Keresés

Megjelenések

2006. augusztus 1., kedd 13:16
Vape!

Most nem értelek. Ugyanez a kiadvány jelent meg nálunk is anno. Az egy dolog,hogy már nem lehet kapni.
0
2006. augusztus 1., kedd 13:02
Az már lassan megszokott, hogy a normális kiadványok közül nagyon kevés jut el hozzánk, de erre gondolom nem számíthatunk:

0
2006. augusztus 1., kedd 13:02
Az már lassan megszokott, hogy a normális kiadványok közül nagyon kevés jut el hozzánk, de erre gondolom nem számíthatunk:

http://www.ezydvd.com.au/g/i/p/221274.jpg
0
2006. augusztus 1., kedd 12:44
Jövöév elsö negyedévében.
0
2006. augusztus 1., kedd 10:51
rakd bele a joey s1-et. :)
0
2006. augusztus 1., kedd 10:35
Szia!

Meg tudjátok-e mondani, hogy a 24 ötötdik évdja mikor lesz megrendelhető nálatok?
0
2006. július 31., hétfő 23:39
hát, mikor megtervezték a dobozt, biztos volt ötlet, hogy mi a +1 lemez... csak akkor azt nem értem, hogy miért nem adják ki (nekem 1 évad sincs meg a Jóbarátokból, de ha gyűjteném, biztos a guta ütne meg, mikor ránézek a hiányos dobozra...)
0
2006. július 31., hétfő 23:38
a petíció jó ötlet, ha amerikai, német vagy angol lennél még be is jönne, de minket, ahol ekkora a kalózkodás, és fejvesztve menekülnek a DVD-kiadók (ok, nagyon túldramatizáltam... :D) nem fognak meghallgatni...
0
2006. július 31., hétfő 23:37
eddigi trend alapján no extra a sorozatokhoz,hogy olcsóbb legyen nekünk:)
0
2006. július 31., hétfő 23:36
azt  ez minek?..szép a doboza,de belül ugyanúgy különálló..meg van itthon Perk Cafe doboz...akinek már megvan,nem fogja törni magát ezért
0
2006. július 31., hétfő 23:36
No erre én is beruháznék még úgy is hogy meg van az előző!Mondjuk persze azért ha nem két oldalas lenne és persze teli lenne extrákkal:)) mint kint!

Nyújtsunk be petíciót!:))
0
2006. július 31., hétfő 23:34
igen..jó filmek:)))

hetedik new line...2001 előtti..lehet a csomagban a bufi megkapja és teríti valamikor:)
0
2006. július 31., hétfő 23:29
die hard 3, hetedik, menekülő ember... tud ezekről valaki valamit?
0
2006. július 31., hétfő 23:25
Ez a kimaradt részekkel megtűzdelt szériagyűjtemény?
Azért a részenként egy-kjét plusz poénért nem fizetnék ki plusz százezret azt tuti! Mellesleg nem véletlen talán, hogy ezek a poénok a vágóasztalon végezték.
Hazai megjelenéshez csak annyit tennék hozzá, hogy a Warner impotenciája egetverő Friends-ügyben: megterveztetnek egy dobozt, aztán legyártanak belőle jó keveset, hogy szerencsétlen "délutános" rajongóknak sanszuk se legyen cicomássá tenni a kollekciójukat, és hogy még teljesebb legyen a dilettantizmus, üresen hagynak egy helyet a díszdobozban, amit akkor még fingjuk sincs, hogy mivel fognak megtölteni, majd később rádöbbennek, hogy jogi, vagy kereskedelmi akadályok, aggályok miatt (különösképpen nem érdekel az ok, leszarom) nem tudják tartani a szavukat, és a doboz "+1" helye ott tátong minden gyűjtődobozban. S ami az elmaradhatatlan kelléke az ilyen szituációknak: 2004 óta folyamatosan hülyítik az embereket, hogy majd ekkor, meg ekkor MEGLEPETÉS-EXTRÁKKAL jönni fog ám az a bónusz-kollekció, ne csüggedjen senki!
Nem tudom, ki hogyan van vele, én nem szeretem, mikor hülyére vesznek.
most posts by TM
0
2006. július 31., hétfő 22:55
Szia!

Sajna nem tudok róla. Ne nagyon bizz benne sajna.  :(
0
2006. július 31., hétfő 22:54
Szia Dömdödöm!

A piszkos Harry sorozatról mit tudsz. Kijön szinkronnal???

Kösz!
0
2006. július 31., hétfő 22:47
Szerintem nagyon jó a szinkron és a hangokat is jól eltalálták de rendesen.
0
2006. július 31., hétfő 22:46
Jaj, ne kezd a Barátok Köztös Dani nem speak in hungarian, mert túl many ideig was in London, és have elfelejtett the magyar language. :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 31., hétfő 22:45
sok poén egyáltalán nem jön át in Hungarian... :)
0
2006. július 31., hétfő 22:44
Egyáltalán nem. Joey angolul butább, mint magyarul! :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 31., hétfő 22:44
lehet, hogy szentségtörést hajtottam végre, de feliratosan nézem... :D
0
2006. július 31., hétfő 22:43
Naná, mert Joey jó! :)
0
2006. július 31., hétfő 22:42
én elgondolkodnék rajta. ugyanis a Joey nagyon bejött, meglepődésemre...
0
nem írok a Warnernek, ugyanis nem válaszolnak. se az USA-beli, se a UK-beli senki.

de azért a levélírás után elhitetik, hogy fontos a levelem. na persze.
0
Írj nekik Te, hogy ne hagyják ki! :)
0