Keresés

Megjelenések

2007. október 22., hétfő 1:00
Ja és nem voltál nagyon félreérthető. ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 22., hétfő 0:59
Persze, mostmár :-) értem mi volt írásod lényege. Sajnálom én is, hogy így jelennek meg klasszikus filmek, őszintén. :-(
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 22., hétfő 0:57
Dehogy érzem úgy, csak sokadszorra is azt mondom, hogy a legjobb lenne az, ha ezt sehol nem lehetne kapni, ergo meg se jelent volna így, hanem "csak" úgy, ahogy eddig is kiadtak filmeket. Ha félreérthető voltam, akkor sorry!
most posts by TM
0
2007. október 22., hétfő 0:55
Lécci! :-) THX!

orgadam@gmail.com
0
2007. október 22., hétfő 0:54
Igen vannak. Nálam is van egy határ, ami alatt már nem vagyok hajlandó DVD-t vásárolni. Az FHE ezekkel a kiadványokkal ezt érte el. Pedig ott van a Kábelbarát c. film, amit igencsak kedvelek, de mivel nincs rajta eredeti hang, angol, nem fogom megvenni, mert a DVD attól is DVD, hogy többféle nyelven nézhetem meg a filmet. A lengyel most nem tartozik ide. Felőlem lehetne 1999 vagy 2990 forint is, de én megvenném. Így nem fogom.
0
2007. október 22., hétfő 0:54
Csináltam hozzá normál tokos nagyon tuti frankó borítót. Elküdjem meglesésre?
0
2007. október 22., hétfő 0:52
Van rajta eredeti ill. magyar hang + magyar felirat. A hang valóban 2.0-ás. Így első ránézésre nem is tűnik rossz kiadásnak, de valóban a slimtok az slimtok.
0
2007. október 22., hétfő 0:51
Te is beláthatod, hogy egy hozzászólást nehéz nem elolvasni. Nem kritizálni akartalak, az "unom már az ilyen jellegű HSZ-eket" általánosítás volt, és nem konkrétan neked szólt. Én sem értek egyet az ilyen kiadásokkal, de basszus, ha nincs más és az IC szégyenszemre ilyen kiadásokkal tud előrukkolni, akkor persze ne támogassuk, de akkor nem lesz meg a film soha. Itt jön elő az a probléma, ha nem vesszük meg a filmet, akkor IC úgy gondolja, hogy még erre sem alkalmas a magyar vásárlói réteg, mármint DVD-vásárló, akkor ne hozzunk ki semmilyen filmet. Nem hogy slimtokban, semmilyenben. Ezért én úgy gondolom, hogy mindenki eldönti mi is a jó személyének. Vagy megveszed a filmet ilyen undorító tré kiadásban, vagy vársz egy jobb kiadásra, ami sosem jön el.

u.i.: ne haragudj, ha esetleg megbántottalak, vagy megsértettem személyed. Természetesen nem volt szándékos!

Tadam
0
2007. október 21., vasárnap 21:29
Ez valóban nonszensz.
most posts by TM
0
2007. október 21., vasárnap 20:34

Ennyire talán nekem sem,csak bosszantó,hogy egy vásárlás manapság a lemez vizsgálatával indul(nem karcos-e),majd jön a tokcsere,utána a borító méretreszabása,esetleg kivasalása.
0
2007. október 21., vasárnap 20:17
Nekem nincs ilyen lesújtó véleményem egyik cégről sem. Viszont biztos, hogy nem pont két olyan filmmel kezdtem volna a csak magyar hangos filmek megjelentetését, melyek már régóta nem voltak hozzáférhetőek, a slimtokot meg már mégegyszer nem kívánom kommentálni.
most posts by TM
0
2007. október 21., vasárnap 19:40
Rainbow!
Van rajtuk eredeti hang is és magyar felirat is. Angol felirat nincs! A kép meg olyan amilyen van hozzá. Ha emlékeznél az első kiadású Jerry Lee-nek sem volt teszlemezes képe.
0
2007. október 21., vasárnap 18:18
Amaray volt!
0
2007. október 21., vasárnap 18:04
Tavaly még szép díszdobozokat is láttam a "DVD ünnepen",most meg ezek a szinkronos és slimtokos vackok foglalják a helyet.Szégyen,amit az FHE és az InterCom csinál.A klasszikusok gyakorlatilag eltűntek a piacról.Mindenesetre az FHE ebben az évben egy 1990 előtti mozit adott ki,és az is agy elcsúszott megjelenés volt.A Kánikulai délután.De az InterCom sem dicsekedhet.7 év kemény munkájával sikeresen tönkrevágták a piacot.Ma már azok sem vesznek drágán filmet,akik eredetileg megtették.Ma már azok sem olvasnak,akik régen még tudtak.Szinte mindenkit lebutítottak.
Ugyanaz történt a filmes piacon,mint a kereskedelmi adók jóvoltából a tévéműsorokkal.Gagyi gagyi hátán.
0
2007. október 21., vasárnap 18:03
mmint normál műanyagtokban? 99ért boltba amaray tokot nem kapsz:D
0
2007. október 21., vasárnap 17:50
Kapnánk? Majd fogjuk.... Előbb - utóbb az is eljön.
0
2007. október 21., vasárnap 17:46
Nem. Az FHE a csak magyar, az IC a csak slim. A kettő nagy kiadó filmjeinek tulajdonságait összegyúrva kapnánk meg azt a szintet, amiről egész mostanáig úgy tűnt, hogy az a minimum.
most posts by TM
0
2007. október 21., vasárnap 17:44
Bocsánat a MM-ban kapható 99-os filmek mindegyike Amaray tokban volt! Lassan jobb kosárba nézni. :)
0
2007. október 21., vasárnap 17:42
Azért nem semmi... Csak magyarul vannak ezek a slimtokos csodák? Úgy emlékszem, valaki azt írta, hogy van eredeti hang is. Ezekszerint rosszul emlékszem.

