Csak a tisztánlátás végett: a Caeasar semmilyen Universal-filmekre nem jogosult (csak az InterCom), pusztán arról van szó, hogy a Universal forgalmazási jogai lejártak a Studio Canal-alkotásokra, amelyeket most már bárki megszerezhet. Úgy gondolom, mielőtt mindenki azt várná, mikor lesz a Vissza a jövőbe 990-ért, érdemes ezt tisztázni. Vagyis ezek (azaz a most megjelentek) már NEM Universal-filmek.
0
2007. május 30., szerda 0:18
1550
"... a multikba került Universalos újrák gyakorlatilag butított változatok, és néhány héten belül tervezik kiadni a filmek jobb technikai paraméterekkel felvértezett változatait, ami majd a "normális" kereskedelmi forgalomba kerülhet" Csak egy kérdés ezek után ha nem baj:) A multiban vásárolt termék miért nem számit "normális kereskedelmi forgalomba" lévő terméknek?
0
2007. május 29., kedd 23:14
52685
Kedves Dömi, köszi az együttérzést! Kitaláltam, hogy hogyan toleráljam a Caesar újabb furfangját: legközelebb majd egy fénymásolt ezressel fizetek, és majd ha jön az igazi kiadvány, csak akkor fogok fizetni igazi pénzzel...
most posts by TM
0
2007. május 29., kedd 22:40
726
mert először kiadják elrontott változatban, a maradék 2 hónap pedig elég a kiadás rendbehozására.
kishíján nekem is lett (mind pántos volt...), de ez érdekessé teszi a dolgokat.
apropó, Battle Royaleről van hír, javítottak már bármit is? vagy tényleg egy criteriont kell kerítenem külföldről?:)
0
2007. május 29., kedd 22:12
9368
Nemtudom, én ennek a verziónak is örülnék. Egyébként ha cserélni szeretné, nagyon eccerű, el kell adni ezt.
0
2007. május 29., kedd 22:05
19957
Itt most nem ez a lényeg,hanem hogy TM is megvette ezt a példányt (mert ugye nem tudta hogy jön egy jobb verzió is) ,de lehet hogy ha tudja jön egy minőségileg jobb kiadvány akkor ezt nem veszi meg hanem megvárja azt. Atért is kérdeztem hogy most már mindig ez lesz náluk.
0
2007. május 29., kedd 21:54
9368
És miért nem tudunk örülni neki, hogy egyáltalán lesz?
0
2007. május 29., kedd 21:40
19957
Most akkor a Caesar-film 2 féle verziót fog piacra dobni? És ez mostmár mindig igy lesz náluk? És ez miért jó hogy 2 változatott hoznak ki?
0
2007. május 29., kedd 21:29
Moderátor
7449
Ne lepődjetek meg, nincs hiba a mátrixban, valóban töröltem a saját hozzászólásomat :) A helyzet az, hogy miután leírtam, akkor jutott eszembe, hogy jó lenne ismét tájékozódnom, és felhívtam a Caesar-filmet. Azt tudtam meg, hogy a multikba került Universalos újrák gyakorlatilag butított változatok, és néhány héten belül tervezik kiadni a filmek jobb technikai paraméterekkel felvértezett változatait, ami majd a "normális" kereskedelmi forgalomba kerülhet. A hozzászólásom többi része alant: Na, a probléma a következő. Valóban kicsit túlzásnak tartom, hogy az oldalunkon olyan filmeket reklámozzatok, amelyek bármilyen okból MÉG nem kerültek fel a kínálatunkba. Az most - szerintem - teljesen mindegy, hogy a mi lassúságunk, információhiány, vagy egyéb okok miatt, mert akkor is vevőtaszító, vagy inkább más boltokba vonzó hatása lehet egy-egy ilyen reklámnak. A Kenyér, szerelem sorozatot ezekben a pillanatokban élesítjük be. Ezeknél a filmeknél egyszerűen információhiány volt. De nem ezért töröltem a hozzászólásodat, hanem azért, mert a linkkel együtt valamelyikőtöknek sikerült egy gusztustalan lebegőablakot is a fórumunkra varázsolni a konkurens boltból.
