Keresés

Megjelenések

2006. augusztus 12., szombat 16:56
Nyugodtan mondhatom, hogy a München Spielberg legérettebb alkotása, az idei filmes mezőnyből nálam az első helyen van, kedvenc Spielberg filmem. Az all-time top 50-emben bőven benne van, az új évezred egyik legkiemelkedőbb és legfontosabb alkotásának tartom. Sokaknak nem tetszett az ágyjelenet, szerintem Avner lelkiállapotát tökéletesen tükrözi, egyáltalán nem lóg ki a filmből. Egy keretes szerkezet részeként is tekinthetünk rá, a film ágyjelenettel indul (ekkor még nem indult el a küldetés, Avner szerető férj és leendő apuka) és ágyjelenettel ér véget (Avner befejezte a küldetését, megtört emberként próbál visszazökkeni a régi életébe). A befejezés tényleg zseniális, méltó lezárása ennek a remekműnek.
0
2006. augusztus 12., szombat 15:53
most elég aktuális lett (azaz MÉG aktuálisabb lett) a munich témája, úgyhogy kint biztos marakodnak érte a boltokban. méghogy politikailag inkorrekt? frászt! számomra a tavalyi év legjobbja volt és az all-time top 150-embe csont nélkül beleférne. spielberg munkásságának egyik legdíszesebb ékköve - lenne ha az az ágyjelenet nem lenne ilyen bizarre. de az a befelyezés tökéletes volt... és talán az volt a film csúcspontja is.
0
2006. augusztus 12., szombat 14:31
Nekem megvan a kétlemezes amerikai kiadás és az 5.1-es hang rendkívül dinamikus és nagyon jól szól, bár egy DTS-nek én is örültem volna.
0
2006. augusztus 12., szombat 14:25
Egy film a legtöbb esetben eredeti nyelven élvezhető igazán, ebben az esetben a szinkront teljesen feleslegesnek tartom. Elvesztené az egész film a varázsát, ami a többnyelvűségből és a különböző akcentusokból adódik.
0
2006. augusztus 12., szombat 14:10
pedig már eljátszottam a gondolattal, hogy vajh lászló zsolt hogyan fog elboldogulni eric bana ágyban-vadúl-ordítós-flashback-elős jelenetével. igaz, hogy az egész jelenet verbális része csupán egy ordításból áll, de azért kíváncsi lettem volna, hogy milyen hangokat produkál egy ilyen kínos jelenet alatt.
0
2006. augusztus 12., szombat 13:59
ez nem teljesen igaz, mert most látom, hogy készült francia, spanyol és német szinkron is, amelyeket szemtelenül fel is raktak a külföldi kiadványokra. nekem nem is baj, hogy itthon feliratosan fog megjelenni, de azért a dts dukált volna, tekintve, hogy a schindler s list-en is volt (megjegyzem tök fölöslegesen). legalább lett volna egyfajta egység a két - elég hasonló - történelmi film között (hátha lesz majd még egy ilyen "zsidó-történet" -bocs a kifejezésért- és akkor azt mondhatjuk, hogy spielberg csinált még egy trilógiát az indiana jones-on kívül) :)
0
2006. augusztus 12., szombat 13:40
melyik holland címen láttad?
0
2006. augusztus 12., szombat 13:39
sokszor többet mond egy film feliratosan, mint szinkronnal...
0
2006. augusztus 12., szombat 13:31
egy picivel tovább kell várnod rá, de elvileg még az idén megjelenik.
0
2006. augusztus 12., szombat 13:03
Ugyanaz a helyzet, mint a Schindlerrel. Remélem, októberben már jön, szinte ez az egyetlen film, amit idén nagyon várok DVD-n. Bár ez az egylemezes kiadás... Nagyon kiábrándító :(
0
2006. augusztus 12., szombat 9:29
Azt tudja valaki, hogy a The New World-el mi a helyzet? Korábban már írta valaki, hogy nem lesz moziban csak DVD-n, de semmit sem hallottam még a megjelenéséről vagy bármi egyébről, pedig nagyon érdekelne ez a film. Aki tud róla infót kérem írja meg, előre is köszi.
0
2006. augusztus 12., szombat 9:26
Szeretem amikor ennyire figyelnek az emberek!

