Keresés

Megjelenések

2006. november 9., csütörtök 17:51
Megelégednék azzal,ha a sima szinkronos és/vagy feliratos DVD-k eljutnának hozzánk.
0
2006. november 9., csütörtök 15:31
:-)

Eddig aszittem, nekem is. :-(

Most nézem a szereplők mai fizimiskáját, hááát, Robert Macnaughton (Michael, Elliott bátyja) kegyetlen a hidrogénezett rasztaháréjával. :-)
0
2006. november 9., csütörtök 15:06
Nekem is:-)

0
2006. november 9., csütörtök 15:00
Szívesen!
Az E.T. a szakterületem. :-)
most posts by TM
0
2006. november 9., csütörtök 14:56
:-)

TM, megelőztél... Így legyen ötösöm a lottón, ahogy megéreztem, addig szarakodok az imdb-vel, hogy egy professzionális kapásból löki. :-)

De azért köszi.
0
2006. november 9., csütörtök 14:53
Dehogynem, csak ott mustárszínűt viselt a Greget alakító K.C. Martel (by imdb.com). Elliott (jesszus, az elébb egy t-vel írtam!!!) kapucnis pulcsija volt a piros. :-)
0
2006. november 9., csütörtök 14:52
A fejhallgatós Greg viselt hasonló öltözéket.
most posts by TM
0
2006. november 9., csütörtök 14:46
Hát igen, a legjelesebb képviselője. :-)
Javítsatok ki, de az E.T.-ben nem viselték Elliot bátyjának haverjai?
Mingyá utánanézek...
0
2006. november 9., csütörtök 14:43
Íme:-)

0
2006. november 9., csütörtök 14:27
"lásd piros pipás Nike cipő, kifakult extra szoros farmer, ujjatlan "mentőmellény" dzseki, stb."

tipikus 80-as évekbeli ami stílus, és is nagyon imádom, bár sosem hordtam egyiket sem, ellenben a korabeli filmeket nézve bennem is nosztalgiát ébreszt. :-)
0
2006. november 9., csütörtök 14:26
Köszönöm a részletes leírást! :)
Ismerem a sorozatot, bár minden részét még nem láttam.
Asszem hamarosan bevállalom az R2-est!
0
2006. november 9., csütörtök 13:56
DVD Features:
Available Subtitles: Spanish
Available Audio Tracks: English (Dolby Digital 5.1)
24 episodes on 4 discs
20 minutes of deleted scenes

A kép, hang, menü rendben (már régen néztem, nem igazán emlékszem)
A történetek változó művészi minőséget képviselnek, a témától, a kivitelezéstől és a benne/rajta dolgozó alkotóktól függően. Én a zenét mindenképpen kiemelném(na jó, én mindig ezt emelem ki:-), hiszen John Williams-nek és a filmzene fontosságát bölcsen elismerő Steven Spielberg-nek hála igen komoly zenei büdzsé állt a szerzők rendelkezésére, így aztán a történetek változó élvezeti értékét olyan filmzeneóriások emelik, mint
John Williams, Jerry Goldsmith, Georges Delerue, James Horner, Thomas Newman, Danny Elfman, Craig Safan, Lennie Niehaus, vagy David Shire.  

Az Amazing Stories egy érdekes kezdeményezés Spielberg végeláthatatlan alkotói kreativitásának tárházából, amivel érdekes és megismételhetetlen szynfoltot hozott a 80-as évek amerikai televíziózásába. Az általa képviselt hihetetlenül magas szynvonalnak hála több volt ez, mint puszta tv-zés, tulajdonképpen minifilmeket láthatott a néző, olyan apró ötleteket kidolgozva, ami Spielberg elmondása szerint nem lett volna elegendő egy egész estés mozifilmhez. Ugyanakkor nem akarta a szemétbe hajítani a sok pici "gag"-et, így született meg a The Amazing Stories, mely érdekes mód nem aratott sikert, így csupán két évadot élt meg, ám azalatt mindvégig az elérhető legmagasabb színvonalat képviselve. Azért a sorozaton erpsen érződik a 80-as évek hangulata, sok helyütt erősen emlékeztett a jó öreg Vissza a jövőbe-filmekre (egy másik klasszikus Spielberg-produkció ugyebár), amit én személy szerint nagyon kedvelek (lásd piros pipás Nike cipő, kifakult extra szoros farmer, ujjatlan "mentőmellény" dzseki, stb). Steven Spielberg bizonyára kellemes nosztalgiával gondol vissza a sorozatra, és azt mondja: na, ilyet is csináltam. És valóban.
0
2006. november 9., csütörtök 13:53
Van esetleg valaki, akinek már ott csücsül a polcán ilyen? Szerintem nem                                                                       sokan lehetnek. A sima dvd-ket sem veszik, akkor meg minek. :( Rendelj kintről, ott már jó pár kapható.
0
2006. november 9., csütörtök 12:53
Hmm az R2 csak 3 napja jelent meg, de most nézem, hogy odaát már kapható pár hónapja!
Tudnál írni pár sort róla?
Lemezek, menü, kép hang, extrák,...
0
2006. november 9., csütörtök 12:33
Nekem ez van meg:

0
2006. november 9., csütörtök 12:17
Németeknél a Kinowelt adta ki. Tehát nálunk, ha egyáltalán kiadja valaki, akkor az valamelyik független kiadó lehet.
Ha jól emlékszem Mirax-os kiadás volt VHS-en. A Mirax még létezik. A Benny Hill sorozatot és a Mirr-Murrt ök adták ki.
0
2006. november 9., csütörtök 11:55
Na végre!!

Vajon lesz magyar feliratos vagy szinkronizált verzió?
Ez plátói kérdés volt.. :[
0
2006. november 9., csütörtök 10:26
0
2006. november 9., csütörtök 10:13
0
2006. november 9., csütörtök 10:11
Vajh hozzánk is elér még idén?...

0
2006. november 9., csütörtök 7:59
www.samsung.hu

novemberben Magyarországon (hivatalosan is )forgalomba kerül a Samsung Blu-ray lejátszója

mikör jönnek már be a magyar feliratos(és szinkronos) filmek hozzá????????????
0
2006. november 8., szerda 17:24
Sellers saját hangjával azért teljesen élvezhető!
0
2006. november 8., szerda 12:51
Lehet, hogy tök hülye kérdés, de még is felteszem, hátha valamelyik benfentes tudja a választ.

Van rá esély, hogy valamikor megjelenik Ole Bornedal "Éjféli játszma" című filmje?
Már csak azért is hülye a kédés, mert ha nagy filmeket nem jelentetnek meg, akkor miért ezt jelentetnék.

Válaszokat előre is köszönöm.
0
2006. november 8., szerda 12:47
Kéne? :-)
most posts by TM
0
2006. november 8., szerda 12:41
Wow!!! A Pink Ladies ... :-)))
0