Keresés

Megjelenések

2007. október 15., hétfő 20:43
A gyűjtődoboz elnevezés inkább helyénvaló.
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 20:39
Már akinek ez díszdoboz. Nekem csak egy ronda, vékony, értéktelen papírtok amibe belerakták a három filmet (minden bizonnyal az eredeti, valamivel szebb slipcase nélkül).
0
2007. október 15., hétfő 20:17
Szerintem karácsonyra már nem zsúfolják be, inkább jön a bejelentett sorozatok mellé még pár kétszersült (szinkronos újrakiadás). Januárban leltár van meg lapos buksza, úgyhogy marketingszempontból a februárt látnám legkorábban esedékesnek.
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 20:15
Hali

Azt tudja valaki, hogy a 24/6 mikor jön ki nálunk?
0
2007. október 15., hétfő 20:12
Sajnos ez van. Szerintem az lenne a legnagyobb dobás, ha Karácsony környékén dobnák be a PB-t... ugyanis Lost és Született feleségek megjelent, House, Heroes mindjárt itt van, tehát elvileg kiadható lenne :))) Remélem így gondolják odabent is a kiadónál :D De tuti, hogy nem... mindegy, egyszer tuti lesz...
0
2007. október 15., hétfő 20:08
Különböző dolgokról beszélünk, mivel a dvd kiadásban egy gazdának kell mindkét jószágot a lehető legjobban kiállítva eladni, míg a kertévék kakasviadalt tartanak, hogy melyikük szponzorreklámjait nézik többen. Tökre nem érdekli őket, hogy az híradó, magazinműsor, vetélkedő, film vagy sorozat, a lényeg, hogy egyszerre menjen a konkurenciáéval. Aki meg a másik csatorna műsorára is kíváncsi, az dögöljön meg.
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 20:01
A ciki inkább az, hogy két brutálisan jó sorozatot állított egymással szembe a tv2 és az rtlklub szerda esténként. A szökés vs. Dr. House. A House lassan meg is jelenik (okt 17)... megértem, hogy csúsztatják a PB-t, de azért már illene jönnie... Lost-ból az első évad volt jó, elég is volt... ugyan megnéztem még a 2. évadot, ami úgyszint nem rossz, de valóban haloványabb. A 3. évad tartogat érdekességeket, de ezt a sorozatot valahol 2 évadon belül kellett volna lezárni. Túl sok a rejtély, túl sok az elvarratlan szál - túl sok a "főszereplő". A Prison Break-ben is megvannak ezek az elvarratlan szálak, de korántsem olyan összekuszált és nem mellesleg kevesebb emberanyaggal dolgozik. Ráadásul a karakterek is jobbak, érdekesebbek, mint a Lost-ban... tény, hogy a PB 2. évadja is kissé haloványabb volt talán, de nekem pl. tetszett a SPOILER nagy kincsvadászat és a terv többi része, melyet Mahone is megfejtett SPOILER VÉGE.

A harmadik évad pedig újra egy jó irányt vett.
Jobbat, mint a Lost 3, mert azt 4-5 rész után cancel-re tettem.
0
2007. október 15., hétfő 19:53
Úgy gondolom, hogy az InterCom nem igazán akarja egymás nyakára küldeni a vezető sorozatokat, ezért érthető, hogy nem egyszerre rukkolt ki a a halovány Lost mellett A szökéssel is. A "halovány" jelző pedig nem saját kútfő, nézettségi adatok szerint is gyérül az érdeklődők aránya, dvd fronton pedig a zseniális Született feleségek simán elkalapálta a "kell egy hét együttlét" szlogent kínosan elnyújtó szigetlakók történetét.
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 19:50
Nekem meg azt mondta Robert Knepper, hogyha a következő részben T-Bag kiszabadul, akkor nem lesz baseball meccs 29-én :D
0
2007. október 15., hétfő 19:47
A 29-i csak akkor marad ki, ha még akkor is baseballoznak a jenkik. A Fox.com-on olvastam. :-)
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 19:44
Színház az egész világ :P
0
2007. október 15., hétfő 19:44
Ősi szarvasi étek a mozarella sajt.:-) Hamarabb volt mint nyugaton.:-)
0
2007. október 15., hétfő 19:43
Úgy lesz, hogy ma nem lesz, jövő héten viszont lesz, utána következő héten megint nem lesz, de utána folytatják a heti bontásban.
Valahogy így:
Ma: nincs
okt 22: van
okt 29: nincs
nov 5: van és folytatják hetente a téli szünetig szerintem.
Csak azért bontottam így ki, hogy ne legyen keveredés a sorok közt :)
Amúgy a sorozatjunkie-n olvastam.
0
2007. október 15., hétfő 19:43
A színházban sem a díszlet vagy a kellékek miatt bukik meg egy előadás... :-)
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 19:40
Ilyen antik dolgokhoz nem tudok hozzászólni! :-)
Azt viszont tudom, hogy a Foxon ma és talán két hét múlva sem lesz új epizód, mert a baseballmeccsek fő sugárzójaként a csatorna azokat nyomja.
most posts by TM
0

