Keresés

Megjelenések

2006. augusztus 17., csütörtök 19:07
nem
0
2006. augusztus 17., csütörtök 15:41
Lehet tudni arról valamit, hogy megjelenik-e a Forrest Gump szinkronosan? Úgy értem, a közel jövőben
0
2006. augusztus 17., csütörtök 14:16
a novemberben megjeleno 2 lemezes green mile (halalsoron) dvd-bol vajon jut nekunk is?

http://www.dvdactive.com/news/releases/the-green-mile.html
0
2006. augusztus 16., szerda 23:10
Gésáék? Köszi a választ, aki tudja, és meg is osztja velem.
0
2006. augusztus 16., szerda 1:17
2006. november 7.

Melrose Place : http://www.amazon.com/gp/product/B000H7JCGE/ref=pd_bxgy_text_b/102-4128678-4557737?ie=UTF8

Beverly Hills 90210: http://www.amazon.com/gp/product/B000H7JCG4/ref=imdbpov_dvd_2/102-4128678-4557737?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=130
0
2006. augusztus 15., kedd 18:17
Nem tudtok valamit Anthony Zimmer megjelenéséről? Nekem bejött a moziban, 2x is láttam.
0
2006. augusztus 15., kedd 13:42
Azért nézd meg a megjelenési dátumokat!
Az első rész még 2003-as, a második pedig nagyon friss: 2006 augusztus.
Ráadásul ezt már a Sony koordinálja, ezért én látok a többi részre is esélyt.
0
2006. augusztus 15., kedd 9:12
Hát köszi az infót ,de jó lenne tudni a biztosat,mivel,annak idején kihangsúlyozták,hogy limitált példányszámban fog csak kijönni,tehát ha arra várunk majd esetleg,hogy kiderüljön,hogy lessz-e vagy sem,addig külföldön meg elfog fogyni,és akkor már sehonnan sem tudja majd az ember beszerezni.
0
2006. augusztus 15., kedd 9:06
végre egy jó hír, hogy jön... :D
0
2006. augusztus 15., kedd 3:35
köszi szépen
0
2006. augusztus 15., kedd 3:30
ősz.
0
2006. augusztus 15., kedd 2:04
Nem tud vki vmit a Végső állomás 3. megjelenéséről?
0
2006. augusztus 14., hétfő 15:02
Nem tudom mennyire helytálló,de a CANNON filmeket,pl Ütközetben eltűnt trilógiát is lehet csomagban vásárolni más Norris,Bronson,Van Damme.Lundgren filmekkel együtt.USA-ban MGM forgalmazza szinte mindet.
Jöhetnének a régi,klasszikus szinkronokkal.
Forró rágógumesz:D
Véres Játék,A világ urai,Túl a csúcson,Amerikai ninja,Szökevényvonat
0
2006. augusztus 14., hétfő 12:39
Gondod, hogy be is hozzák ? Ettől, még nem biztos.
Az 1.részt is hozhatnák, de megnéztem, azon semmi magyar nincs.
0
2006. augusztus 14., hétfő 11:53
www.mediadis.com

Missing in action 2.   (Chuck Norris)

/Akcióban eltűnt 2. rész/

magyar szinkron és felirat is van rajta,MGM tehát Intercom hozza nálunk várhatóan
0
2006. augusztus 14., hétfő 0:42
Ha lesz ami nem 100% akkor csak nov. vagy dec.
0
2006. augusztus 14., hétfő 0:41
okt
0
2006. augusztus 13., vasárnap 20:37
Picit visszalapoztam, nehogy ismétlésekbe bocsátkozzam: mi hír hazai megjelenéséről az Egy gésa emlékiratai-nak?
0
2006. augusztus 13., vasárnap 12:46
Lehet tudni bővebbet arról,hogy nálunk is megjelenik-e a Star Wars IV-V-VI duplalemezes változata?szeptember mindjárt itt van!
0
2006. augusztus 13., vasárnap 1:49
Először igazán kiadhatnák újra a "Végső állomás" első részét, mert arról valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki lemaradt. Jobb híján használtat próbáltam beszerezni a neten, erre postai utánvétellel kaptam egy másolt DVD-t, így gyűjteményem egyetlen másolt DVD-jeként égtelenkedik, amit szívesen lecserélnék egy eredetire. (Azóta nem merek vásárolni használt DVD-t a neten...)
0
2006. augusztus 13., vasárnap 1:16
Hali mindenki!!!!!kinn aug 22.én már megjelenik a POSEIDON 200 6 os remakje---elég hamar sztem de itt semmit nem ad ki a kereső sem.....tudja wki itt mikor jön????????HELP!!!!!!FONTOS LENNE A SEGITSÉG!!!!Meg a VÉGSŐ ÁLLOMÁS 3. is az már megjelent kinn de itt még hiréröl se hallani  WKI TUDJA IRJA MEG   THNKSZ!!!!!
0
2006. augusztus 12., szombat 23:05
SPOILER!!!