0
2007. május 29., kedd 21:24
52685
Világos beszéd.
most posts by TM
0
2007. május 29., kedd 21:19
Moderátor
7449
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2007. május 29., kedd 21:05
14599
Kicsit pontosítok, ugyanis nem Universal, hanem StudioCanal csomagot vásárolt a Caesar Film (a most kiadott francia filmeken is ott van a logó). Az eddigi Universal-újrakiadásaik is az SC-hoz tartoznak részben. Amúgy ha valaki megvette a Vörös kör-t, írja ide, hogy van-e rajta magyar felirat. A borítón ugyanis nem közlik (pedig a Caesar eddigi összes filmjén volt, nehogymár erről maradjon le). Köszi!
0
2007. május 29., kedd 15:47
52685
Újabb kísérletet teszek az Xpressen (még) nem kapható filmek reklámozására, abban a reményben, hogy nem járok úgy, mint a Kenyér, szerelem-trilógiával.
A Caesar Film International által megvett Universal csomagról már volt itt szó, nos megjelenetek az első fecskék! Eddig a Bridget Jones naplója, a 40 nap és 40 éjszaka, a Corelli kapitány mandolinja (szinkronnal!) és a lenti borítóval ellátott Ali G Indahouse az, amelyeket üzletekben láttam.
A film korábbi kiadványát ismerőknek elsőre szemet szúr a "fapadosabb" megjelenés, hiszen a Universalos első kiadáshoz képest se kimaradt jelenetek, se werkfilm nincs a most megjelent lemezeken. Igen, a lejárt lemez itt kezd el kattogni: 990-ért ennyire "fussa". A Caesar grafikusa a hátoldali dizájnért megérdemelne pár körmöst, viszont vegyük pozitívumnak, hogy van belső borító,
ami sajnos ma már igen csak extrának számít... Összességében azt mondhatni, hogy a kiadvány nem lóg ki sem felfelé, sem lefelé a mai magyar dvd megjelenések között.
most posts by TM
0
2007. május 29., kedd 13:16
19957
A zűrangyalok engem is érdekelne. Xpress! Itt mikortól lesz? köszi
0
2007. május 29., kedd 13:10
170
Most láttam a neten, hogy a Zürangyalok még októberben megjelent dvd-n a Best forgalmazásában. Látta ezt valaki valahol boltokban? Plussz várható megjelenésként szerepelt a Jean Marais-féle Púpos. Szintén Best kiadvány.
0
2007. május 29., kedd 12:33
1604
A vörös kör: Azt nem láttam még, abban a T-ben csak a Fösvény és A nap szépe volt kapható, ahol jártam...
0
2007. május 29., kedd 10:22
16458
mizu? :D első ilyen törölt hozzászólásom, mellesleg nem az én hozzászólásom okozta a lebegő ablakot, mivel én csak egy képet szúrtam beeee :P. és ha jól láttam, nem is a tied ;)
0
2007. május 29., kedd 2:48
52685
Ja, és lehetett volna olyan megoldás is, hogy a szövegemet meghagyják, és csak a képeket törlik. Aki ismer, tudja, hogy tájékoztatni akarok, és nem másokat reklámozni.
most posts by TM
0
2007. május 29., kedd 2:01
52685
No, erről nem tudtam. De ugyebár, ha mnár itt is fel lettek volna töltve, nem kellett volna más pldalakról levadásznom a képet. Remélem, a törlés egyúttal azzal is fog járni, hogy Xpress is árulni fogja ezt a trilógiát.
most posts by TM
0
2007. május 29., kedd 1:33
648
A képek mellett megjelent egy link, ami elvitt arra az oldalra, ahol lehet rendelni. Gondolom, hogy ez nem igen volt ínyükre.:)
0
2007. május 29., kedd 0:16
52685
Hopplá!
Ha emlékem nem csal, itt 3db Vittorio De Sica filmről írtam, amiket most jelentettek meg. Nem tudtam, hogy olyan filmről tilos írni, amit az adatfeltöltők lassúsága miatt még nem jelez a rendszer. Vagy pedig arról van szó, hogy az Xpress nem is kívánja árulni őket? Nekem végülis mindegy, csak eddig ez nem volt itt divat, hogy ezért kiretusálják a mondókámat. Majd ha valaki erre jár, közölje, mi a helyzet, hogy ne haljak meg hülyén.
most posts by TM
0
2007. május 29., kedd 0:10
52685
Ej, ej, Vape! :-)
most posts by TM
0
2007. május 28., hétfő 13:38
2
wow, ennek nagyon örülök. itt mikortól lehet megrendelni majd?