Sok jót hallottam már róla, de vhogy eddig mindig kimaradt. A régi, Chamberlain-es filmet láttam, az nem is volt olyan rossz, akkor milyen lehet Damon-nal? :) Előbb-utóbb sor kerül vételre, de együtt a három :)
0
2007. december 8., szombat 23:26
7252
A régi alapján meg sem akartam nézni, azután valahogy mégis sor került rá, miután megvettem. Szerintem b*romi jó volt, de a legjobb az, hogy a második résszel felülmúlták az elsőt! És azt rebesgetik, hogy a harmadikkal nagyobbat durrantottak... kíváncsi vagyok, hogy így van-e?
0
2007. december 8., szombat 23:19
6697
Az első két részhez is van min. felirat? Bevallom, egy Bourne filmet nem láttam még, tévében nem igen játszák, letölteni meg nem szeretek, de ha mind3 részen van felirat, egy ilyen kiadásra megérné nekem tartalékolni :)
0
2007. december 8., szombat 22:51
8260
A Bourne témához egy kis adalék: Úgy néz ki, valóban lesz magyar szinkron és felirat a harmadik részen a németeknél. Sima egylemezes műanyag tok, kétlemezes fémdoboz, kétlemezes műanyagtok, és az alábbi doboz várható belőle. Azért ez sem csúnya... Lehet, nem itthon veszek Bourne 3-at?? :-))
0
2007. december 8., szombat 21:07
7271
Jamamura blogján olvashattunk a nov. 29-ei megjelenésről, és bár itt az Xpress-adatbázisban még nem szerepel, ma láttam kiállítva a b.örsi madaras "Tecskó"-ban, sőt pénteken az egyik "Hülyé"-ben is ígérték a jövő hetet. Szal SPI még idén kinyomta magából, így valószínűleg itt is kapható lesz.
0
2007. december 8., szombat 12:42
1449
Nem akarok "pánikot" kelteni az erre várók körében, mert biztosat én sem tudok, de aki eddig lelkes vásárlója volt Rockenbauer Zoltán túrasorozatainak, annak érdemes egy pillantást vetnie a Mokép nyitóoldalán látható fotómontázs jobb alsó sarkára. Ott olvasható töredékesen Gyenes Károly szerkesztő neve, látható néhány kerékpáros, valamint a "Kerekek és lépések" felirat. Remélem, nem csak én vonom le ugyanazt a következtetést, miszerint valami készül a "boszorkánykonyhában". ;-) Úgy legyen!
0
2007. december 8., szombat 1:05
40
Nem tudja valaki, hogy a Next - A holnap a múlté című film mikortól lesz kapható? Mivel a tékákban már november vége óta meg van.
0
2007. december 7., péntek 23:00
2603
Westend, Media Markt. Mindössze 1 darab volt belőle a 990 forintos filmek sorában.
0
2007. december 7., péntek 22:58
14599
Ugyanez a Bourne-ultimátum jövő kedden (december 11.) jelenik meg a dánoknál...
0
2007. december 7., péntek 22:41
27
Remo És hol láttad? Nagyon szeretném megszerezni.
0
2007. december 7., péntek 21:27
382
Ugye a Best Hollywood már nem fog kiadni a Spencer-Hill Mester Párostól több filmet dvd-n?? Igaz ez a 2 sem kifejezetten dvd minőség :S :P
Valamint, mikor jönnek ki a régi jó Seagal Pista filmek szinkronosan vágatlanul??
0
2007. december 7., péntek 20:56
2603
Megjelent a Felkavar a szél (The Wind That Shakes the Barley) című film, ami iránt valaki korábban érdeklődött. Meglepő módon a kiadványon nincs szinkron, csak felirat. A kép a borító szerint anamorph 1.85, extrák nincsenek az ára viszont csupán 990 forint.
0
2007. december 6., csütörtök 21:35
417
Ha már témánál vagyunk: Nem lesz itthon véletlenül Bourne Trilógia díszdoboz, vagy valami hasonló?
