egyik barátommal dumáltam a héten. belefutott az egyik "forced" magyarhangos FHEbe. kicsit ki volt készülve, pedig ő magyarul szokott filmezni:).
a 990es kosár alatt tapasztalat szerint mindent el lehet felejteni. ok, nekem is sikerült már találnom ott épeszű filmet, de abból utolsódarabos akciózás ment. és még ez azelőtt történt, hogy lett volna külön 990 alatti kosár. sőt, a 990es kosarat is, ha nem bomba ár/most veheted meg (azaz Best és BuFi alapból drágább kiadások... itt egy csomó jó film volt közepes/jó képpel és rendes hanggal, ezek nagyon jó vételek) matrica van rajta. mert igazán ráb*ni lemezzel ebben a kategóriában lehet (meg nekem még a drága arany bogár Sonynál, hogy eszem a kicsi szivüket a "szopassuk a vásárlóinkat a DRMmel, mert megtehetjük" miatt).
az eredetihang + esetleg feliratosok meg itthon kisebbségben vannak. mind1, lehet a többségen nevetni, mert még mindig a vhsükkel szívnak az eredetiszinkron miatt:) meg nekem a dts és az audiokommentár többet ér, és általában annak a helyére műtik be a szinkronokat. sőt, még a normális borító magában is többet ér, ha már itt tartunk;D
az olvasás meg egy vicc. ok, zavaró a felirat, mert elvonja a figyelmed a képről, de ha ismered a nyelvet, ki is lehet kapcsolni. és filmezve messze a legjobb és legélvezetesebb nyelvet tanulni.
és ha az emberek azt hiszik, hogy 990 fölött a szemét rablóbandák vannak, akkor talán össze kéne fogni a nagyobbaknak, és reklámozni, hogy már épeszű áron normál kiadványokat adunk. mert én is abban a hitben voltam kb tavaly decemberig, hogy a filmeket még mindig horror áron adják (nem 2-3kra, hanem 5-7-9kra tessék gondolni). és ha nincs az GitS limitáltsága (csak itt volt előrendelhető, és a mozi tanulságai miatt félő volt a hamar kifogyás), akkor nem lenne XPress regem és nem lennék kb tisztában vásárlói szemszögből a helyzettel (meg kevesebb filmem és több pénzem meg helyem lenne... dehát valamit valamiért:)).
node, éppen dvd ünnep van, elvileg pont emiatt. csak éppen hirdetve nem láttam sehol, pedig bpn lakok...