Keresés

Megjelenések

2006. július 28., péntek 18:19
Legalább a Sony Classics feliratot mellőzhetnék.
Egyébként nem értem.Más filmstudiót is vásárolt már meg egy cég,de a Paramountot mégsem hívták soha Viacomnak vagy Gulf & Westernnek.A United Artistsot sem Transamerica-nak.
0
2006. július 28., péntek 18:02

In diesem Film erleben Sie München, eine Stadt mit ganz eigenem Flair. Sie sehen prunkvolle Gebäude, herrliche Parks, urige Biergärten und erfahren die Münchner Lebensart. Lassen Sie sich Geschichten erzählen, Legenden und wahre.
Kommen Sie mit ins berühmteste Wirtshaus der Welt, das Hofbräuhaus. Genießen Sie eine Floßfahrt auf der Isar und erfreuen Sie sich an der Ausgelassenheit auf dem Oktoberfest.
Für alle, die München kennen und lieben und für alle, die München kennen lernen wollen und lieben werden.
Die DVD hat eine Spieldauer von 44 Minuten und liegt im Tonformat stereo vor.
Unter dem Menüpunkt "Kontakt" können Sie sie zum Stückpreis von 14,50 € erwerben. Die Lieferung erfolgt frei Haus. Sie bezahlen bequem nach Erhalt der Ware.
most posts by TM
0
2006. július 28., péntek 17:43
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: München DVD-ről van már valami hír? Mert nagyon régóta böngészem a különböző kiadók megjelenlsi tervét, de még nem láttam :( A héten voltam kinn Londonban és vettem DVDket, náluk már van München, de sajnáltam 16 fontot kiadni az egylemezes változatért (ennyi pénzből inkább megvettem a Tarantino-díszdobozt...). Van rá esély, hogy nálunk a Coll. edition jöjjön?
0
2006. július 28., péntek 15:50
A Sony=Columbia.
0
2006. július 28., péntek 15:20
Ezzel az új Warneres hírrel már végképp elvesztettem a fonalat, hogy ki mit forgalmaz. Pl. szeretném tudni, hogy mikor jelenik meg az Egy gésa emlékiratai, de nem tudom, melyik kiadói fórumban kérdezzem: Dreamworks - Intercom? Sony - Fórum? Columbia-???
0
2006. július 27., csütörtök 15:16
Ennek pl. örülnék (csak ízlésesebb borítóval):
http://www.play.com/DVD/DVD/CART/3-/1087827/-/Product.html?cur=258
0
2006. július 27., csütörtök 9:56
ebben egész sok van, amit meg akarok venni (róma, kés alatt, a szomszéd nője mindig zöldebb, még zöldebb a szomszéd nője).
0
2006. július 27., csütörtök 6:17
A régi, 1979-es Fekete Lyuk (The Black Hole) várható valaha is, hogy itthon megjelenik?
0
2006. július 27., csütörtök 0:58
Ja és Dömdödöm!  

A piszkos Harry  sorozatról mit tudsz. Kijön szinkronnal???

Kösz!
0
2006. július 27., csütörtök 0:45
Szia!
A Gyilkos túra 2000. február 3-án jelent meg. Akárhogy is nézem az legalább 6év, és szerintem ez a film izgalmas.  Tuti látna benne fantáziát a  (WHVM)-is.

De azért köszi.
0
2006. július 27., csütörtök 0:20
Szia!

Sajnos nem valószinü hogy ezek a kiadványok nem fognak szinkronizáltan megjeleni,mivel csak olyan kiadványok fognak szinkronnal megjelenni amik 5-6-7 évvel ezelött már megjelentek de szinkron nélkül illetve amiben a kiadó (WHVM) lát fantáziát.
0
2006. július 26., szerda 23:29
Szia Dömdödöm!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Gorillák a ködben /  Sigourney Weaver/ és a
Gyilkos túra /Jon Voight, Burt Reynolds/ megjelenik e valaha itthon szinkronnal, vagy végleg le kell mondani róla.  Ez esetben kénytelen leszek megvenni a szinkronizálatlan változatot.
Előre is köszi a választ.
0
2006. július 26., szerda 21:30
Lord of war sajna elöreláthatólag 1 hónapot csúszik.
0
2006. július 26., szerda 18:23
Elég átlagos.A sokak által várt klasszikusok továbbra sem jönnek.
Pozitvum:Végre két film  Lemmon-Matthau párostól.Az igazi nagy filmjeik jogai(Sógorom a zugügyvéd,Furcsa pár),sajna nem náluk vannak.
0
2006. július 26., szerda 14:33
Kés/alatt, Lord of War azonnal kosárba!
0
2006. július 26., szerda 13:56
WHVM szeptemberi megjelenései:

