Keresés

Megjelenések

2007. június 13., szerda 14:41
Ám a "klasszikus" szinkron monó lesz, az extrákon pedig változatlanul nem lesz magyar felirat. Vajon hányan cserélik le a korábbi kiadást az újra? Én biztosan nem. Gondolom, képminőség terén se várható látványos változás, s egyébként is: szerintem az előző kiadás képe se rossz.
0
2007. június 13., szerda 14:38
Jó kis feliratozatlan extrákkal...
most posts by TM
0
2007. június 13., szerda 14:35
A mindenhol cáfolt szinkronos Taxisofőr hamarosan betolat ;)
0
2007. június 13., szerda 13:28
Igazad van, bár aztán az újságmellékleteket is kiszórták szólóban is, talán a megkötött szerződés ellenére. Én mindenesetre újság nélkül vettem meg, bár kár volt, ritka gyenge filmnek tartom.
Az Evita-Ablo kapcsolatra már nem emlékeztem, de szerencsére itt vagy te! :-)
most posts by TM
0
2007. június 13., szerda 13:20
Super mario-t ujságmellékletként jelent meg (FFFilm) ott valószinüleg csak társ volt a Cinergi.
Evita az egy ABLO csomagban volt benne több más filmmel együtt.
0
2007. június 13., szerda 13:13
Akkor sima árukapcsolás?A lentebb említett Evita illetve Super Mario még a csőd előtt jelenhetet meg? Vagy a Super Mario árukapcsolás volt az Evita mellé...A cseheknek, lengyeleknek stb. megéri egy ilyen kisebb csomagot megjelentetni, nálunk meg nem?
0
2007. június 13., szerda 13:03
Arról van szó,hogy a Cinergi csődbe ment. A jogok szanaszét mentek. És ezeket a filmeket "csomagokban" lehet kapni. Csak hogy álltalában ezekben a csomagokban 5-10 film van ami "használható" a többi 100-150 "selejt/gagyi". De te külön nem vehetsz meg egy filmet ezekből a csomagokból,csak az egészet.
0
2007. június 13., szerda 12:50
Egyik kiadónak sem éri meg kiadni ezeket a filmeket?Pedig biztos lenne rá kereslet...Vagy "szimplán" jogi akadálypálya?
0
2007. június 13., szerda 12:00
Mivel "Az élet mindig drága" CINERGI-produkció, ezért eléggé kétséges, hogy nálunk akár magában, akár a másik három résszel együtt megjelenjen.
Mindmáig csak kettő film jelent meg a cégtől, az egyik az Evita, a másik pedig a Super Mario Bros.
Lenne még pár ismert cím a nem túl hosszú életű CINERGI-érából, pl. Kísértethajó, Árnyék-összeesküvés; A hírek szerelmesei. Nixon; A skarlát betű; Dredd bíró; Az éj színe; Reneszánsz ember; Tombstone, a halott város; Medicine Man.
most posts by TM
0
2007. június 13., szerda 11:45
Mivel CINERGIKísértethajó, Árnyék összeesküvés, A hírek szerelmesei, Nixon, A skarlát betű, Dredd bíró, Az éj színe, Reneszánsz ember, Tombstone a halott város, Medicine Man
most posts by TM
0
2007. június 13., szerda 11:05
Ha már Die Hard 3.Gondolom a mozikban most játszott Die Hard 4. is meg fog jelenni kis hazánkban - remélem.Ennek kapcsán, van valami esély arra hogy a négy részt egy díszdobozban kiadják?
0
2007. június 13., szerda 10:57
www.dvdbest.sk
Die hard 3. cseh és lengyel szinkronnal ,román,litván,török,bolgár stb felirattal (magyar vonatkozás nincs rajta sajnos)
érdekes,hogy ez is csak nálunk jogi problémás máshol meg sehol!!!!!!!
/a kokas csípje meg/
0
2007. június 9., szombat 23:26
Ez esetleg megjelenik nálunk? (de ha lehet akkor ne úgy mint az SPL :-(... )
0
2007. június 8., péntek 22:36
Érdekelne, hogy a Revans (Revenge) című film Kevin Costner és Anthony Quinn-el megjelenik-e valamikor idehaza is DVD-n vagy Blu-ray-en? És ha megjelenik, a mozis vagy a rendezői változattal?
0
2007. június 8., péntek 18:35
Érdekelne, hogy a Revans (Revenge) című film Kevin Costner és Anthony Quinn-el megjelenik-e valamikor idehaza is DVD-n vagy Blu-ray-en? És ha megjelenik, a mozis vagy a rendezői változattal?
0
2007. június 7., csütörtök 17:49
Külföldön a FOX adta ki magyar felirattal.Az InterCom itthon nem hozta forgalomba,két másik MM filmmel egyetemben.
0
2007. június 7., csütörtök 17:08
Ki adja ki a Szőkék előnyben c. Howard Hawks filmet? Tudjátok?
0
2007. június 7., csütörtök 17:06
ill. csak román felirat...
0
2007. június 7., csütörtök 17:06
Számtalan új Caesar Filmen nincsen felirat!!!
0
2007. június 7., csütörtök 2:51
Pesten totálra kifogyott mindenhol...
Szerintem van rajta felirat, a Caesar mindig hülyeséget ír a speckókhoz, eddig minden filmjükön volt felirat is (az egyik első kiadványukon pont a képarányt nem írták oda).
0
2007. június 7., csütörtök 1:43
A vörös kör magyar és francia szinkronnal bír, ám a borító szerint semmilyen felirat nincs rajta, azért egyelőre elnapoltam a megvételét.
most posts by TM
0
2007. június 6., szerda 11:28
Köszi.
De valami pestközelibb lelőhelyet nem tud valaki... (Meghal-tok, Az örödög és a tízparancsolat, Az ügyefogyott, A nagy vakáció)...
0
2007. június 5., kedd 22:25
A nagy vakáció a debreceni T-ben kapható.
0
2007. június 5., kedd 21:20
Köszi a válszat Brumi!
0
2007. június 5., kedd 16:02
A The Promise DVD megjelenésére nem sok esélyt látok, sajnos még mindig elég mostohán bánnak az ázsiai filmekkel (1-2 kivételtől eltekintve), főleg a kevésbé ismertekkel.
A Curse of the Golden Flower mozis megjelenéséről egyenlőre semmi hír, bár a Hős és a Repülő tőrök klánja is eljutottak a nagyvászonra, még reménykedhetük a legjobbakban. Az igaz, hogy Yimou legutolsó filmje már csak DVD-n jött ki, de úgy tűnik őt nem fogják mellőzni, nagy hiba lenne.
0