Keresés

Megjelenések

2008. február 27., szerda 23:00
A Mirax hamarosan megjelenő filmjei,köztük:Pánik a tű parkban (Al Pacino)
            http://www.mirax.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=35&Itemid=34
0
2008. február 27., szerda 21:00
Visszavonom, elolvastam a hszeket is és ott említik az amcsi 3 dvds változatot, sorry :) (sztem örüljünk, ha kapunk 2 lemezest, esetleg fémtokost :)
0
2008. február 27., szerda 20:56
3 lemezes? Én csak max 2 lemezest látok :)
0
2008. február 27., szerda 20:53
No látod, ez fel sem tűnt :) Mondjuk csak két angol dvd-m van, abból is csak az egyiken vannak ilyen jelölések :) Remélem az AG-ből nálunk is 3 lemezes, bővített változat jön majd :)
0
2008. február 27., szerda 20:49
Jól feltételezed, nézd csak meg a korhatár jeleket, már abból is kiderül ;)
0
2008. február 27., szerda 20:41
Nem az angolok, hanem az én angolom a nem erősebb :)
0
2008. február 27., szerda 20:40
A DVDExtra utáni 2. legjobb, új megjelenésekkel foglalkozó oldalon (külföldi) taglalják az Amerikai gengszter kiadását s legnagyobb meglepetésemre, a beszúrt menüképeknél a hangnál az angol mellett csak a MAGYAR van ill. feliratban is ott vagyunk :) Ezen most jól meglepődtem :) Jól feltételezem, hogy az angliai megjelenést taglalják (a £-ból kiindulva)? Sajna az angolok nem épp erős s hátha akad illetékesebb is, aki ezt nálam jobban tudja :)
http://www.dvdactive.com/news/releases/american-gangster-extended-edition.htmlVisszaolvastam egész sokat a Warner topikba, ha figyelmes voltam, akkor a 9 betűből kiindulva még a Twin Peaks S2 lehet Dömi nagy rejtélyére az esélyes, de az első évadot nem a InterCom adta ki? Remélem előbb-utóbb csak szabadjára engedhető a hír, mert már fúrja az oldalam :)
0
2008. február 27., szerda 13:51
ha láttad a bemutatóját akkor a héten lesz?! Megnéztem a műsort is pedig :SS :DD
0
2008. február 27., szerda 11:31
Dömi áruld el :DDD
0
2008. február 27., szerda 9:30
pont az olyan arcok érdekében bánnak csínján cégen belül is az információval, mint amilyen te vagy. szétkürtölnek mindenfélét, aztán ha vmi nem jön be, akkor meg bűnbakot keresnek.
az előkészületi munkákat a gazdasági osztály, a gyártás és a tervezés csinálja, a marketingesek késztermékekkel foglalkoznak. egy dvd-forgalmazó esetében még inkább, ahol ezer és ezer dologban meg vannak kötve a kezek a stúdió által.
0
2008. február 27., szerda 9:25
szerintem javították. az első adag borítójáról hiányzott egy csomó magánhangzó (ez nem én voltam :), amit később pótoltak. azt nem tudom, hogy a "krisztus után"-t átírták-e "krisztus előtt"-re (ez voltam én :).
0
2008. február 27., szerda 9:23
hát szerintem azért kéne tudniuk róla,már az elökészületi munkák miatt is.  és ez nem csak az én véleményem. más cégek igy müködik. nem bántás kép,de furán müködik akkor az FHE.
más cégeknél azért igy van.
0
2008. február 27., szerda 9:20
a Róma is be volt igérve ha jól emlékszem hogy javítva lesz. még se lett.
csak tiszta munkát végez ezek után   :)))
0
2008. február 27., szerda 9:17
"csak arról adjanak információt, amit aztán forgalomba is hoznak?"
Hát, ez aztán persze nem mindig sikerül. Tényleg, Jama, ha már itt vagy: Szellemirtókról van híred? Köszi.
0
2008. február 27., szerda 9:11
csak a szöveg miatt. :) a grafika legtöbb esetben adott, illetve más szerkeszti. voltak már nagy melléfogásaim, nem tagadom, talán a legnagyobbat a róma borítóján követtem el. :)
0
2008. február 27., szerda 9:10
a marketingeseknek miért kell tudniuk arról, amiről még a vezetőségnél sem döntöttek?
szerinted a coca colánál is kiadják az összes tervet, ízt, formát, stb. annak az osztálynak, amelyik kifelé tartja a kapcsolatot?
nem az lenne logikus, hogy csak arról adjanak információt, amit aztán forgalomba is hoznak?
csak mert tudod, a marketingosztálynak az a feladata, hogy egy terméket közvetítsen a vásárlók felé.
0
2008. február 27., szerda 9:02
Ha az lenne, nem rendeltem volna meg Ausztráliából...
0
2008. február 27., szerda 8:47
ja és ha olyan is lesz a boritó akkor téged kell majd szídni.  :)))))
0
2008. február 27., szerda 8:46
érdekes mert a marletingesek tényleg nem tudtak,róla mert még a linket is elkérték,mert nem hitték el hogy megjelent. amikor elküldtem a linket ledöbbentek,mert ők tényleg nem tudtak róla. akkor ezek szerint az FHE-nél egymás ellen dolgoznak. fura munkahely lehet.  :)
0
2008. február 27., szerda 8:43
nem
0
2008. február 27., szerda 8:43
Jó fele jársz,de nem a Bír-lak.
0
2008. február 27., szerda 8:41
Na, jól van, Dömi, áruld már el!!! :-))))Kilukadt az oldalam... :-)
0
2008. február 27., szerda 8:34
Akkor írj majd róla, légy szíves!
0
2008. február 27., szerda 8:19

dömi, esetleg a Rob Zombie féle Halloweenről lenne szó?? Az 9 betű :DDD
0
2008. február 27., szerda 2:33
Dömi... :)))

Hmm... az a szinkronos Szellemirtók nagyon megfogott. Nem lepődnék meg, ha pár nap múlva meghozná a postás a magyar szinkronos DVD-t Szlovákiából...
0