Keresés

Megjelenések

2020. február 21., péntek 12:58
Kit érdekel a webáruház? A filmkiadással foglalkozzanak, árusítani vannak, voltak mások.
most posts by TM
0
2020. február 21., péntek 12:39
Eléggé én se tudok örülni neki, mert egy századik ócska remake meg egy blockbuster tízféle kiadásán kívül nincs más, csak az Aszfalt királyai. Annak eléggé örülök, hogy csak dvd-n adják ki újra az Árnyék nélkült, minek is a blu-ray...
0
2020. február 21., péntek 11:48
De nem is örültünk neki eléggé.
0
2020. február 21., péntek 11:46
Nem a megjelenési listával volt a baj, ha megnézed, onnan indult ki a beszélgetés, hogy mi van a PV webáruházával. Szóval a Bonton listáját most senki nem bántotta.
0
2020. február 21., péntek 11:42
Szerintem jól néz ki ez a lista, de úgy látszik, mindig lehet találni okot a nyafogásra.
0
2020. február 21., péntek 10:42
Pont emiatt álltam le a filmvásárlással kb. 2 éve. Egyszerűen zavart, hogy a nekem tetsző filmek legalább 80-90%-a semmilyen formában sem jelenik meg itthon. Egy nagy százalékban csonka gyűjteménynek meg mi az értelme? Ehhez jött még, hogy egyre kevesebb filmet nézek újra, így aztán végül elment a kedvem az egésztől. :(
0
2020. február 21., péntek 10:38
Én csak azt nem értem, hogy miért kell abbahagyni a gyűjtést azért mert a PV nem ad ki semmit... Attól még más forgalmazó meg más stúdió filmjeit miért ne vehetném meg? Maxmimum egy évben 20 film helyett hármat veszek... Persze ez így már másfajta gyűjtés, azt értem :D
0
2020. február 21., péntek 0:01
Meg lehet venni külföldről a filmet lemezen, szép dobozban, aztán lehet tapogatni, a video meg megy vinyóról. Ez még nem a rák, együtt lehet élni vele.
0
2020. február 20., csütörtök 23:09
Én is amondó vagyok, hogy kerüljön a Bonton-hoz minden jog és intézzék ők a filmek kiadását, egységesen. Nem kell nekünk se pv se más fillérbaszó cég.
0
2020. február 20., csütörtök 22:55
Sajnos Magyarországon továbbra sincs Disney forgalmazási joga senkinek, így hiába nyer a Bonton a cseheknél, attól mi még nem kapunk semmit. Amúgy a PV valóban a csőd szélén áll, több 10 milliós tartozása van és ennek ellenére továbbra se akarja átadni a forgalmazási jogot a Warner és a független filmek terén. Valószínű, hogy én is abbahagyom a gyűjtést év végén, ha az idén nem rendeződik a hazai piac, mert így már nincs értelme filmeket venni, hogy a kedvenc filmjeimet nem tudom megvenni, mert nem adják ki itthon, aki meg letölti az meg csak nevet rajtunk. Senki sincs, aki felügyelné, hogy mi folyik a hazai filmforgalmazás terén és sajnos így azt csinálnak, amit akarnak és ennek mi filmgyűjtők isszuk meg a levét, persze később Ők is, ha már emiatt nem lesz munkájuk, de ez már egy másik történet...
0
2020. február 20., csütörtök 22:55
Ide még egy gondolat, bár eléggé konteó-szaga van:

Mi van, ha a Disney azért ejtette a PV-t, mert tudták, hogy küszöbön áll a Fox-egyesülés, aminek bekövetkezte után néhány forgalmazási szerződést módosítani kéne és inkább elébe mentek azzal, hogy átmenetileg semmi, aztán a Bonton viszi tovább a kelet-európai régióban az egészet?

Csak feltevés, próbálom körüljárni, hátha a remény hal meg utoljára.
0
2020. február 20., csütörtök 22:41
Boltos ismerősöm régóta mondja, hogy a PV a csőd szélén áll. Jó lenne, ha ez végre összejönne, a vegetáláson kívül úgysem csinálnak semmit. Azt a néhány Warner-filmet más is ki tudná adni, amit néha felköhögnek, plusz talán a függetleneket is felkarolná valaki más.

Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a Fox a cseheknél is a Bontonnál van (még), a Disney viszont nem, ők a Magicbox alatt futnak. Ha ez az egyesülés ott jól sülne el home video-fronton (ha a Bonton gondozná mindkettőt és nem a Magicbox), abból talán mi is profitálnánk. Ha a fordított felállás jönne össze, akkor van a totál czumi...
0
2020. február 20., csütörtök 22:35
Szóval a vége, hogy ne kelljen már agyalni rajta. Továbbra is úgy látom, hogy megfelelő kínálattal, átláthatóbb eladással, forgalmazással ki lehetne itthon is hozni valamit ebből a home video-s piacból. Viszont az, hogy forgalmaznak össze-vissza, tele hibákkal, fapados lemezekkel, igénytelen megoldásokkal, attól ne várjanak nagy vásárlóerőt. Már régen egy nagy forgalmazó kézbe vette volna az összes stúdió címeit, aztán terítené a piacra. Még akkor is, ha kicsik vagyunk.
0
2020. február 20., csütörtök 22:30
Oké, hogy megmarad a pénz. Meg nincs értelme felhalmozni. De egy filmgyűjtőnek, aki szereti is az alkotások nagy részét ez nem alternatíva, hogy megnézem streamen meg torrenten. A fizikai adathordozónak mindig lesz egy rajongótábora, értő gondozója. A vinyl is halálán volt, mára meg annyira visszajött, hogy konkrétan aranykorában fogyott ennyi. Szóval, az, hogy nálunk döglődik a piac, több összetett dolog miatt, azzal nekem, mint vásárló, hagy kelljen már agyalni.
0
2020. február 20., csütörtök 22:29
Ez annyit jelent, hogy ők se tudják. Meg szerintem le is szarják.
0
2020. február 20., csütörtök 22:26
A PV webáruházzal annyi van, hogy január közepén rákérdeztem, hogy mikor indul? Ennyi volt a válasz, idézem: "Egyelőre még nincs hivatalos dátum! Üdv: PVF"

Tehát ott szarnak rá az egészre, ahol van. Magyarra fordítva.
0
2020. február 20., csütörtök 22:22
Ilyen szempontból sajnos nem jó dolog magyarnak lenni. Mindegy, abból kell főzni ami van, illetve lesz. A szükség nagy úr. A nagyok játszmájához mi kevesek vagyunk.

Pedig ha belegondolok, hogy jópár filmstúdiót magyar származású emberek alapítottak, szerintem forognak a sírjukban...
0
2020. február 20., csütörtök 22:18
Kurvára elkeserítő! Az a baj a torrent + vinyó kombó nem megoldás, mert én szeretem kézbe venni a filmeket. Kell a tok és a borító. Tudom, erre is van megoldás...
0
2020. február 20., csütörtök 22:03
Ha nem lesz mit venni, akkor csak az illegalitás marad. Mondom én, hogy megyünk vissza az időben, amikor csak mozi és tévé volt...

Pedig az A vadon szavát meg akartam nézni, de így kimarad. Az lett az első filmje az újrabrandelt "Fox" stúdiónak. Remélem, az Árok még kijön tavasszal, legalább BD-n.

A Paramount is bekaphatja, kidobtak pár húzócímet UHD-n magyarul beetetésnek és annyi. Maradt a Warner, a Sony meg az Universal, akik talán még játszanak.

Nem lesz így nehéz a 2020-as top 10-et összerakni részemről.
0
2020. február 20., csütörtök 22:01
Legalább megmarad a pénz. A filmet meg lehet nézni streamen vagy torrentről ugyanolyan minőségben, ahányszor csak akarom. Ezt a sok rohadt műanyagot meg úgyse tudom magammal vinni a sírba (az örökösök meg úgy kib.sszák a szemétre vagy eladják apróért, mint a huzat). Pont ideje, hogy befejezzük az értelmetlen felhalmozást, főleg hogy a filmek mostanában már úgyis szarok.
0
2020. február 20., csütörtök 21:57
A filmgyűjtő ilyenkor már elgondolkodik, hogy van-e még értelme filmeket venni, hiszen Disney/Marvel/független filmek nincsenek és most már Paramount 4K filmek se lesznek, valamint Fox filmek se hamarosan.
Úgy néz ki nem javul a helyzet a hazai piacon, így pedig sokan abba fogják hagyni a vásárlást idén, de ne legyen igazam.
0
2020. február 20., csütörtök 21:02
Az aszfalt királyai, csak nem akartam szóismétlést elkövetni.
0
2020. február 20., csütörtök 21:01
Mi az a Le Mans?
0
2020. február 20., csütörtök 21:00
Nagyon fasza. Szép kilátások...

Nem baj, lehet másra is költeni, mint filmvásárlásra. Legfeljebb a vinyó-vásárlásra állok rá, ha már legális lehetőségek nem lesznek.
0
2020. február 20., csütörtök 20:57
2019.Október 1 óta nincs már a PV-nél a Disney jogok és senki másnál se.
Ha minden igaz akkor nyártól már FOX kiadványok se fognak jönni semmilyen formában, mert ugye a Disney bekebelezte őket.
Ja és innentől kezdve már nem lesz Paramount és FOX 4k lemezek se!
0