és ha jól sikerülne a kiadásuk, biztosan életben maradnak és a DVD gyűjtők is megbíznának bennük a továbbiakban.
0
2008. május 4., vasárnap 9:53
Die hard 3
-Két levelet is írtam:
     -Egyet az InterComnak:Ők válaszoltak,azt írták ők fogják kiadni,konkrét időpontot nem tudnak,"dolgoznak rajta"
     -Egyet a Select  86-nak:ők nem válaszoltak eddig,szerintem nem is igen fognak
(A Csapó Téka nem a DVDEXTRÁT "szopta be",mert ők a Select  86-tól E-mail-ben kapták a megjelenésre az infót)
Magánvélemény:-InterCom szerintem csak blöffölt
                      -Select  86 akár még igaz is lehet,mivel a "nagyok" elől a Universalt is sikerült elhalásznia,így bármi megtörténhet
/Kicsit hasonló eset:Mokép sokáig ígérgette a Tizedes meg a többiek megjelenését,VOX-ban is szerepelt mint Mokép megjelenés,de vagy kb 1-1.5 évig mégse jött ki,Aztán hirtelen kiadta a Fantasy film.Azaz lehet,hogy az InterCom azt hiszi,hogy ők fogják kiadni,de a Select  86 időközben lecsapozz a jogokra./
VÁRJUK KI A VÉGÉT!!!
0
2008. május 4., vasárnap 8:36
Nem lehetséges, hogy a Die Hard 3. májusi megjelenésének híre pusztán a dvdextra.hu április elsejei ökörködésének következménye?
0
2008. május 4., vasárnap 2:03

Ó de későn!
Köszi, már aszittem senki hallotta a kérdésemet.
0
2008. május 3., szombat 13:03
tomiboy!

Van már valami fejlemény a Die Hard 3 hírével kapcsolatban?
0
2008. május 1., csütörtök 17:58

Más a Babe-bel járt ugyanígy...Érdekes kiadványok.
0
2008. május 1., csütörtök 11:26
A Bank Job-ot elvileg júliusban moziban is bemutatja a Fórum Hungary.
0
2008. május 1., csütörtök 11:09
Sehogy, csak már rohadtul untam a bizonygatást Dömdödöm.
0