A VILÁGON MINDENHOL FELIRATOS A FILM MIVEL SPIELBERG BÁCSI NEM JÁRULT HOZZÁ!!!!!!!!!!

Nálunk őszel várható!!!!!!!!!!!!!!
0
2006. augusztus 12., szombat 2:08
Most néztem az előbb két honlapon, hogy a MÜNCHEN már megjelent Hollandiában de csak magyar felirattal. Télleg nincs rajta szinkron, mert az elég érdekes.
Itt láttam: www.dvdcompare.net, www.dvdzone2.com

Egyébként idehaza mikor jelenik meg végre? Már elég rég lement moziban.
0
2006. augusztus 12., szombat 0:38
Nem fog mert Universal és minket nagyon hanyagolnak a régi filmekkel,örüljünk ha az új megjelenésekre rá kerülünk.
0
2006. augusztus 12., szombat 0:31
Csatlakozom!

Nagyon rég ácsingózom erre a filmre, és egy pár barátom is.
Kedves FHE/Warner!!!
NE HAGYJ MINKET CSERBEN!!!!!
0
2006. augusztus 11., péntek 23:56
hm.....ez a süti!

http://www.dvdactive.com/news/releases/x-men-the-last-stand.html
0
2006. augusztus 11., péntek 23:46
:D
November 14 (USA):

0
2006. augusztus 11., péntek 17:40
Dicséretes kezdeményezés! Tatit a népnek! Rögtön kezdhetnék a "Kisvárosi ünnep"-pel, aztán jöhet az "Hulot úr nyaral", az "Hulot úr közlekedik" stb.
0
2006. augusztus 11., péntek 17:20
Van valami esély arra, hogy az Ichi the killer megjelenjen Mo.-on?
0
2006. augusztus 11., péntek 1:31
Mikor az életbe fog már megjeleni MO-n az Életfogytig(Life) című film???
0
2006. augusztus 10., csütörtök 14:24
Jacques Tati filmeket nem tervez egy kiadó sem kiadni?
Hayao Miyazaki korrábi rajzfilmjei soha nem érnek ide?
0
2006. augusztus 10., csütörtök 11:57
Kapunk mi is X3-at Október 9-én? :D

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000H5TI92/026-7460678-1871663?v=glance&n=283926
0
2006. augusztus 9., szerda 0:16
Én speciel arról nem olvastam sehol, hogy digipack és slipcase kiadású lesz : )
0
2006. augusztus 8., kedd 23:59
Ezt mind idáig is tudtuk. Valami újat mondj!
0
2006. augusztus 8., kedd 22:41
Sziasztok!

Nem bírtam tovább várni a elcsepegtetett hírekkel a CSI: Helyszínelők-kel kapcsolatban így tegnap írtam a Budapest Film-nek és már ma küldték is a választ. Ezt nevezem : ) Más kiadó hónapokig nem válaszol, s amit írtak még jobban feldobott : )

Először is a első évadot valóban három kiadásban fogják kihozni, mint írták, ez a jogtulajdonos előírása volt. Tehát 3x3 lemez fog nap világot látni (a USA-ban a első évad 6 lemezen lett kihozva), így feltételezem, hogy egy részről szép transzfert fogunk kapni, más részről mivel 23 részes a első évad, nagyon is valószínűnek tartom az extrák megjelenését is : ) Továbbá a kiadások digipack és slipcase kiadások lesznek, így minőségi kiadványról lesz szó. Rákérdeztem a CSI: Miami és a CSI: NY helyzetére is és azt a választ kaptam, hogyha a CSI kiadások sikeresek lesznek, akkor várhatóan a két spin-off sorozatot is kiadják : ) Ennyi jó hírt egy estére : )
0