No, akkor foglaljuk össze: slimtok, magyar hang (gondolom, felirat semmi, és a hang is 2.0), a képminőség (ezt Feared írta a Ki mit néz most topicbana Kutyám Jerry Lee-ről) VHS szintű, csakúgy mint a hangminőség. Van ennél mélyebbre????
0
2007. október 21., vasárnap 17:10
Na látod, vannak dolgok, amikben te is meghúzod a határt.
Különben valószínüleg én is venni fogok ezekből a filmekből, hiszen nem tudok bemenni az IC-hez, hogy kipofozzam bárkiből is a rendesebb megjelenést, de meg fogom oldani, hogy ne ilyen formában tegyem fel a polcra ezeket a megjelenéseket, elvégre nyomdász vagyok, nem hülye.
most posts by TM
0
2007. október 21., vasárnap 17:06
Erre mondhatnám én is azt, hogy ha unod az ilyen beszólásokat, akkor ne olvasd el!
Különösebben nem szoktam rinyálni a magyar szokások negatív alakulása miatt, s kicsit sem érdekel az IC nyomora, csupán az esztétikai érzékem háborog. Ráadásul ez a "slimtok csak feleakkora helyet foglal, ezért feleannyi a tárolás, szállítás" duma már olyan szánalmas, hogy nem tudok napirendre térni felette.
De egyébként játszhatjuk ezt is, ezesetben viszont a következőt tudom mondani:

Kedves InterCom és FHE!

Meg kell állapítanom, hogy az újkori, "jóárasított" kiadványaikkal elbújhatnak a nagyszerű Soundcard filmek segge alá, hiszen azokon még eredeti nyelv is van, ráadásul normális tokban jönnek ki.

Na ugye, minden csak nézőpont kérdése.
most posts by TM
0
2007. október 21., vasárnap 16:56

Helló Xpress!
Erről a filmről nem tudtok semmit hogy valamikor megjelenik-e? Aludj csak, én álmodom
0
2007. október 21., vasárnap 16:51
egyik barátommal dumáltam a héten. belefutott az egyik "forced" magyarhangos FHEbe. kicsit ki volt készülve, pedig ő magyarul szokott filmezni:).

a 990es kosár alatt tapasztalat szerint mindent el lehet felejteni. ok, nekem is sikerült már találnom ott épeszű filmet, de abból utolsódarabos akciózás ment. és még ez azelőtt történt, hogy lett volna külön 990 alatti kosár. sőt, a 990es kosarat is, ha nem bomba ár/most veheted meg (azaz Best és BuFi alapból drágább kiadások... itt egy csomó jó film volt közepes/jó képpel és rendes hanggal, ezek nagyon jó vételek) matrica van rajta. mert igazán ráb*ni lemezzel ebben a kategóriában lehet (meg nekem még a drága arany bogár Sonynál, hogy eszem a kicsi szivüket a "szopassuk a vásárlóinkat a DRMmel, mert megtehetjük" miatt).

az eredetihang + esetleg feliratosok meg itthon kisebbségben vannak. mind1, lehet a többségen nevetni, mert még mindig a vhsükkel szívnak az eredetiszinkron miatt:) meg nekem a dts és az audiokommentár többet ér, és általában annak a helyére műtik be a szinkronokat. sőt, még a normális borító magában is többet ér, ha már itt tartunk;D

az olvasás meg egy vicc. ok, zavaró a felirat, mert elvonja a figyelmed a képről, de ha ismered a nyelvet, ki is lehet kapcsolni. és filmezve messze a legjobb és legélvezetesebb nyelvet tanulni.

és ha az emberek azt hiszik, hogy 990 fölött a szemét rablóbandák vannak, akkor talán össze kéne fogni a nagyobbaknak, és reklámozni, hogy már épeszű áron normál kiadványokat adunk. mert én is abban a hitben voltam kb tavaly decemberig, hogy a filmeket még mindig horror áron adják (nem 2-3kra, hanem 5-7-9kra tessék gondolni). és ha nincs az GitS limitáltsága (csak itt volt előrendelhető, és a mozi tanulságai miatt félő volt a hamar kifogyás), akkor nem lenne XPress regem és nem lennék kb tisztában vásárlói szemszögből a helyzettel (meg kevesebb filmem és több pénzem meg helyem lenne... dehát valamit valamiért:)).

node, éppen dvd ünnep van, elvileg pont emiatt. csak éppen hirdetve nem láttam sehol, pedig bpn lakok...
0
2007. október 21., vasárnap 15:38
no, igen, vannak klasszikus tesco-vásárlók, akik kvázi 3 kiló filmet vesznek a 20 deka párizsi mellé. utóbbiból is az olcsó kell, mindegy, hogy milyen hulladék van benne - előbbit sem cím alapján választják, hiszen olyanokat pakolnak a kosárba, amikről még én sem hallottam. (tényleg érdekelne, hogy a 199 forintos media marktos dvd-k rentábilisak-e)

ők a mag, mese nincs, de idővel azért az igányesebbek száma is nőni fog nyilván. viszont még így is megmosolyogtató belegondolni (vagyis dvdkiadói szempontból nem az, hanem tragikus), hogy mi lenne akkor, ha ez a "mag" tudna internetről letölteni. nem 990 forintért.
0
2007. október 21., vasárnap 15:35
De a borító nem fog stimmelni a gerincnél. :-)
0