Tényleg Xpress!
Látom hogy most nincs raktáron a Száll a kakukk-ból(1-5 nap-ot írtatok szállítási időnek)
úgyhogy csak azt kérdezném,kb,mikorra várhatom?
0
Fogyatékosság? Nem hiszem, hogy bárhol máshol a világon hasonlóan szép Parlament lenne...
De említhetjük egész Budapest belvárosának látképét, továbbá az egri borokat, a miskolctapolcai barlangfürdőt, a Balatont és még sorolhatnám... persze a szarvasi mozarella sajtot ki ne hagyjuk :)
Bármennyire nem látszik, azt hiszem szerethető ez az ország - annak ellenére ami a közéletben folyik :)
0
2007. október 15., hétfő 19:37

Prison Break s1-ről? Valami hírmorzsa esetleg?:)))
0
2007. október 15., hétfő 19:36
Kösz, hogy besegítettél! Ha nem lett volna bárki számára világos, a példákkal azt kívántam érzékeltetni, hogy ez is Magyarország, és ha már jelzőként említjük a nevet, ne csak mindig valami fogyatékossághoz illesszük hozzá!
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 19:33
Vagy ott a Harry Potter 5., ami kb. 2 héttel az amerikai megjelenés előtt lesz nálunk kapható.
Vagy a Pókember 3., ami még Blu-ray lemezen is előbb jelent meg nálunk, mint Angliában.
Szóval lehet példákat mondani pro és kontra, de akárcsak a politika, a DVD-piac sem fekete és fehér, annak ellenére, hogy (akárcsak a poliztikát) sokan így látják, így nyilatkoznak (kinyilatkoznak) róla.
0
2007. október 15., hétfő 19:32

Ilyenkor a düh szól belőlem.Addig is,amíg ezek nem jelennek meg,várok a ,,Száll a kakukk fészkére" szinkronosan:D
0
2007. október 15., hétfő 19:29

Semmi gond,nem nagyfiúskodni,vagy okoskodni akartam.Csak sajnálom,hogy hozzánk nagy valószínűséggel ez(sem)fog eljutni.
De míg élek,remélek..............:)
0
2007. október 15., hétfő 19:28
Magam sem kívántam politikai síkra terelni a nemtetszésedet, csak az zavar, ha ilyeneket hallok, "ez Magyarország" és hasonló. Ha filmes témáról kell példát mondani, akkor például itt van mindjárt Etyek, ami úgy néz ki, népszerűbb lesz, mint a korábbi cseh helyszín, de említhetném például A Sith-ek bosszúját, ami 6 órával hamarabb(!) volt látható nálunk, mint Amerikában, mivel mi előrébb vagyunk időzónailag, vagy mondhatnám a James Bond gyűjteményt, amit az amcsik nem kaptak meg olyan szép kiszerelésben, mint idehaza az InterCom kiadványában mi, és még lehetne sorolni.
Speciel a tévésorozatok legtöbbje tévésugárzásfüggő, előbb valamelyik csatorna adja le, utána jöhet a hordozó. A szinkron és egyéb dolgok miatt minimum féléves csúsztatással kerülnek képernyőre a kint vetített részek, s ehhez igazodik a dvd megjelenés is.
Kint van már Született feleségek 3, Prison Break 2 dvd is, ahogy Lost 3 is mindjárt, akinek jó csak angolul, az rendelhet is kintről, a többieknek meg marad a várakozás, - hogyha gyári dvd-t szeretne.
most posts by TM
0
2007. október 15., hétfő 19:27
elnézést kérek, erről a kiadványról eddig nem tudtam.
0
2007. október 15., hétfő 19:23

Jamamura:nem kötözködés,nézd meg:http://www.hmv.co.uk/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=2647;5;-1;-1&sku=712280&DCSext.mag=DVD_PIRATES3_MAG-PBODY-DVD_PIRATES3_PROD-712280
0