Az ÚJ KUBRICK DÍSZDOBOZ (http://kubrickfilms.warnerbros.com/) hazai megjelenéséről lehet tudni vmit kedves xpress? Köszi.
0
2007. október 19., péntek 20:41
1017
Helló Xpress! Erről a filmről nem tudtok semmit hogy valamikor megjelenik-e? Aludj csak, én álmodom
0
2007. október 19., péntek 20:17
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. október 19., péntek 17:46
6925
Tényleg rémes... Ráadásul az Oscar jelőlt Babe is így jött ki.Egyáltalán mit keres az InterCom és az FHE ebben az árkategóriában?És pont a DVD napokra időzítve.Az előzetes megjelenési tervben sem szerepeltek ezek az Universal filmek.Legalább az értékesebb mozikat adják ki normális tokban és legfeljebb drágábban.
0
2007. október 19., péntek 16:03
9368
Legalább jön :) Ha nem is egy részletben :)
0
2007. október 19., péntek 14:51
52685
Tán úgy gondolták, hogy feleakkora raktár, feleannyi nedvesség. Lehet, hogy mégis jó ez így? :-)
most posts by TM
0
2007. október 19., péntek 14:43
52685
Vagy úgy! Basszus, néha már azt hiszem, képes vagyok ezeknek a vevőszomorítóknak az agyával gondolkodni, de újra és újra meglepnek... Az InterCom raktárat amúgy leginkább szigetelni és fűteni kellene, mert olyan nyirkos, hogy ahhoz képest egy egri borospince szárazgőzös szauna. Ez lemérhető a kiadványok külsején is, összehullámosodott tokok, benne még gyalázatosabb borítópapírokkal. Úgy vélem, a vasalás inkább a házimunka része, nem pedig egy cég hanyagságának a vevő általáli barkács-helyrehozatala.
most posts by TM
0
2007. október 19., péntek 14:29
52685
Teljesen érthető, hogy a Prison Break 1. évad csak két részletben jelenik meg, hiszen letöltve is két írott lemezt foglal el. Viccet félretéve, nem meglepő a kiadó, vagy a gyártó pénzéhessége, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Még mindig jobb, mintha részenként akarnák lenyomni az emberek torkán. A CSI is így indult, aztán az ugyanolyan hosszú 2. évad már elfért egy csomagolásban is.
(zárójelben jegyzem meg az igazi gyűjtőknek nem is maga a slimtok a gond,hanem,hogy a borító mérete is ehhez igazodik,engem személy szerint a rendes méretű borító érdekel,a tokot úgyi mindig lecserélem Amaray tokra) még az is megoldás lenne ha az Xpress kapna rendes méretű borítókat is,és aki az Xpressnél vesz ilyen filmet a másik borítót leadva kérhessen egy rendes méretűt akár egy kis többletdíjért
0
2007. október 18., csütörtök 17:25
950
esetleg limitált szériában az Xpress vásárlóknak gyárthatna az InterCom nem slim tokosat (akár egy picivel magasabb áron is) a multikba meg jó lesz a slimtokos Xpress légyszives lobbiz ezügyben ha lehet!
0
2007. október 18., csütörtök 16:50
Moderátor
7449
Ebben az árkategóriában ezen a piacon sajnos minden fillér számít. A slim-tok nem a nyomdaköltséget csökkenti, hanem a szállítási és raktározási költséget. Fele akkora tok - fele annyi kocsi kell a kiszállításához, fele annyi raktárt kell bérelni. Ezek a költségek feleződnek. Lesznek még kis, négyzet-alakú, lapos kartontokban kiadott filmek is, mert a tömegeknek csak egy dolog számít: az ár.
0
2007. október 18., csütörtök 16:41
3428
Nézegettem az új megjelenéseket és attól dobtam hátast, hogy ha mind a 15 DVD-t, amit kinéztem magamnak, megveszem, akkor nemhogy karácsonyi ajándékokra nem fog telni, de még a számlák kifizetésére meg kajára sem...arról nem is beszélve, ha ezt a Kedvesemnek is elmondom, sikítófrászt fog kapni és a haját fogja tépni(de valószínűbb, hogy az enyémet),arról nem is szólva, hogy a DVD gyűjteményem(eddig 2091 db.,mindegyik eredeti)lassan kinövi a lakást, minthogy lassan már a plafonra kell pakolnom őket... Lehet, hogy az XPRESS-nek DVD barát ingatlanokat is kéne árulnia egyes DVD kollekciók tárolására? :D Az én lakásom kezd kicsi lenni...
0
2007. október 18., csütörtök 15:48
16458
hűha, dobtam egy hátast a Knight Rider árától (a Columbo ára várható volt). kíváncsi vagyok, hogy milyen kiadásban jön közel 14 e Ft-ért (félek, hogy ezzel kedvenc beszélő kocsink kalandjai végére is értünk...)
0
2007. október 18., csütörtök 13:58
9489
Az.Pedig már orvos is látott... De semmi. Azt mondták, ez már így marad. És már a második (majdnem) orvos mondja ezt....
0
2007. október 18., csütörtök 13:40
19957
maximálisan igazad van!!!!!
0
2007. október 18., csütörtök 13:39
52685
milli
most posts by TM
0
2007. október 18., csütörtök 13:38
52685
A slimtokos Universal-újrák egy újabb csodás divatdiktáló döntés termékei. Komolyan nem értem a döntés hátterét, mivel nyomdai szempontból az a pár miliméter fillérekkel sem csökkenti a kiadást, viszont ha arról van szó, hogy a normál tok illetve a slim közötti horribilis árkülönbözettől várja a cég a gazdasági fellendülést, akkor kívánom, hogy az ügyben döntést hozó illetékesek prémiuma egy petákkal se legyen több, mint amit ezen a huszárvágáson nyernek!
most posts by TM
0
2007. október 18., csütörtök 13:34
9368
Menthetetlenül romantikus vagy :D
0
2007. október 18., csütörtök 13:31
9489
Egyet kell, hogy értsek Veled. Ha a Valmont megjelent már szinkronosan, éppen itt volt az ideje, hogy az alapklasszikus is kijöjjön. Eddig számomra a december legjobban várt dvd-kiadása!
0
2007. október 18., csütörtök 13:25
2444
Végre! Veszedelmes viszonyok szinkronosan. Régóta várok rá.
0
2007. október 18., csütörtök 12:41
9368
Inkább majd promóciós menedzserként megyek :)
0
2007. október 18., csütörtök 12:10
16099
:-)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 18., csütörtök 12:02
52685
Akkor próbálkozz, mint üzemorvos, de szigorúan csak szuszpenzorban! :-))