Keresés

Megjelenések

2007. december 17., hétfő 18:38
http://ncs.sunbooks.hu/cgi-bin/ncommerce3/ExecMacro/main.d2w/report?rand=0.7002918798698163

Best Hollywood adta ki.
Könyvesboltokban beszerezhető.
0
2007. december 17., hétfő 18:34
Tényleg megjelent (újra) a GYŰLÖLET??Valaki tud valamit róla?Specifikációk..? Hol lehet kapni..?
0
2007. december 17., hétfő 18:32
az alagut cimü német film megjelent dvdn vki nem tudja?
0
2007. december 17., hétfő 18:22
Azt hallottam, megjelent/megjelenik Annaud-tól A tűz háborúja. Látta már valaki, illetve tud róla valaki infót?
0
2007. december 17., hétfő 18:18
Viszont te legalább meglelted.... Vicc, hogy a turkálók mélyén kell(ene) keresnem.... Nekem erre se időm, se erőm....
0
2007. december 17., hétfő 17:23

Közben belenéztem a Miss Daisy sofőrjébe.Sajnos az van belül,amit a borító kínál.Ha nem tévedek,ez az első Oscart nyert film a piacunkon nem eredeti képaránnyal,felirat nélkül,eleve turkálós áron.
Ehhez képes a Miraxos Gandhi remek kiadvány.Eredeti képarány,16-9,klasszikus szinkron,jó felirat,extrák.Mindez szép aranybarna amaray tokban.
0
2007. december 16., vasárnap 19:41
Kassovitz filmje talán az első fecske. Ráadásul régóta nem kapható, sokan keresték itt is. Reméljük, ezúttal sikerült nem elszúrniuk a kiadást.
most posts by TM
0
2007. december 16., vasárnap 19:32

A "klasszikus" kétségtelenül nem egyenlõ automatikusan a nívós,jó filmmel.Sokszor csak valami régebben forgatott,európai,ismert rendezõ által elkövetett,ismert színészt szerepeltetõ mozi.Semmi más.Ma is készül ilyenbõl rengeteg.A Caesar dömpingszerûen ad ki szinte bármit.A többségüknek még a címét sem hallottam soha.
Tényleg ha egy kicsit jobban válogatnának és feljebb mennének egy árkategóriával...
0
2007. december 16., vasárnap 19:18
én meg csak a munka miatt mentem oda, amúgy nekem is nagyon kiesik a hely és ezért írom, hogy szerintem a jövőben nem fogok arra járni egy jó ideig :) de amúgy vennék is Neked, ha látnék :) csak ebben az évben már nem nagyon veszek filmet (még 2+1 kiadvány érkezését várom xpressnél, azt erre az évre ennyi)
0
2007. december 16., vasárnap 19:03
Drága Frederic, én egy vidéki kislány vagyok, 250 km-re a BKV bérletektől...:)
0
2007. december 16., vasárnap 19:00
Rainbow, ha van BKV bérleted vagy veszel 1 jegyet, azzal el tudsz menni a dunakeszi Auchanba. 104-es busz, újpest kp végállomás. Sajnos én többé nem járok arra vagy nem a közel jövőben, pedig jófejek voltak a kollégák.
0
2007. december 16., vasárnap 18:58

én nem árusítottam, hanem promóztam :) kaptál volna jó cuccokat :D amúgy már nem dolgozom ott, csak néhány alkalomra szerződtem :)
0
2007. december 16., vasárnap 18:45
Hát, anno agyonra dícsértem az ujját egy fotón.... talán megszán... meglátjuk.
0
2007. december 16., vasárnap 18:42

de itt van Frederic kollégánk, ott dolgozik, hátha lesz olyan jó és segít neked... ;))
0
2007. december 16., vasárnap 18:41

