Keresés

Megjelenések

2007. június 14., csütörtök 15:34
Nemrég olvastam, h jövőre jönnek Universal sorozatok (Magnum, Columbo, Dr. House). Van esély arra, hogy a Miami Vice is jönni fog? És ha jön, a Szakácsi-Józsa szinkron rajta lesz? Ki tud erről valamit?
0
2007. június 14., csütörtök 15:30
Robin Hood - Most Wanted Edition (2007. július 11.)

A long time ago, in a faraway land, legend tells an extraordinary tale of courage and friendship.... Get ready for swashbuckling adventure, unforgettable characters, memorable music, and lots of laughs in Disney s ROBIN HOOD, one of the most cherished animated films of all time. Heroic Robin Hood -- along with his trusted companion Little John and his devoted band of merry men -- conjures up one famously funny and daring deed after another to outfox greedy Prince John and bring happiness to the residents of Sherwood Forest. THE MOST WANTED EDITION DVD also features a forest full of merriment with a never-before-seen alternate ending, all-new games, and Disney Song Selection, plus a new digital transfer, 5.1 Surround Sound, and much more!
0
2007. június 14., csütörtök 14:43
Hát ez az X-akták dolog azért elszomorít,mert ha a cseh/lengyel verzióra nem kerültünk fel akkor sajna sok esélyt nem látok rá,mert a mi kedvünkért nem fognak csinálni mégegy mastert/kiadványt!  :((((
0
2007. június 14., csütörtök 14:40
Most hallottam, hogy jön az Idő urai. :)))))))
0
2007. június 14., csütörtök 14:06
Július végén jelenik meg a cseheknél: DIE HARD 3! Magyar vonatkozás nincs, viszont a csehek kapnak szinkront és feliratot! Talán reménykedhetunk mi is.
Szintén várhatóan az X-akták sorozat 1-2. évadja szeptemberben jelenik meg a cseheknél. Cseh, lengyel szinkronnal. Magyar vonatkozás it sincs, de valoszinu hogy nalunk is napvilagot lat a dolog DVD slim verzioban.
forrás: dvdbest.sk
Nyalcsorgatas mar van :]
0
2007. június 14., csütörtök 13:07
Sajnos tényleg nincs felirat a Vörös kör-ön.
0
2007. június 14., csütörtök 8:48
VOX júniusi száma alapján:
a jó hír:jön a KUNDUN,PEEPING TOM,ÖNGYILKOS SZÜZEK ,NICSAK KI TETOVÁL,Ó TESTVÉR MERRE VISZ AZ UTAD?,STB.
a rossz hír:a kiadó a Caesar Film
0
2007. június 13., szerda 18:06
Megint egy kiadvány,amit cserélnék,ha az extrákra kerülne magyar felirat.Így viszont marad a régi.
0
2007. június 13., szerda 17:31
Nem a Taxisofőr lesz az egyedüli film, amiből kettő van a polcon. :)
Bár az is megeshet, hogy megválok a régi kiadástól, de ezt még megfontolom.
A szinkron hidegen hagy, az új transzfernek örülök és az új extrákat is szívesen látom. Végre egy klasszikus méltó kiadásban.
0
2007. június 13., szerda 17:25
Erre várhatsz még egy ideig. Inkább javaslom a külföldi kiadást, ha az angol nyelv megértése nem okoz gondot. Sajnos még mindig nem "divat" az ázsiai filmek megfelelő formában való kiadása és ezlalól nem kivétel a Bittersweet Life sem. Egyedül az Odeon harcol a nagy szembeszélben, de ők legalább megmutatják, hogy így is lehet. Én speciel nagyon sajnálom, hogy számtalan remek film kiadása még az elfogadható mércét se üti meg (S.P.L., The Killer, Bullet in the Head, Memories of Murder...). De az itthoni piacon nem hiszem, hogy vevők lennének az emberek egy digipackos Kung Fu Hustle-ra vagy egy díszdobozos Bittersweet Life-ra. Tehát marad a külföldi beszerzés, ott legalább lehet választani a szebbnél-szebb kiadások közül.

