Keresés

Megjelenések

2020. március 22., vasárnap 13:11
Ja, ha lett volna erről szó korábban, akkor bocsi, telefonon nem enged lapozni a fórumban…
0
2020. március 22., vasárnap 13:11
Eddig az van, hogy nem lesz.
0
2020. március 22., vasárnap 13:07
Sziasztok!
Star Wars - Skywalker kora semmilyen formában nem fog megjelenni idehaza? (iTunes-on tudom lesz, de szeretném ezt a részt is a polcra tenni fizikai formában). Van róla valami hír így, hogy a Disney kiadó nélkül maradt? Ezt komolyan gondolták amúgy? :D köszi
0
2020. március 22., vasárnap 11:04
Ezt úgy kell érteni, hogy aki viccelődik, az szét lesz ültetve?:)
0
2020. március 21., szombat 23:00
Az már van.
0
2020. március 21., szombat 22:23
Akkor csak én várom A majmok bolygóját?
0
2020. március 21., szombat 22:15
A maszk... talán...
0
2020. március 21., szombat 22:04
Z világháború?

De ha már agyhalál, ezen tényleg nem kell túl sokat gondolkodni:)

https://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=1103&VID=R39185278115320491

Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. március 21., szombat 21:41
Elvileg kijön dvd-n a Végítélet.
0
2020. március 21., szombat 21:17
Az Androméda-törzs...
0
2020. március 21., szombat 21:12
Cassandra-átjáró? Élethalálharc?

Az utóbbiból jó lenne egy szinkronos újrakiadás!;)
0
2020. március 21., szombat 20:32
Lesznek: Vírus, Fertőzés, Szükségállapot.
most posts by TM
0
2020. március 21., szombat 19:42
Lesznek áprilisban új bontonfilm és provideo és ads service dvd megjelenések?
0
2020. március 20., péntek 13:36
Oh, igen, köszi! :) Az előző link maradt a vágólapon.
A másikat is köszi, most hirtelen nem emlékszem rá, hogy a nagyobbikban volt-e, de inkább kétszer legyen említve, mint egyszer se. :)
most posts by TM
0
2020. március 20., péntek 13:20
Valójában erre teccett gondolni, nemdenem?:)

https://www.youtube.com/watch?v=XgcH25oKpIE

Illetve nem tudom, ez a Darth  Sharp-Toothed  Rey dolog benne van-e a 3 órás anyagban...

KÜLSŐ LINK
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2020. március 20., péntek 10:58
Ez a negyedórás Behind the Scenes - ha jól látom - még egy plusz anyag.

https://www.youtube.com/watch?v=txLoFqFyr08
most posts by TM
0
2020. március 20., péntek 10:55
A link mögötti adatállomány a Skywalker kora Blu-ray extraanyagát tartalmazza, SŐT, még többet is.

A masszív részt egy 125 percnyi dokumentumfilm teszi ki, ami részletesen körüljárja a filmkészítés folyamatait, archív anyagokkal díszítve. Utána van 5 tematikus kisfilm 14-6-6-5-8 percben, melyekből továbbiakat tudhatunk meg a Tiltott sivatagi-jelenetről, a Kijimii- és az Exegoli forgatásról, a különböző kreatúrákról - többek között Babu Frikről is - a visszatérésről a Skywalker ranchra és még egy Warwick Davis-összeállítást is láthatunk.
Legvégül pedig 2 óra 45 percnél egy "Digital Exclusive" cimke után 11 perces John Williams-blokk zárja az extrák sorát, melyben egy csomó nagyszerű pillanatot gyűjtöttek egybe, pl. ahogy Williams először elzongorázza Daisynek a Rey-hez kapcsolódó zenei témát, vagy ahogy az utolsó zenei felvétel végén Spielberg ölelkezik a munkásságát végigkísérő zeneszerzővel, ahogy Mark Hamill itt is poénkodik, stb. A cimkéből adódóan elképzelhető, hogy ez egyáltalán nem lesz rajta a lemezeken, úgyhogy ha mást nem is, ezt érdemes innen megnézni. Na meg persze az egészet egyben, külön, egyszer, sokszor, mindig! :)
most posts by TM
0
2020. március 19., csütörtök 23:12
Köszi, viszont ezt magyar felirattal szeretném majd élvezni. :)
0
2020. március 19., csütörtök 18:04
:)

