Keresés

Megjelenések

2007. december 12., szerda 18:39
Igaz, az egyetlen említésre méltó produkció Stohl esése volt. Ezt 23 kameraállásból láthatjuk. Erről szól ez a DVD :)
0
2007. december 12., szerda 18:39
sztem győzike mellé be lehet(ne) tenni a polcra. de inkább megvárom a díszdobozt :)
0
2007. december 12., szerda 18:31
A tegnapi nap megjelent a Csillag születik DVD.

A DVD-n 23 produkció található, extraként megnézhetjük a castingot. Wow. (Jó ez a műsor? :) Stohl esésén kívül nem láttam 10 percnél többet ebből.)

0
2007. december 12., szerda 16:44
:)

Ha sorozatot csinálnék, a QaF forgatókönyvíróját kérném fel. Nagyon jól fonta a szálakat, nekem nagyon bejött. Voltak húzós jelenetek, de a sztori az tényleg Cool... :)
0
2007. december 12., szerda 16:44
:)

Ha sorozatot csinálnék, a QaF forgatókönyvíróját kérném fel. Nagyon jól fonta a szálakat, nekem nagyon bejött. Voltak húzós jelenetek, de a sztori az tényleg Cool... :)
0
2007. december 12., szerda 16:43
Én is gondolkodtam rajta... Jól tettük, hogy nem tettük.
0
2007. december 12., szerda 16:41
Bezony. Még jó, hogy nem rendeltem meg Angliából.
0
2007. december 12., szerda 16:41
Láttam, hogy írtad dvdextrán.:)
Ha a Fiúk a klubból jön, előbb - utóbb biztosan jön ez is. Ezt csak pár foszlány erejéig láttam, előbbit teljesen végig. Azért a nagy örörm. DE! Erre is kiváncsi vagyok, csak folyton lecsúsztam róla Cool-on...:(
0
2007. december 12., szerda 16:37
Én inkább ezt várom nagyon:

