Keresés

Megjelenések

2007. január 5., péntek 19:28
Küldtem egy érdeklődő levelet az Intercomnak több megjelenésről, amire jóleső gyorsasággal a következő választ kaptam:

1. Halálhajó SE
"A Halálhajó kiadása tervbe van véve. A stúdiótól függ mikor adhatjuk ki. Reményeink szerint még az idén."

2. Mennyei királyság - rendezői változat
"Mennyei királyság 4 lemezes változata nem lesz itthon. A Fox nem tervezi a régiónkban a kiadását."

3. Legendák klubja-sorozat (Menekülés New Yorkból)
"Jelenleg a filmek összeválogatása folyik a Legendák klubja esetében. Szeretnénk a Menekülés New Yorkból kiadását is, azonban a átadó céggel még nincs végleges megállapodás."
0
2007. január 2., kedd 16:46
Amikor a németek viccet csinálnak Hitlerből:
http://imdb.com/title/tt0780568/
0
2006. december 19., kedd 16:22
Őszintén, a francot se érdekli, hogy ki a jogtulaja a THE THING-nek, csak adná már ki valaki itthon is végre DVD-n...:-)
0
2006. december 19., kedd 13:33
Electrify! Búcsút mondhatsz a reménynek. Hoppá! :-)  (Hope, pá!)
most posts by TM
0
2006. december 19., kedd 13:25
Majd ledőltem a székről, mikor megláttam az amazon.com-on, hogy odaát kiadják az Emberek a havasont. Lássuk, hogyan próbál kedvet csiholni az amazon a filmhez:

"The first film by master Hungarian director Istvan Szots, MEN ON THE MOUNTAIN tells the story of a woodcutter who moves his family into the mountains for a better life. But, the family cannot escape tragedy, even in the beautiful Alps. When the wife dies under dreadful circumstances, the woodcutter’s life unravels in one misfortune after another. Deviating from the mainstream comedies and melodramas of wartime Hungary, MEN ON THE MOUNTAIN captures the hard life and unique ways of people living in the mountains of Transylvania. The straightforward realism and devotion to the details of daily life made an impression on Italian cinema as the Neorealists emerged, making Szots’s lost classic a significant contribution to world cinema."

Gondolom, nekik az Alpok és a Kárpátok egy és ugyanaz. Azt pedig nem is tudtam, hogy ilyen nagy jelentősége volt ennek a filmnek, hogy az olasz neorealisták is ebből merítettek ihletet. Szóval,  Emberek a havason nélkül nem így nézett volna ki a Róma, nyilt város vagy a Biciklitolvajok, érdekes belegondolni.
0
2006. december 19., kedd 10:25
Csakhogy A dolog az egész világon Universal, míg a két Carpenter-film csak Amerikában az. Hoppá! :)
0
2006. december 18., hétfő 23:01
"a LK részeként biztosan nem fog kijönni, ugyanis universal-film. "

Ebben az esetben ez nem kizáró ok:a THEY LIVE és a PRINCE OF DARKNESS is Universal film, mégis az LK sorozatben jelentek meg. Hoppá! ;-)
0
2006. december 18., hétfő 22:48
Meg a BTTF-trilógiát... lecserélhetném végre a hibás 1. lemezt... :(((
0
2006. december 18., hétfő 16:30
Igazad van.Tényleg tévedés lehetett.
Legalább a Hitchcockokat újra kiadnák.A legjobb lenne külön-külön.
Azért szomorú,hogy csak a napi aktuális,felejthetõ gagyira van biztos vevõréteg itthon.
Többségükre pár év múlva talán már a rendezõ sem emlékszik majd.
0
2006. december 18., hétfő 7:51
a pontosság kedvéért 1db régi Universal film jelent meg az idén (decemberben),American graffity 2.