0
2007. december 6., csütörtök 13:16
2967
Nem akarom a magyar piacot rontani, de gondoltam megosztom veletek a hírt, hogy a németeknél és az osztrákoknál a Bourne Ultimátum kétlemezes fémtokban jön magyar hanggal! Gondolom rákerültünk a német Universal lemezeire. A Evan, a minden6ón is van német és magyar szinkron! Kb. 22 Euro lesz össz - vissz a kiadás. Megjelenés: 2oo8. o1. 1o.
0
2007. december 5., szerda 0:53
17243
erről sajna még nincs pontos infóm.
0
2007. december 5., szerda 0:08
14599
Sőt mi több, kizárt szerintem...
0
2007. december 4., kedd 17:07
3428
Nem valószínű, hogy a klasszikus szinkron lesz rajta...
0
2007. december 4., kedd 15:02
131
A dvdextrán azt írja a cikk, hogy az Amcsi Nindzsán remélhetőleg a klasszikus magyar mono lesz. Hát ha így lenne, az tök jó lenne. De sztem VICO-s szinkron egy Intercomos kiadványon lehetetlen. :((
0
2007. december 4., kedd 14:11
53
Hát lenne két kérdésem! Vajon van-e esély arra, hogy nálunk is megjelenik egyszer a "Farm, ahol élünk" és a "Charly - Majom a családban" című sorozatok?
0
2007. december 2., vasárnap 13:50
52685
Egy jópofa összeállítás a dvd-n nálunk jövövőre startoló Ally McBeal szériából:
A címszereplő egy fiatal ügyvédnő, aki szeretnivalóan szeleburdi, naív, de a szíve a helyén van, s kisebb-nagyobb nehézséggel bukdácsol át az élet által elégördített akadályokon, mind munkájában, mind magánéletileg. A legjobb pillanatok közé tartoznak azok a lehetetlen vizuális poénok, melyeket Ally hol dühösen, hol vágyakozva fantáziál. Rendkívül szórakoztató, intellektuális, humoros sorozat az Ally McBeal, mely öt évadon át szórakoztatta a nézőket, begyűjtve 7 Emmy-díjat és 4 Golden Globe-ot. A főszerepet alakító Calista Flockhart is kiérdemelte az Aranyglóbuszt, s ha nem sodorja az útjába a sors a felségétől eltávolodó Harrison Fordot, talán még belefért volna egy picivel több is, ebbe a remek televíziós komédiába. Összebútorozásuk után négy évig csupán két felejthető komédiában vállalt szerepet, jelenleg pedig egy új sikeres sorozat a Brothers & Sisters főszereplőjeként látható.
most posts by TM
0
2007. november 30., péntek 12:02
3495
mehet az szélesebbre (6-700-ra) is tesó...amúgy jók :)
0
2007. november 30., péntek 11:49
118
Nemrég megjelent az Egy füst alatt - Beindulva című film. Hasonlóan a Füsthöz ez is SPI által kiadott Miramax-fapados. Az angol és magyar hang 2.0, és van magyar felirat is. Képek:
Ezzel megvan a két film, ennek örömére lekaptam őket együtt is + a folyóirattal, amelyben megjelent az eredeti novella, amely alapján az első film készült. A novella címe: Auggie Wren karácsonya (ford.:Gyukics Gábor)
0
2007. november 30., péntek 0:34
258
Tudja valaki,hogy a Támad A Mars!-ból lesz a közeljövőben szinkronos kiadás, mert régóta bizonytalan a státusza.
0
2007. november 29., csütörtök 11:44
9489
Tadamnak köszönhetően kiderült, hogy igen! Csak eső és napsütés kell hozzá. De off befejezve..:)
0
2007. november 29., csütörtök 11:33
702
Rossz topikban járok ? Vagy tényleg te is meg fogsz jelenni ?