rendben :)
0
2007. december 16., vasárnap 18:41

na, ha szóltál volna, már csak azért is bemegyek hozzád venni valamit! :D

autóval se sokkal jobb a helyzet, legalábbis ilyenkor, mert a körforgalmak rettentően lelassítják az egészet....
0
2007. december 16., vasárnap 18:39
Köszi. Ha esetleg megint mész, szólj, és egyezkedünk, ha addig nem bukkanok rá.
0
Nem is gondoltam rá, hogy mondjam. Meghát azt sem tudtam, hogy tegnap mész. Egyszer csak belebotlok valahol, kettőbe egyszerre, mert nem csak nekem kellene.
Viszont, akkor ezekszerint megvan a msáik! Arra régebb óta vágyom!!! Már előre köszönöm!
0

ha tudtam volna megveszem, de mielőtt mentem nem láttam a hozzászólásod....
0
2007. december 16., vasárnap 18:31
Ha tudtam volna, hogy kell, hoztam volna neked egyet tegnap, a másikkal együtt.
most posts by TM
0
2007. december 16., vasárnap 18:28
Butch! Ott dolgoztam :)))))))) Mármint az Auchanon kívül az egyik "üzletben" :)
Mekkora sz*r az ottani közlekedés... újpest központtól lehet menni a 104-es busszal és a reggeli órákban a 8:20-as az első ami teljesen kimegy az Auchanhoz... persze reggeli dugóval együtt 9:03-ra ér oda a 104-es... én meg 9:00-kor kezdtem, f*sza volt :) csókoltatom a bkv zseniális eszét!
0
2007. december 16., vasárnap 18:28
Szerintem ez a vélemény kissé túlzó. A valóság inkább abban van, hogy az említett két kiadó abból kénytelen mazsolázni, amely filmek stúdiói nem állnak szerződésben dvd forgalmazóval, a nagyok meg leginkább abból jelentetnek meg, ami már eleve is náluk van, azon belül is az újdonságokat, mert ezzel van kevés macera, kevés rizikó. Visszatérve a SoundCardra, az túlzás lenne, hogy a filmjei nagy részben klasszikusokból állnak, de akkor már megemlítem a Caesar Filmet is, ami meg csak erre állt rá, ami megfelelő technikai apparáttal jó is lenne. Ugyanakkor valljuk be azt is, hogy ezen mozik között is van nem egy gyenge alkotás, attól függetlenül, hogy Delon, Belmondo, Funes, Hitchcock stb. követte el őket. Lassan talán kezdenek rájönni, hogy hasztalan dolog gyógynövényt keverni a moslékba, művészfilmekkel elárasztani a turkálót, s ennek első kézzel fogható jele lehet a nemrég megjelentetett "La haine", amit az eddigiektől eltérően kétezerért kínálnak.
most posts by TM
0
2007. december 16., vasárnap 18:24
Most irigykedem... Sajnos, arrafele én nem járok. De valahol csak belebotlok.
0
2007. december 16., vasárnap 18:22

többen írták, hogy megjelent a Miss Daisy sofőrje, de nem találni sehol.

éppen most értem haza a Dunakeszi mellett lévő Auchan-ból és ott találni belőle több darabot is, a 990 Ft-os állványon!
0
2007. december 16., vasárnap 18:18
S akkor még tegyük hozzá, hogy ma felkutattam érte az Interspart, de sehol. Átrágtam magam a bolt különbőző pontjain, különböző polcokon, tárolókon elhelyezett "remekműveken", amik össze-vissza sorakoznak a polcokon, nehogymár meg lehessen valamit találni, és persze, hogy nekem sem sikerült.
Felesleges lett volna - már ha lett volna...- egy eladót megkérdezni, nyilván fogalma sem lett volna róla, mi, merre, hol lehet....
Találtam helyette 990-es Warner filmeket. Csak nekem nem azok kellettek...
Reménytelennek érzem a helyzetet. Legközelebb T***oban próbálkozom. Vagy ki tudja, hol kellene... Cipőbolt? Húsbolt?
0