Két rendkívül erőteljes jelenetet említettetek, azonban rám a legnagyobb hatással az volt, amikor a küldetés végén Avner és Ephraim beszélgetése közben megérkezik a tábornok és az alábbiakat mondja Avnernek:

General: You look good.
General: Listen, the Prime Minister is proud of you and your men.
General: She wishes she could tell you herself, but she can t.
General: She never heard of you, right?
General: Good. She says you ve done a great thing for your people.
General: For Israel.
Genaral: That s it. There is no medal or anything.

Az utolsó mondat elhangzása után Avnert mintha elvágták volna, kis ideig nem tér magához, közben ráébred arra, hogy az eddig szent célnak gondolt küldetése teljesen értelmetlen volt, átértékelődnek benne a dolgok és már tisztán látja a képet. Eric Bana döbbent arca az, ami tökéletesen összefoglalja a film mondanivalóját, számomra ez a legerőteljesebb jelenet.
Remélem az idő előrehaladtával felfedezik maguknak az emberek ezt a filmet és a Schindler Listájával egy lapon emlegetik, mert semmivel nem marad el a nagy elődtől.

0
2006. augusztus 12., szombat 20:00
SPOILER ez is:
Bennem is ez a megoldás született a film megtekintése után. A Schindlerben megmutatta az üldözött, kiszolgáltatott, megalázott zsidó népet, akik akkor össze tudtak tartani. Ehhez képest a München a 20-30 évvel későbbi zsidókat mutatja be, akik "saját" földet kaptak. Mire képes 20 év alatt ez a népcsoport? Ahogy mondod, szinte kártyavárként hullik szét, az ellentétek megölik az egykori egységet. A film eleje természtesen zsidópárti, együtt érzünk a legyilkolt sportolók gyászolóival. Aztán a második harmadban kezd egyre antipatikusabb lenni Izrael, a nézőben elindul az, hogy semmivel sem jobbak, mint az arabok. Egy nagyon megindító jelenet van ennél a résznél, amikor az arabok és Avnerék találkoznak. Mindketten jó ügyért harcolnak, saját szemszögükből nézve. Itt kíváncsi vagyok, hogy mégis hogyan lehet eldönteni azt, hogy kit tűntet fel rossz színben Spielberg. Mert szerintem egyik oldalt sem. A befejező harmad pedig valóban keserű ítélet a zsidók felett, a példa arra, ami sajnos napjainkban is igaz: milyen szörnyűségekre képes Izrael. Az általad bemásolt párbeszéd, a befejezés szvsz a mozitörténelem egyik legelgondolkodtatóbb befejezése.
A filmben az egyik kedvenc részem egyébként az a jelenet (itt a könnyem is kicsordult), amikor telefonál Avner és Daphna, Daphna pedig a kislány füléhez rakja a kagylót, a kislány pedig belegagyog, Avner pedig ezt mondja: "Hey, sweetheart, this is your papa. This my voice, my little darling. Don t forget what I sound like, okay?"
0
2006. augusztus 12., szombat 19:24
SPOILER! amikor a befejezésről beszéltem másoknak, akkor mindenkinek csak a WTC kép maradt meg, de nekem közel sem okozott akkora katarzist mint a következő párbeszéd meglapuló, diszkrét és mégis hatalmas igazságról árulkodó, mellbevágó üzenete, ami nagyon nagy hatással volt rám:

EPHRAIM (GEOFFREY RUSH): Here s what I know. Your father is sick, your mother will be alone. You re a sabra. Your wife and daughter are sabras. What I came to say is this... come home.
AVNER (ERIC BANA): Come to my house for dinner tonight. Come on. You re a Jew, you re a stranger. It s written someplace or other that I m meant to ask you to come and break bread with me. So break bread with me, Ephraim.
EPHRAIM (GEOFFREY RUSH): No

nagyon jól mondod, hogy a münchen spielberg legérettebb alkotása. érdekes, ahogy az egykori mókamester, a nagy mesemondó ilyen felvilágosult, bölcs és egészséges képet alkot a világról: még sokak szerint a munich zsidópárti (tehát koncepciója teljesen alkalmazkodik az elvárásokhoz és a mai politikai helyzethez), szerintem spielberg ezzel a filmmel burkoltan (de nem szégyelve) fejezte ki kritikáját saját népéről, annak magatartása és annak vallásának igazi üzenete közti anomáliáról, és nem utolsó sorban a zsidók közti ellentétekről. ez páratlan teljesítmény, mindeddig a popkultúra történelmében, és mégis keserűen megmosolyogtató, hogy ennek mindeddig nem volt semmi viszhangja. 10/10 - nagyhatású és zseniális film, ami - most hogy jobban felidéztem belőle egy pár momentumot - abszolút befutó a legjobb 30 közé. nem is baj hogy nem kapott oscart. képesek lettek volna kiszúrni spielberg szemét egy gagyi és mára már értékét vesztett vacakkal? hátha az utókornak majd eszébe jut elgondolkodni a filmen.
0
2006. augusztus 12., szombat 17:52
Mivel én idén láttam a Munich-et, nálam az idei év legjobb filmje :) Kétszer néztem meg a moziban (először sajnos nem épp kompatibilis társasággal mentem), és le a kalappal Spielberg-mester előtt! Az Oscar-átadáson a tévé előtt igen hevesen káromkodtam...
0