Amúgy idén már két különböző alkalommal (Titanic, koreai filmhét) adták moziban, tehát az esélye nem egyenlő a nullával, de egy újabb Park Chan-wook, Kim Ki-duk vagy Zhang Yimou filmhez képest Kim Ji-woon nevének hallatán (sajnos) igen kevesen kapnák fel a fejüket.
0
2007. június 13., szerda 17:25
Semmi baj. Én sem értem volna rá eddig a vizsgák meg minden miatt. Most, hogy meg már nincsenek vizsgák, itt a sok munka a nyakamon. :-)) Én is el vagyok maradva DVD-s kötelességeimmel itthon.
0
2007. június 13., szerda 17:23
...az oscar és farkasokkal táncoló is érintetlen kb 4 hónapja :(no de már érik a folytatáshoz szükséges kedv!
0
2007. június 13., szerda 17:19
Dettó. :-)
0
2007. június 13., szerda 17:19
Mondtam én, hogy kétféle változat lesz a polcomon! :-)))
most posts by TM
0
2007. június 13., szerda 17:17
ahh... ne is mond! :(4 hónap elteltével még mindig van olyan cuccom ami dobozban hever.De ami késik nem múlik! :)
0
2007. június 13., szerda 17:06
Én sem cserélem le. Különben is felvettem a szinkonos változatot a tévéből, és calogero barátom majd besegít, hogy rávarázsoljam a szinkront a lemezre. :-) Ha meg mégsem, akkor csinálok belőle egy külön szinkronos DVD-t.
0
2007. június 13., szerda 15:48
Az itteni adatlapon elég zanzásított az extrák sorolása, de ezzel együtt az új extratartalom többnek és másabbnak tűnik.
most posts by TM
0
2007. június 13., szerda 15:32
-1t
0
2007. június 13., szerda 15:31
Én eddig 1szerencsére1 mindig elsiklottam a Taxisofőr akciók mellett, így a gyűjteményembe most fogja először bettenni a lábát. :)
0
2007. június 13., szerda 15:30
Már régen forgattam a kiadványt, ezért nem emlékezem pontosan, ezek (az új kommentárokat leszámítva) mind rajta vannak a korábbi megjelenésen is?

Új audiokommentár Paul Schrader író közreműködésével
Új audiokommentár Robert Kolker professzor közreműködésével
Martin Scorsese a Taxisofőrről
A Taxisofőr megvalósítása
Isten magányos harcosa: Paul Scharder író és Robert Kolker a filmben ábrázolt magány témájáról beszélget, továbbá Paul Scharder kifejti, milyen körülmények vezették őt a Taxisofőr megírásához.
Hatás és megemlékezés: Robert De Niro, Oliver Stone, Roger Corman és mások tisztelegnek Scorsese és a film előtt.
Taxisofőr történetek
Így készült: dokumentumfilm
New York Travis szemén keresztül: New York változásai 1975-től napjainkig.
New Yorki helyszínek: Látogatás a film híres forgatási helyszíneire 2006-ban, s ezek összevetése az 1975-ös állapotokkal.
A film összehasonlítása a sztoribordokkal Martin Scorsese bevezetőjével
Animált képgalériák
Eredeti forgatókönyv
most posts by TM
0
2007. június 13., szerda 15:26
Az angol extráknak eddig is örülhettél. A 31 éves film monó szinkronja szerintem nem hülyeség kérdése: számomra például nem fontos, nekem elég az eredeti nyelv is, feliratozással.
0
2007. június 13., szerda 15:23
Lehet, hogy én vagyok a 1hüje1, de én örülök egy 31 éves filmnél a mono szinkronnak és a temérdek (angol) extrának is.Reméljük a dögös borító is megmarad. :)
0
2007. június 13., szerda 15:18
Azért már én is. Nem vagyok olyan jó angolból, hogy kifogástalanul és gördülékenyen értsem az extrákat.
0
2007. június 13., szerda 15:15

Pl. én nem cserélem le. Majd, ha kiadnak egy olyan változatot, ahol az extrák is magyar feliratosak, akkor talán.
0
2007. június 13., szerda 14:42
De legalább hozzáférhetővé válik a kiváló szinkron, és egyúttal még egy filmből lesz kétféle változat a polcomon.
most posts by TM
0