DVD Features:
Available Subtitles: Spanish
Available Audio Tracks: English (Dolby Digital 5.1)
24 episodes on 4 discs
20 minutes of deleted scenes
A kép, hang, menü rendben (már régen néztem, nem igazán emlékszem)
A történetek változó művészi minőséget képviselnek, a témától, a kivitelezéstől és a benne/rajta dolgozó alkotóktól függően. Én a zenét mindenképpen kiemelném(na jó, én mindig ezt emelem ki:-), hiszen John Williams-nek és a filmzene fontosságát bölcsen elismerő Steven Spielberg-nek hála igen komoly zenei büdzsé állt a szerzők rendelkezésére, így aztán a történetek változó élvezeti értékét olyan filmzeneóriások emelik, mint
John Williams, Jerry Goldsmith, Georges Delerue, James Horner, Thomas Newman, Danny Elfman, Craig Safan, Lennie Niehaus, vagy David Shire.
Az Amazing Stories egy érdekes kezdeményezés Spielberg végeláthatatlan alkotói kreativitásának tárházából, amivel érdekes és megismételhetetlen szynfoltot hozott a 80-as évek amerikai televíziózásába. Az általa képviselt hihetetlenül magas szynvonalnak hála több volt ez, mint puszta tv-zés, tulajdonképpen minifilmeket láthatott a néző, olyan apró ötleteket kidolgozva, ami Spielberg elmondása szerint nem lett volna elegendő egy egész estés mozifilmhez. Ugyanakkor nem akarta a szemétbe hajítani a sok pici "gag"-et, így született meg a The Amazing Stories, mely érdekes mód nem aratott sikert, így csupán két évadot élt meg, ám azalatt mindvégig az elérhető legmagasabb színvonalat képviselve. Azért a sorozaton erpsen érződik a 80-as évek hangulata, sok helyütt erősen emlékeztett a jó öreg Vissza a jövőbe-filmekre (egy másik klasszikus Spielberg-produkció ugyebár), amit én személy szerint nagyon kedvelek (lásd piros pipás Nike cipő, kifakult extra szoros farmer, ujjatlan "mentőmellény" dzseki, stb). Steven Spielberg bizonyára kellemes nosztalgiával gondol vissza a sorozatra, és azt mondja: na, ilyet is csináltam. És valóban.