Keresés

Megjelenések

2008. február 19., kedd 16:27
Melyikre is gondolsz?
Talán az "I m Not There"?
0
2008. február 19., kedd 16:17

Bízzunk benne!
Köszi!
0
2008. február 19., kedd 16:01
A 3 lemezes Harmadik típusú találkozásokat a Szárnyas fejvadász 5 lemezessel egy időben, idén ősszel tervezi megjelentetni az FHE.
0
2008. február 19., kedd 15:57
Üdv!

Tavaly szeptemberben az FHE egyik szórólapján szerepelt néhány tervezett őszi(!!!) megjelenés. Pl.: Godzilla - Extra változat, Men in black 1.-2. Extra változat, Harmadik típusú találkozások - Extra változat, Trója - Rendezői változat, stb.
A Godzilla megjelent szinkronosan, de extrák nélkül. A Trója jön. A Men in black mindkét része megjelent már duplalemezes kiadásokon, ez lesz még extrább!?
A Harmadik típusú találkozásokat viszont nagyon várom, mivel az angoloknál 3 lemezes, 30. évfordulós kiadás jelent meg decemberben elég elfogadható áron.
NÁLUNK VÁRHATÓ EZ A VÁLTOZAT???
0
2008. február 19., kedd 15:30
Helló!

Én Christian Bale másik filmjére is rákérdeznék, állítólag az sem rossz.
0
2008. február 19., kedd 14:11
Tudja valaki, hogy miért nem bír eljutni hazánkba a 3:10 to Yuma?Akár mozi-, akár DVD premierként.
Elég illusztris nevek találhatók a készítők között. Egyszerűen nem értem...
0
2008. február 18., hétfő 22:33

Ki mondta h Japánban? :PPP
0
2008. február 18., hétfő 21:32
David Attenborough: Bolygónk, a Föld

A BBC négy év alatt leforgatott, óriás költségvetésű, 11 részes sorozata kitágította a természetfilmekről alkotott fogalmaink határait. A HD minőségű képeknek, a forradalmian gyors kameráknak és az égből készült, részletgazdag képeknek köszönhetően a Bolygónk, a Föld a legelképesztőbb jeleneteket ragadja meg.

Megjelenés: 2008. március 25.

Lemezek száma: 7 !!!!

1. lemez: Sarkvidéktől sarkvidékig, Hegyvidékek
2. lemez: Édesvizek, Barlangok
3. lemez: Sivatagok, Sarkvidékek
4. lemez: Síkvidékek, Esőerdők
5. lemez: Sekély tengerek, Lombhullató erdők
6. lemez: Mély óceánok
7. lemez: Bolygónk, a Föld – A jövő: Állatfajok a kipusztulás szélén, Érintetlen területek, Összhangban a természettel

Extrák:  Így készült a Sarkvidéktől sarkvidékig című epizód
Így készült a Hegyvidékek című epizód
Így készült az Édesvizek című epizód
Így készült a Barlangok című epizód
Így készült a Sivatagok című epizód
Így készült a Sarkvidékek című epizód
Így készült a Síkvidékek című epizód
Így készült az Esőerdők című epizód
Így készült a Sekély tengerek című epizód
Így készült a Lombhullató erdők című epizód
Így készült a Mély óceánok című epizód
Bónusz filmek

Forrás: Budapestfilm.hu
0
2008. február 16., szombat 13:55
Olvastam már, és el is vagyok kenődve egy kicsit. Sebaj, berántom gyorsan a négylemezeseket. Már rég tervbe volt véve, de fél éve úgy döntöttem várok a kétlemezesekre, mint kiderült hiába.
0
2008. február 16., szombat 13:21
Helló!Nem tud valaki valamit a Mortal Kombat film dvd kiadásáról? Kiadják egyáltalűán szerintetek?Üdv
0
2008. február 15., péntek 22:43
jamamura írt erre választ a dvdextrára, de nem valószínű, hogy örülsz majd neki...
0
2008. február 15., péntek 22:39
Japánban? :-)
most posts by TM
0
2008. február 15., péntek 22:02

Óvóbácsi szinkronosan??
0
2008. február 15., péntek 20:50
Reménysugár!!!