Szeptember 12.  V mint Vérbosszú (V For Vendetta)
Producerek (The Producers, 2005)
Az álmodó (Dreamer)
Szívek szállodája - 3. évad (Gilmore Girls)
Cyborg II
Száll a kakukk fészkére (One Flew Over the Cuckoos  Nest, szinkronos)
Az ügyfél (The Client, szinkronos)
A Pelikán ügyirat (The Pelican Brief, szinkronos)
Vírus (Outbreak, szinkronos)
Kapcsolat (Contact, szinkronos)

Szeptember 19.
Tűzfal (Firewall)
Árnyék nélkül 2. (Hollow Man 2)
Dallas 362 (Dallas 362)
Róma - 1. évad (Rome)
Mizújs, Scooby Doo? - 9. rész (What s New Scooby Doo)
Bugsy (Bugsy, extended version)

Szeptember 26.
Fegyvernepper (Lord Of War)
Capote (Capote)
Detonátor (The Detonator)
Kés/alatt - 3.évad (Nip/Tuck)
Superman - A rajzfilmsorozat, 2. kötet (Superman Animated Series)
A szomszéd nője mindig zöldebb (Grumpy Old Men)
Még zöldebb a szomszéd nője (Grumpier Old Men)
Ifjú Einsein (Young Einstein)
Viszem a bankot (Quick Change)

0
2006. július 25., kedd 14:25
Hát 15000- kicsit sok lenne tényleg, de ha 3x3 DVD-n adják ki akkor gondolom a 3690- lenne az ideális ár, mint a The Triangle - A Bermuda-háromszög rejtélye (3 DVD). De majd elválik, de legalább megjelenik.
0
2006. július 25., kedd 13:14
Talán mert 9db DVD-5 lesz és nem 6db DVD-9.Erre tippelek.

4990ft-os ár meg remélem felejtős!:)15K kicsit sok lenne érte:)
Inkább jöjjön darabokban,mint sehogy.Paramount,Universal,MGM sorikra csak áhítozunk, CSI legalább már karnyújtásnyira van!

0
2006. július 25., kedd 12:50
Ezt én sem tudom, ill sejtem; mert így még többet lehet kiszedni a vásárlóból... :(
0
2006. július 25., kedd 12:38
mert CD-n jön ki :)
0
2006. július 25., kedd 12:38
Nálunk miért lesz 9 lemez?
0
2006. július 25., kedd 12:37
Szerintem azt elfelejtheted. Én úgy gondolom,hogy 3990 vagy legrosszabb esetben 4990 lesz "csomagonként".  
Különben egyet én sem értek. Mindenhol 6 lemezes az 1 évad akkor nálunk miért lesz 9??????
0
2006. július 25., kedd 12:37
A Helyszínelők mindenhol szétdarabolva jelenik meg, bár a legtöbb helyen évadonként két-két darabban. Ráadásul ezek a fél évadok többe kerülnek, mint amennyibe nálunk egy átlagos sorozat teljes évadja. (Németeknél például 30 Euro körül van egy fél évadnyi CSI.)
0
2006. július 25., kedd 12:33
A fémdoboz hiánya még elmegy, dehogy szétdarabolják, az már nem tetszik annyira; bár ha dobozonként 3e alatt lesz, mint spongyabob, akkor OK! :)
0
2006. július 25., kedd 12:23
Sajnos a Helyszinelők kiadása egy kicsit módosulni fog. Ez abba jelentkezik meg,hogy nem fémdobozos kiadás lesz,hanem digipack és a kinti jogtulajdonos ugy engedélyezte a megjelenést hogy az 1 évad nem egyszere fog megjeleni a 9 lemez,hanem 3X3 lemezes digipack kiadás lesz. Ja és még annyiban modosult hogy nem szept hanem oktoberben fog megjelenni az első kiadás és utána nov. és dec.ben a többi.
0