/valószínűleg "tévedésből" hozta be az Intercom,lehet,hogy verik is a fejüket a falba/

Intercom biztonsági játékot játszik
0
2006. december 17., vasárnap 17:31
És ha még meg is történne ez a csoda,semmi garancia,hogy az InterCom forgalomba is hozza.
Ebben az évben o(nulla) db. régi Universal film jelent meg itthon.Ha még egy évig marad a saját képviselet,az elég lett volna minden fontosabb(Airport,Dolog,Szerelmes Shakespeare,Egy asszony illata stb) filme.
Még az LK is leállt,pedig az egyik lemezen már rajta volt a Menekülés New Yorkból elõzetese.

0
2006. december 17., vasárnap 13:27
K*rva Annyukat!! Azért kösz az infót. ;)
0
2006. december 17., vasárnap 12:04
a LK részeként biztosan nem fog kijönni, ugyanis universal-film. magyar megjelenésre csak akkor van esély, ha a universal úgy dönt, kidob egy új változatot a piacra, s erre már minket is feltesz. mivel nem rég jelent meg egy felújított változatt (anamorf képpel), s ezzen megint csak nem szerepeltünk, ezért a dolog hazai megjelenésének valószínűsége igen csekély...
0
2006. december 17., vasárnap 12:00
Sherlock Holmes /Jeremy Brett-es/ mikor jelenik meg végre nálunk is dvd-n? Angliában megint kiadták az összeset, de ennek a magyar szinkronja annyira jó volt, az is kellene még rajta :)
0
2006. december 17., vasárnap 9:40
Köszönöm Hóhér. Ez a 2007 első fele nem tűnik annyira rossznak. Remélem, hogy a Budapest Film szép kiadással lep meg minket, és nem szúrják el egy ilyen kaliberü sorozat itthoni DVD bemutatatóját.
0
2006. december 17., vasárnap 8:02
a Maszkot a Budapest Film is nagyon szeretné kiadni, de a végső szó joga nem náluk van. Valahol írták, hogy ők max. javaslatot tehetnek, amit gondolom a drága New Line körömrágva olvas...
0
2006. december 17., vasárnap 8:00
nem vagyok jós, de a Szökés kb. olyan színvonalú lesz, mint a Született Feleségek vagy a Lost hazai DVD-kiadása. és ezzel nem minősítettem a kiadványt  :D
0
2006. december 17., vasárnap 6:56
A dátum bizonytalan státuszú, sajna, pedig én is megvenném mind.Annyít lehetett tudni,hogy 2007 első féléve lesz a megjelenés,de ez most nem biztos.Különben a kiadó a BUDAPEST FILM lenne mivel ők vették meg a régi new line filmek jogait.Igy tölük várom még a MASZK-ot vagy a MORTAL KOMBAT és a HETEDIK cimü filmeket is.
Amiről álmodok az az ,hogy a Bufi és az Xpress egy olyan limitált digipackos kiadásal fog minket meglepni mint a PÁNCÉLBA ZÁRT SZELLEM-mel tette.
0
2006. december 16., szombat 23:54
A DOLOG (THE THING) mikor fog már megjelenni, remélem az Intercom adja ki a LEGENDÁK KLUBJA sorozatban, amúgy nagyon tetszett a film, angolul néztem felirat nélkül és semmit se értettem, de nagyon jó volt! :-)
0
2006. december 16., szombat 23:14
Hóhér, ha az aluboxra gondoltál, akkor igen, megfelelne. :-) De valami hozzávetőleges dátumot még nem hoztak nyilvánosságra? Egyáltalán ki lesz az itthoni forgalmazó?
0
2006. december 16., szombat 22:45
hóhér!

Nem jó a kép linkje!
0
2006. december 16., szombat 22:35
ez megfelelne?
0
2006. december 16., szombat 22:12
REMÉLEM ILYEN KIADVÁNYAL LEPMEG MINKET AZ INTERCOM (álmodik a magyar):
0
2006. december 16., szombat 14:04
Sziasztok!
A rémálom az elm utcában című sorozatról van valakinek infója? Mikor fog megjelenni, valami lehetséges borítóterv, DVD-k száma?
0
2006. december 16., szombat 13:42
legobb tudomásom szerint és az Intercom állitása szerint is nem lesz nálunk ilyen kiadvány!!!! Bár a Terminátorra is ezt mondták és lásd még is megjelent igy.
0