A SOROZATJUNKIE információja szerint Kanadában - a világon először! - április 15-én végre megjelenik a JOEY második évadja!
A világhálón mindössze a japán Amazonon leltem nyomára, ott május 8-án jelentetik meg.
Reménykedjünk, hogy talán még ebben az évszázadban hozzánk is begyűrűzik...
most posts by TM
0
2008. február 14., csütörtök 20:44
a Gyűrűk Ura limitál 2lemezes kiadványainak megjelenését meddig tologatja még az FHE?
0
2008. február 14., csütörtök 20:09
Van rá esély, hogy megjelenjen a Rescue Me illetve a The Shield című sorozat?
0
2008. február 14., csütörtök 13:33
Bruce rendezte, továbbá Johnról és Morganről tudjuk, hogy jó színész, szóval... :)
0
2008. február 14., csütörtök 12:41

Igen, és azt mondják, hogy nem rossz film. Bruce rendezte a Kettős kockázat című filmet is.
Abból kiindulva lehet benne némi igazság.
0
2008. február 14., csütörtök 12:14
A Best Hollywood megjelentetett egy 2006-os thrillert, ami illusztris gárdája ellenére Amerikában is dvd-n debütált:

Kalandtúra (The Contract)
Rendezte: Bruce Beresford
Fsz: John Cusack, Morgan Freeman
Ár: 1990ft
0
2008. február 14., csütörtök 10:13
Sziasztok!Tarkovszkij: Áldozathozatal című filmje megjelent végre DVD-n a Kultúrbarlang kiadásában.Kapható: http://www.kulturbarlang.hu (Oktogonon a McDonald s melletti udvarban)Megrendelhető: http://www.aldozathozatal.lapunk.huEz egy szerzői filmeket kiadó DVD-sorozat első darabja, a kiadónak további filmek kiadására akkor van esélye, ha ezt az első kiadásukat hamar el tudják adni!
0
2008. február 14., csütörtök 9:51
A belinkelt cikkben (http://www.origo.hu/teve/20061106azonedincsalad.html) a magyar szinkron létéről/hiányáról szóló szöveg eléggé megbízhatatlan információhalmaznak tűnik számomra:

"Az Onedin-család magyar szinkronja egyébként jogilag az elmúlt évekig a Friderikusz Stúdiónál volt, de - tragikus módon - letörölték. Az eredeti felvétel a Magyar Televízióban ugyan megvan, de a szinkront ott sem lelik, elkallódott az évek során. Ha nincs, újra kellene szinkronizálni az egész sorozatot."

Már csak azért sem hihető, mert éppen ma reggel hallottam egy hajózási kiállításra szóló programajánló előtti hangbejátszásban (az emeregykossuthrádióaszavakereje adta le) a sorozat valamelyik epizódjából kb. 1 percnyi párbeszédet, természetesen magyarul. Ha a Magyar Rádió csak úgy előkap a farzsebből ilyesmit (egy nem túl nagy jelentőségű programajánlóhoz), akkor hadd ne legyenek már igazak az elveszett, nem találjuk, letörölték típusú hírek ennek a filmnek az esetében.
Mindezt csak mellékesen fűztem hozzá a cikkhez, hiszen éppen reklámszövegében biztosítja a rajongókat a Mirax arról, hogy eredti szinkronnal jön ki a sorozat. Mégis megtalálták? ;-)
0
2008. február 4., hétfő 23:18
Francia honban láttam, nagyon nagyon bejött...Érdekes munka:)  Én is tuti vevő lennék egy itthoni dvd kiadásra is...
0
2008. február 4., hétfő 23:03
Vox fórumon Feri, a mozigépész nemrég olyan infót közölt, hogy a BMX banditák című film forgalmazási jogát megvette egy kiadó, úgyhogy talán meg fog jelenni valamikor.
0
2008. február 4., hétfő 20:45
Hát igen... Lost 3 képes jönni, amikor még nagyban vetítik a retken...

Prison Break 1 meg még mindig nem jön, pedig már a 2. évadot illene forgalmaznia a kiadónak...

Ez megbocsáthatatlan.
0
2008. február 4., hétfő 20:31
Úgy legyen és menjen minden jól.:)
0