Keresés

Megjelenések

2006. november 8., szerda 12:34
Sőt! Ezek sem biztos...

most posts by TM
0
2006. november 8., szerda 12:18
www.dvdbest.sk

Grease 2DVD extraváltozat van rajta magyar felirat
     (Paramount film lévén valószínű,hogy az extrákon is van felirat,szinkron viszont nincs)

Hát ez se lesz nálunk?????????
0
2006. november 8., szerda 12:03
A Rózsaszín Párduc visszatér Márkus László szinkronja nélkül kábé annyira élvezhetetlen, mintha Peter Sellerst kiretusálnák a jelenetekből.
most posts by TM
0
2006. november 8., szerda 10:27
pedig a németek nem is kalózkodnak annyit, mint a magyarok, és ők is fapados kiadványt kapnak.
0
2006. november 8., szerda 10:22
Úgy tűnik, az előállítási költségeken spórolnak.

Mondjuk amíg nem megy a minőség rovására, csinálják, leszarom, a lényeg, hogy mi is rajta legyünk, mégha csak felirattal is. :)))
0
2006. november 8., szerda 10:13
Tegnap Németországban láttam A rózsaszín párduc visszatér-t. A Universal újra kiadta. Magyar felirat van rajta. Meg vagy 6 audiosáv. Nem értem miért jó egy lemezre ennyi audiosávot rakni. Mivel a Universal mindent újraszinkronizál, külön öröm, hogy nincs magyar hang. Nem értem teljesen a Universal stratégiáját. Egy rakás fapados kiadványt ad ki Németországban is egy rahedli audiosávval és kismillió felirattal.
0
2006. november 7., kedd 12:28
Sziaszok!

Valaki megtudná nekem mondani, hogy várható e az Alias című amerikai akció sorozat megjelenése dvd-n kicsiny hazánkban?

A válaszokat előre is köszi.

Üdv.
kpeterr
0
2006. november 7., kedd 9:30
Budapest Film lesz, New Line-film.
0
2006. november 6., hétfő 22:10
Ha jól tudom csak VHS-en jelent meg,DVD-n még nem találkoztam vele.

Akkor az Intercom forgalmazta.

Őket kéne megkérdezned.
0
2006. november 6., hétfő 22:09
Bocs,hogy kimásoltam máshonnan!
0
2006. november 6., hétfő 22:08
Ronda ügy

Cím:   Ronda ügy
Eredeti cím:   Very Bad Things
Műfaj:   thriller
Ország:   amerikai
Gyártási év:   1998
Hossz:   96 perc
Szereplő(k):
Robert Boyd:   Christian Slater
Laura Garrity:   Cameron Diaz
Lois Berkow:   Jeanne Tripplehorn
Adam Berkow:   Daniel Stern
Kyle Fisher:   Jon Favreau
Charles Moore:   Leland Orser
Michael Berkow:   Jeremy Piven
Stáb:
rendező:   Peter Berg
operatőr:   David Hennings
zene:   Stewart Copeland

Tartalom

A pergő ritmusú fekete komédiában túlfűtött fickók legénybúcsút tartanak: hol máshol, mint a bűnös Las Vegasban. Már az odafelé vezető út sem eseménytelen. Az átmulatott éjszaka eredményeképpen reggel egy halott nőt találnak a szobában. Elmenekülnek a szállodából és gondjaikat elásni vélik az arizonai sivatagban. A félelem, a lelkiismeret-furdalás és a gyanú egyre növekszik a társaságban. Eszelős gyilkosságsorozat veszi kezdetét, ahol lassan a barátok is egymás ellen fordulnak…

Ezt honnan lehet tudni,hogy kihez tartozik?Melyik hazai forgalmazóhoz,vagy végig kell kopogtatni mindenhol? Ez a film nagy kedvencem!

0
2006. november 6., hétfő 21:55
Csá mindenkinek!
A huligánok című film mikor fog megjelenni??
Kösszz
0
2006. november 5., vasárnap 21:00
Üdv, kedves bennfentesek,
a Csengetett Mylord (You Rang, M Lord?) utolsó, negyedik évadjának megjelenéréséről nem tudtok?
Illetve tudtok-e a Cool-on most is futó hasonló témájú, stilusú "Majd a komornyik" sorozat négy évadjának megjelenéséről? Eddig csak Regio 1-es kóddal jelent meg :( A mű eredeti címe "Jeeves & Wooster" volt, Hugh Laurie és Stephen Fry voltaka főszereplői.
(Előbbi "Doktor House", a remek komornyikot pedig a "V mint Vérbosszú"-ban láthattuk pl.). Erről is jut eszembe, "House M.D." nem várható?
0
2006. november 4., szombat 22:35
Két napig nem voltam xpressközelben ezért bocs ha volt már: a Vox legfrissebb számában van két SPI-film, amiről nem hallottam még infót. Igazából nem tudom, hogy jó e vagy nem (elnézve a Mennyei teremtmények minőségét). Szóval két filmet jeleznek novemberre tőlük:

- Négy szoba

- Pengeélen
0
2006. november 2., csütörtök 12:35
Örömmel láttam, hogy az előzetes pletykák ellenére kijött újra a Szívek szállodájának 2. évadja. Ez azt jelentené, hogy az 1. évad is rövidesen újra kapható lesz?
0
2006. október 30., hétfő 19:50
Dalbetéteket magyarul? Az inkább "rémálom lenne!
most posts by TM
0
2006. október 30., hétfő 19:43
Ez a legutóbbi filmváltozat lesz?
0
2006. október 30., hétfő 14:06
A héten játsszák a tévében az Operaház Fantomját. Nem tudjátok, ennek "örömére" kiadnak-e DVD-n egy szinkronnal felvértezett változatot? A dalok miatt sok fordításra amúgy sem lenne szükség, még akkor is, ha az igazi az lenne, ha a dalbetéteket is felénekelnék, de hát az álom marad...
0
2006. október 30., hétfő 11:52
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 30., hétfő 1:07
ümm..a Mortal Kombatok nem jelennek meg? ^o^ ^o^
0
2006. október 29., vasárnap 15:15
DVD-n, akár VHS-en, bármin?
0
2006. október 29., vasárnap 15:13
A Beetlejuice rajzfilmsorozat megjelenésére lehet számítani M.O.-n?
0
2006. október 29., vasárnap 14:38
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Elfen Lied megjelenik-e?
0
2006. október 28., szombat 1:27

Lásd: DVD filmek fóruma - Égigérő fű
most posts by TM
0
2006. október 27., péntek 22:20
Vannak filmek amiket azért nem akarok megvenni,mert nem tudom,hogy Karácsonykor milyen díszdobozok fognak megjelenni,ilyen pl. A Karib tenger kalózai.
Az elsó rész megvan,de a másodikat nem akarom megvenni,mert hátha lesz díszdoboz!?

Xpress,Ti nem tudtok semmit még a karácsonyi díszdobozokról?
0