Szia My Darling!
NAgyon köszönöm a jó híreket!!!!!!!!! Sajnos az örömbe elég sok üröm vegyül. :-(((
Ez az a film, amiért 10 000 Ft-ot is megadnék, a világ egyik legjobb filmje, és akkor kiadják egy ilyen fapados kiadásban, ami messze sincs az ausztráltól. :-(((((( Hol vannak a kimaradt jelenetek, a werkfilmek, a fotógalériák???? A képarány sem nyűgöz le. Az általad említett másik kiadó messze jobb kiadásban jelentette meg. :-))) Azért megveszem, mert ez nekem alapmű, örülök, hogy végre 12 év után eszükbe jutott kiadni a sok díjjal jutalmazott alkotást!!! De nem örülök, hogy ez is olyan sorsra jutott, mint a jobb sorsra érdemes Teljes napfogyatkozás, amiről még a magyar felirat is lemaradt!!! Remélem, a szinkront is ráteszik, bár az eredetinek is nagyon örülnék!!!
Hát, azért még elég sokat kellene tanulniuk ezeknek a kiadóknak, hogy tudják, milyen is egy igényes DVD-kiadás. Hogy nem ilyen, az biztos. Ebből ki lehetett volna hozni egy normál változatot kb. 3000 forintért, rengeteg extrával, és én egy digipackos hiper-szuper díszdobozt is szívesen megvettem volna, anélkül, hogy megnéztem volna az árát. :-((
Azért köszi a jó hírt!!!