0
2007. december 12., szerda 16:31
Most olvasom, hogy rögtön két évaddal jön jövőre a Fiúk a klubból. Ez igen! :)) Várva van! (sicc!)
0
2007. december 12., szerda 16:28
megjelentek:
-A tűz háborúja (B-Roll)
-Három testőr Afrikában (Dotkom)
-Hofi tükre 6. (Hungaroton)
0
2007. december 9., vasárnap 11:58
Ok, köszi.
0
2007. december 9., vasárnap 11:31
Péntek este láttam a Prima Primisima vagy mi, díjátadóját (tévém rossz, így a családi közös tévét kellett választanom, mert addigra kiolvastam a DaVinci-kódot :D). Ott egy amerikai (v. kanadai?) idős magyar férfi adta át Lukács Sándornak (yeah) a díjat, de előtte hosszan ecsetelte, hogy nem kellene már azt csinálni a magyar színészeknek, értelmiségieknek hogy kimennek külföldre érvényesülni, hanem azt kellene elérni h itthon érvényesülhessenek. Én sem vagyok magyar ellenes, de egyet értek Frederic-kel, nem állapot ami itt zajlik, velünk történik. Konkrétan most a dvd piacra célzok. Én pl. imádom a Gyalog galopp-ot, de most tényleg szükséges négy variációban kihozni? Mikor olyan filmek nem jönnek, mint a Mephisto, ami magyar és Oscar-díjas, A Dolog, Halálsoron, Blade Runner, Nixon. S azt hiszem sokan, sok címet hozzátehetnének még ehhez a sorhoz. Vannak kiadók, melyek törekednek a minőségre, a hiánypotló alkotásokra, igényes kivitelezéshez, de az olyan nagyok, mint pl. az InterCom lecsap egy csomó film jogaira, aztán röhög a markába s inkább belepusztul, de ki nem adja őket. Nem normális állapot. Tényleg, ha itthon nem adják ki a Mephisto-t, akkor lehet h Új-Zélandon se kapható a Gyűrű-trilógia, kötve hiszem. Sajnos a magyar virtus olyan, amilyen, ha valaki tehetne valamit a másik javára, már csak azért se teszi meg.
0
2007. december 9., vasárnap 10:53
Ööö... néha már szégyenlem, hogy magyar vagyok. Vannak olyan helyzetek, hogy letagadnám a hazámat... Ez nem lenézés vagy ilyesmi, csak néha kritikán aluli az emberek viselkedése. Amit mi mutatunk külföld felé, az szégyen. Magyar ember kultúráltan nem tud nyaralni sem külföldön (sokszor ez vonatkozik más országok lakóira is, például a németekre)... a külföldi éjszakában lehet kultúráltan is szórakozni, bulizni, csak ez nem jellemző ránk, se külföldön, se idehaza. Bár ez társaságtól is függ :) Én csak azt mondom, amit sokszor látok, ha belevetem magam a pesti éjszakába. Vissza a repülőkhöz: volt már, hogy a légikisasszony felhívta egy honfitársunk figyelmét, ha nem hagyja abba, annak következményei lesznek (börtönbüntetés). 10 ezer méter magasban másképp hat az alkohol... de miért kell beb*szni egy repülőúton???
Másrészt, magyar ember számára (ahogy észreveszem) legszebb öröm a káröröm. Kívánom, hogy az ilyen embereknek ez legyen a legnagyobb örömük...
0
2007. december 9., vasárnap 10:42
de h*lye vagyok b*sszameg :) elfojtani :)
0
2007. december 9., vasárnap 10:42
Tudom, láttam. Én is örülnék egy Blade Runnernek, még akkor is ha nem 5 lemezes lenne, hanem csak egy szimpla duplalemezes 3990-ért... azt hiszem egy ilyennek sokan örülnének... és nem igaz, hogy nem lenne megvalósítható. Ez már tényleg vicc, ami itt nemzetközi fronton megy.
Abban igazad van, hogy a magyar mentalitás is hibás ebben, de ha nincs alternatíva, akkor nem fog változni semmi. Az a probléma, hogy mi, magyarok mindenben ilyenek vagyunk. Egymás sikereinek se tudnak örülni az emberek, de ez már kisiskolában elkezdődik. Alapból kinézik az, aki valami értelmeset szól egy tanórán vagy egy dolgozatot megír "csillagos" ötösre... A mi generációnk (...) vagy a Ti és a mi generációnk még ilyen lesz (bár nem vagy sokkal idősebb nálam szerintem), de ha a gyermeknevelés is ebben a mederben folyik, aligha lesz változás a jövőben. Csírájában kell elfolytani a "gonosz"-t :)
0
2007. december 9., vasárnap 10:23
nézz be a blade runner-topikba és okulj.
0
2007. december 9., vasárnap 10:18
Azt, amelyiket a kiadók és a tucattermékek elb*sztak idehaza. A vásárlók igazából nem tehetnek róla... a vásárló azért van, hogy vásároljon. Azt veszi, amit elé raknak. Ha ez 15-990 Ft-os film, akkor azt.
0
2007. december 9., vasárnap 10:14
miféle piacot? :)
0
2007. december 9., vasárnap 10:09
köszi
de ezzel megint csak a hazai piacot fogják tönkre vágni,mert elöször is ott álltalában hamarabb jelennek meg a mozifilmek illetve sokkal szebb kiadásban is (lásd Bourne 3. fémdoboz).
0
2007. december 9., vasárnap 10:02
ennek ezer és egy oka lehet gyártástól logisztikán át szimpla könyvelői húzásig. messzemenő következtetéseket nem vonnék le. amúgy a felkoppintva DVD-n is ott van a német nyelv.
0
2007. december 9., vasárnap 9:51
Jama!
Mi ez a legújabb,hogy az Universal lemezeken már nem a kelet régióban vagyunk,hanem megint visszaraktak a Németre? Tudsz róla valamit?
köszi
0
2007. december 9., vasárnap 9:35
csak a harmadik részen van magyar vonatkozás. a cinefactson szeretik összekutyulni a gyűjtemények specifikációit.
0
2007. december 9., vasárnap 4:24
Én biztos nem itthon fogok.
Amúgy itt is van ez a pack (link lejjebb), elvileg mind a hármon lesz magyar 5.1, hogy ez mennyire tuti azt nem tom, de írják.

http://www.cinefacts.de/dvd/db/details.php?id=39634
0
2007. december 9., vasárnap 2:07
Lord Picard: Nem tudom biztosan, de szerintem az első kettőn nem lesz felirat-legalábbis eddig nem volt. Nem hiszem, hogy újragyártották volna a lemezeket. De ki tudja. 01.11-én megmondom, mert mindenképp kimegyek, megnézem ezt élőben..
ELECTRIFY: Igen, a harmadik valóban nagyon jó. Van olyan, mint az első kettő, ha nem jobb. Kár, hogy vége..
0