Keresés

Megjelenések

2007. november 26., hétfő 15:35
Igen, pont ezt a szót kerestem :D
0
2007. november 26., hétfő 15:35
januárban.
0
2007. november 26., hétfő 15:32
Állítólag Az elnök emberei 7. évad májusban jön, a Studio 60 is jönni fog.
0
2007. november 26., hétfő 15:29
Ezért piszok mérges is vagyok. Az elnök emberei 7. évadról pedig még hír sincs. A vicc, hogy mind a kettőnek ősszel kellett volna jönni. A Studio 60-ről sincs hír, pedig az is őszre volt ígérve. És akkor még nem beszéltünk a BuFi féle CSI-ről, aminek a harmadikja hol van? Meg a negyedik. Meg a miami, meg a new yorki? No mindegy. Örülök, hogy a Vészhelyzet, a Rém Rendes és társai már a 150.-ik évadnál vannak, arra van igény csak. De ha ekkora igény van rájuk, miért vannak folyamatosan akcióban? Mind1.
0
2007. november 26., hétfő 14:45
T. Xpress!

Néhény Mokép-kiadás itteni felbukkanása felől érdeklődöm:
- "Észak és Dél" (BBC)
- "Rózsa Sándor" 1-2.
- "Magyar népmesék – Fából faragott Péter"

És az Europa Recordstól "Princ, a katona" rendelhető lesz? (Az 1. lemezt már láttam. Nagyon szép a képminőség, akit ez érdekel.)

Előre is köszönöm a választ!
0
2007. november 23., péntek 13:25
Javaslom, hogy ne vegye senki komolyan a kiadók előre beharangozott megjelenéseit, hiszen azok csak tervezetek, tehát ezeknek módosítását nem lehet számonkérni, minősíteni ugyan igen, de felesleges bosszankodni, van egyébként is elég megvennivaló dolog. A kiadó nem rosszszándékú, s idővel úgyis kiad mindent, csak türelem.
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 13:21
Na, Jama válaszolt a blogjában. Fél év késéssel, 2008. márciusában jön a Kés/Alatt.
0
2007. november 23., péntek 13:19
egy kicsit azért kínos lehet ez az fhe-nek. sajnálom is őket rendesen. de akkor azt nem értem, miért reklámoznak kis szórólapon rengeteg új megjelenést és akciót? már tavaly decemberben sem tudták tartani az akcióik egy jó részét, mert egyszerűen nem kaptak a filmekből, díszdobozokból. na mindegy.
0
2007. november 23., péntek 13:08
nevetséges
0
2007. november 23., péntek 13:02
vagyis jövő karácsonyra megjelenik. :) nem is baj, annyi más megjelenés lesz most.
0
2007. november 23., péntek 13:02
:) De legalább a Szívek szállodája rajongói nem koppanak, mint más sorozat rajongói (gyomorgörccsel várom, hogy megtudjam vajon kerül-e magyar felirat a Full House ötödik évadjára - szerintem nem fog, hurrá, kidobhatom a csonka-gyűjteményem. Köszönöm.).
0
2007. november 23., péntek 12:57
Álljunk pozitívan a dologhoz: lassan az FHE egész jövő évi megjelenéséről képben leszünk! :-)
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 12:56
A Kés/Alattról ne is beszéljünk (tudom, Dömi írta meg mondta, hogy mi az ok, de a vásárlót ezt nem nagyon érdekli, hogy kinek milyen kínja van).
0
2007. november 23., péntek 12:55
az új LotR dvd-k márciusnál korábban nem fognak megjelenni.
0
2007. november 23., péntek 12:46
nem tudok optimista lenni. főleg mióta a drótot is elhalasztották januárra.
0
2007. november 23., péntek 12:43
fő az optimizmus...
0
2007. november 23., péntek 10:14
Köszike! :)
0
2007. november 23., péntek 10:06
várd ki a végét. lehet, hogy az lesz belőle ;)
0
2007. november 23., péntek 10:00
Nem lesz ez túl gyors? Miért nem jövő karácsony mindjárt?
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 9:56
IGEN!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 23., péntek 9:54
A Felkavar a szél megjelenése várható a közeljövőben?
0
2007. november 22., csütörtök 18:41

Jama, Kés/Alatt 4. van már infó, vagy úgy lesz, mint a Bír-lak?
0
2007. november 22., csütörtök 18:40
ezt meg most tudtam meg:
west wing season 7 - 2008. május
0
2007. november 22., csütörtök 18:38
pom poko (ghibli):
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/11/22/dvd-megjelenes_pom_poko_1994/
0
2007. november 22., csütörtök 15:27
Na jó, beszúrom ide is! ;-)

Remélem, semmi nem kerülte el a figyelmemet, és elsőként dobhatom be az itteni köztudatba azt az értesülést, amit az alábbi helyen találtam. Az ominózus filmcímet szándékosan nem írom ide, hogy minden érdekelt az oldal letöltésekor sikkanthasson a maga módján. Tehát:

http://dotkommedia.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=18&Itemid=31

(Bocs, linkelésben itt ennyi telik tőlem!)

Igen, a jeles Dotkommédia hirdeti, hogy megjelenteti (amint az pirossal olvasható) nem is olyan sokára ezt a sokunk által várt filmet. Hogy nevessünk vagy sírjunk majd a megjelenéskor (illetve otthon a lejátszóba helyezéskor), azt nem tudom. Azt sem, hogy mi indokolja a 2 lemezt, mert a játékidő biztosan nem. Arra sem merek gondolni, hogy a 2. lemezen extrákkal leszünk elvakítva, s így majd kevésbé morgunk magának a filmnek a minőségén. Mert bizony a VHS és a Video-CD (és nem kifejezetten formátumuk okán) igencsak kritikán aluli volt. Gondolok itt a pattogó, kimaradó hangra, zajos képre. De - ha jól emlékszem - ennek forgalmazója a MOKÉP, mely cég - a honlapján - magát "a magyarországi filmek kiemelt forgalmazójának" hirdeti. Ők nem érzik magukat eléggé illetékesnek ebben az ügyben? Csak abban reménykedem, hogy a Dotkommédia túllép a saját árnyékán, és tekintettel a 25 éves jubileumra, valami pazar kiadást tesz le az asztalra! Hoppá! Bilibe ért a kezem? Vagy drukkoljunk nekik?
0