Keresés

Megjelenések

2006. október 23., hétfő 22:25
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 23., hétfő 22:15
Már kaphatóak  a Caesar Film kiadványai.Én már vettem tölük 5 fajtát,amúgy a múlt héten jött ki.
0
2006. október 23., hétfő 22:14
Már kaphatóak  a Caesar Film kiadványai.Én már vettem tölük 5 fajtát,amugy a múlt héten jött ki.
0
2006. október 23., hétfő 22:12
ma hajnalban nem tudtam érdemben reagálni erre a kommentre, mert elég fáradt voltam, most viszont pótlom: az xpressnek igenis joga van megválogatni, hogy mit vesz fel a kínálatba. ugyan robi nevében én nem beszélhetek, de ha ő úgy gondolja, hogy a dvd-formátumot megszégyenítő kiadványok értékesítétésével nem segíti elő a piac további hanyatlását, akkor maximálisan meg tudom érteni. ugyanez igaz olyan kiadók portékáira is, amelyek megbízhatatlanok szállítás és árstratégia, no meg a termékeikről közzétett információ tekintetében is. szó sincs arról, hogy a mennyei teremtmények keveseket érdekelne, mert nem így van, hisz te sem kardoskodnál itt ilyen hevesen, ha nem vágynál rá. :)

de mint említettem, én felrakom, rajtam ne múljék a dolog, aztán majd robi eldönti, hogy mit kezd vele.
0
2006. október 23., hétfő 22:08
Sziasztok! Még új vagyok itt, így lehet, hogy az alábbi filmekről már volt szó.
Lehet tudni arról valamit, hogy megjelenik-e szinkronos változatban a Maffiózók sorozat?.
Arra van esély, hogy kiadják szinkronosan a Diszkó végnapjait, illetve az Éjjel-nappal fiatalokat?
0
2006. október 23., hétfő 20:58
Újságmellékletként kapható már.

Az ára 1990 Ft és minden nagyobb újságostandon megkaphatod már.
0
2006. október 23., hétfő 20:31
Mikor lesz megrendelhető a Harag napja? Már van a tékákban! Aki tud róla léccy írjon! Köcce
0
2006. október 23., hétfő 17:59
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 23., hétfő 13:54
Egyetértek! :-)
0
2006. október 23., hétfő 11:03
0
2006. október 23., hétfő 5:35
hozzáteszem: fel se vettük a kínálatba... még. :)
0
2006. október 23., hétfő 3:16
Egyetértek. Hisz volt itt Hellraiser is, nem...?
0
2006. október 23., hétfő 3:14
Meglátásom szerint az Xpress-nek nincs joga a vásárlói helyett ítélnie. Minden egyes megjelent kiadványt árusítani kellene, a szerkesztők szerint kifogásolható minőséget pedig a film adatlapján lehetne jelölni.
Nem emlékszem rá, hogy például a Predátor nem került volna bele a kínálatba, pedig cenzúrázott változat. Vagy nem egy filmet lehetmne mondani, ami nem az eredeti képarányban került lemezre, azaz "csonkolt" kép. A magyar felirat is sok filmről hiányzik, ám azokat is lehet kapni itt.
Ha a vásárlók Teljes napfogyatkozást akarnak venni, vagy Mennyei teremtményeket - mely Peter Jackson tán legjobb rendezése - akkor miért nem biztosítják nekik a lehetőséget ehhez? Mert csak kevés embert érdekel? Nevetséges! Az Ötvös Csöpi-féle "Csak semmi pánik, itt vagyunk" minőségét semmi sem tudja alulmúlni, s tudtommal azt is árulják itt a kezdetektől fogva, úgyhogy nem tudom, miről is beszélünk?
most posts by TM
0
2006. október 23., hétfő 1:13
Szó volt róla, hogy megjelenik itthon a Battle Royale.
Most lesz, vagy nem, mert kedvem lenne berendelni Angliából.. (?)
0
2006. október 22., vasárnap 21:39
Állítólag lesz rajta szinkron és magyar felirat is. Meg persze az eredeti angol hang, remélem!! :-) De azért bevehettétek volna, így máshol kell megvennem. :-(
0
2006. október 22., vasárnap 18:00
Ezt a Cyranot hol láttad?Nekem pont ez a Jose Ferreres változat a kedvencem.
0
2006. október 21., szombat 21:40
Már ketten vagyunk.
0
2006. október 21., szombat 20:39
bűnrossz kiadványnak tűnik: csonkolt kép, nulla extra, s hogy szinkron lesz-e rajta? a látottak alapján úgy tűnik, csak az lesz rajta... fel se vettük a kínálatba.
0
2006. október 21., szombat 20:12
Szia My Darling!
NAgyon köszönöm a jó híreket!!!!!!!!! Sajnos az örömbe elég sok üröm vegyül. :-(((
Ez az a film, amiért 10 000 Ft-ot is megadnék, a világ egyik legjobb filmje, és akkor kiadják egy ilyen fapados kiadásban, ami messze sincs az ausztráltól. :-(((((( Hol vannak a kimaradt jelenetek, a werkfilmek, a fotógalériák???? A képarány sem nyűgöz le. Az általad említett másik kiadó messze jobb kiadásban jelentette meg. :-))) Azért megveszem, mert ez nekem alapmű, örülök, hogy végre 12 év után eszükbe jutott kiadni a sok díjjal jutalmazott alkotást!!! De nem örülök, hogy ez is olyan sorsra jutott, mint a jobb sorsra érdemes Teljes napfogyatkozás, amiről még a magyar felirat is lemaradt!!! Remélem, a szinkront is ráteszik, bár az eredetinek is nagyon örülnék!!!
Hát, azért még elég sokat kellene tanulniuk ezeknek a kiadóknak, hogy tudják, milyen is egy igényes DVD-kiadás. Hogy nem ilyen, az biztos. Ebből ki lehetett volna hozni egy normál változatot kb. 3000 forintért, rengeteg extrával, és én egy digipackos hiper-szuper díszdobozt is szívesen megvettem volna, anélkül, hogy megnéztem volna az árát. :-((
Azért köszi a jó hírt!!!
0
2006. október 21., szombat 16:31
Köszi szépen! Ha nem jelenik meg szinkbe akkor se gond,mert ez így is Alapmű=kell!:) Thx
0
2006. október 21., szombat 15:26
Én úgy tudom, hogy jövőre, a harminc éves évfordulóra várható egy hatos csomag, de hogy szinkronos lesz-e, az nagyon kétséges.
0
2006. október 21., szombat 14:34
erre elég csekély az esély.
0
2006. október 21., szombat 14:33
egyelőre még nem kaptuk meg a bufi új megjelenéseinek speckóit, de amint megjönnek, feltoljuk őket az oldalra, s lesz damme. :)
0
2006. október 21., szombat 14:23
Kérdésem az lenne,hogy szerintetek a Star Wars mind a 6 része díszdobozban,szinkronban megfog jelenni? Mert én még nem vettem meg az eddigieket és egy ilyenre beneveznék...
0
2006. október 21., szombat 14:10
Köszi!
most posts by TM
0