https://www.youtube.com/watch?v=y-RmN3tZHD0&fbclid=IwAR2BcTf2RdET-oLPq1jcRSQPnfSnSw0Jugz4iBzbnRmQfGMv4exJ8DMYB5o
most posts by TM
0
2020. március 19., csütörtök 11:49
Ritka, de üdítő az ilyen pozitív hozzáállás! Én is nagyon szeretem az új trilógiát, szerintem pl. a TLJ egy mestermű. Azokat pedig nem értem akik folyton filmeket fikáznak: ez egy szórakozási forma amit élvezni kell. Mi a jó a folytonos gyűlölködésben? Le lehet írni ha nem tetszik, de ezen pörögni, napokat, heteket és éveket? Na mindegy. A lényeg, hogy várom az új filmeket, kíváncsi leszek azok milyenek lesznek és melyik korba kalauzolnak majd el.
0
2020. március 19., csütörtök 11:39
Én az akkori osztályom szerveztem be, amibe jártam. Osztályfőnök is nagyon örült. Tetszett neki a film. Mesélte is, hogy lányáék csak sima 3D-ben látták és ők nem számoltak be ekkora élményről, mint amit ő IMAX-ben most látott. Tényleg eufórikus volt utána a hangulatuk, persze az enyém is, pedig akkora már ugye láttam.

Az osztályból 4-5 ember nem volt hajlandó ezt nézni és ha jól emlékszem a Valentin nap című csodálatot nézték meg. Persze nem tetszett nekik és hazaúton már duzzogtak, hogy miért nem hallgattak rám. :)
0
2020. március 19., csütörtök 11:30
Nekem az elmúlt időben sikerült jobban megszeretnem a "hétmeganyolcát" is, úgyhogy nem tartom rossznak a trilógiát. Nyilván más mint az előző, a legelsőhöz képest meg főleg más, de lehet idomulni hozzá, meg lehet benne találni a jót, látvány meg alapból pazar, megkedveltem ezeket a karaktereket is, szóval, szerintem csak hozzáállás kérdése minden. Örülök, hogy tudok neki örülni, más meg nem számít. :)
most posts by TM
0
2020. március 19., csütörtök 11:24
Nekem a történet is nagyon tetszett, az egyetemes, minden koron átívelő örök üzenet, hogy vigyázzunk az élőhelyünkre, a bolygónkra, s az tök nem lényeges, hogy ez már más filmekben is elhangzott, mivel soha nem lehet elégszer sulykolni, s sajnos az emberiség így is és azóta is sz@rik rá, de legalább filmben jólesik látni, hogy ott nem így van. Gondolom, hogy a térhatás újdonságának elmúltával a technikai oldal már nem vonz be majd annyi embert, bár Cameron mindig a világ előtt jár, így akár hozhat új álleejtő vizuális forradalmat ezúttal is, mindenesetre a sztori folytatása (vagy előzménye) engem már magában lázban tart, úgyhogy én is várom, hogy hogyan alakul Pandora további története. :)
most posts by TM
0
2020. március 19., csütörtök 11:17
Ugye hogy ugye? :)
Amúgy a 10 nekem úgy jött össze, hogy mindig valakit elcincáltam, hogy jöjjön és élje át, mert ilyet még nem látott, hallott. Aztán olyan is volt, hogy az emígyen beavatott ismerősöm is duplázott velem, mikor egy harmadik fazont szerveztem be, s ez gondolom, hogy másoknál is hasonlóan terjedt. Na meg a már akkor nyugdíjas apósomékat IMAX szemüvegben látni, miközben kukoricát majszolnak, s a film után egy órán át lelkendeznek, nos az minden pénzt megért! :)
most posts by TM
0
2020. március 19., csütörtök 11:14
Anno az valóban forradalmi volt. Nem véletlen hozott egy rahedli pénzt.
0