Keresés

Megjelenések

2006. június 4., vasárnap 19:43
Azt rebesgetik, nyaron amerikaban, utana talan hozzank is idetalal...

0
2006. június 4., vasárnap 18:59
Vagy rendeld meg az MM-ben, nekem is így lett meg az RRRrrrr!!!
0
2006. június 4., vasárnap 9:28
Szerintem próbáld meg közvetlenül a kiadótól megvenni (474 8822, Révay utca 10., 1065), én is így szereztem be a Cat Returnst, amit sehol máshol nem láttam boltokban. Úgy látszik olyan apróságokkal, mint terjesztés, már nem foglalkoznak.
0
2006. június 4., vasárnap 2:16
Találkozott valaki véletlenül a Danny Boyle-féle Millions c. filmmel bármelyik üzletben? Az Intersonic adta ki, valószínűleg 10 példányban, hogy sülne le az arcuk.

Ha látjátok valahol, kérem, szóljatok, vagy írjatok nekem!

THX
0
2006. június 4., vasárnap 1:21
És nincs rajta magyar felirat... én is láttam úgy 3 hónapja egy darabot a Westendben.
0
2006. június 4., vasárnap 1:09
Tudom hogy nem itt kéne mondanom, de mivel xpressen nem rendelhető ezért elárulom hogy a Hair-t MMben beszerezheted, mondjuk az igaz hogy 4000Ftért.
0
2006. június 3., szombat 20:42
Mert MGM sorozat és ők nálunk semmi féle sorozatot nem adtak/adnak és nem is fognak kiadni.  SAJNOS!!!!!!
0
2006. június 3., szombat 20:38
Tud valaki valamit arról hogy megjelenik e Magyarországon a Csillagkapu sorozat?
Nem ártana... azt sem értem eddig miért nem jelent meg?
0
2006. június 3., szombat 20:20
Én meguntam a várakozást, ami nagyon kellett - jó, rossz, csúf, marék dinamit, éjféli cowboy - annak megvettem az angol kiadását.
0
2006. június 3., szombat 18:20
Én is szivesebben látnám a piacon,a még egyszer sem megjelent filmeket.
Rengeteg van belöle...
Mondjuk az MGM könyvtárból,hogy ne menjek túl messzire:

Legénylakás
Hannah és nővérei
Aki szelet vet
Megbilincseltek
1984
12 dühös ember
Hair
Tű a szénakazalban
A jó,a rossz és a csúf
Egy marék dinamit
Éjféli cowboy
Hálózat
A vád tanúja
Az alcatrazi ember
0
2006. június 3., szombat 17:46
Nem tervezik kiadni dvd-n, Malick új filmjét a New World-öt? Félek, hiszen moziban sem mutatták be. Pedig a nyelvezete miatt, hasznos lenne egy magyar felirat hozzá.
Még szerencse hogy Februárban Skóciában jártam és volt alkalmam megnézni.

Más.

Mokép végleg abbahagyta az orosz filmek kiadását?
0
2006. június 3., szombat 15:10
Ezt magam sem mondtam volna jobban!
0
2006. június 3., szombat 15:07
A majom téved...
0
2006. június 3., szombat 14:55
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 3., szombat 14:53
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 3., szombat 14:49
"képtelen volt összehozni egyetlen olyan filmet, amelyben a zene, a vágás, az operatőri munka, a karakterek a leghalványabb összhangot felmutatták volna"

Szerintem Pasolini ezt mondjuk pl. a Csóróban vagy a Mamma Rómában nagyon összehozta. Esetleg ha nem láttad nézd meg őket, hátha változik a véleményed.
0
2006. június 3., szombat 14:43
Olyan vagy, mint a majom, aki azt hiszi, hogy az állatkert látogatói vannak bezárva a rácsok mögé...
0
2006. június 3., szombat 14:41
0
2006. június 3., szombat 14:39

"Mert ez a három képtelen volt összehozni egyetlen olyan filmet, amelyben a zene, a vágás, az operatőri munka, a karakterek a leghalványabb összhangot felmutatták volna. Mert minden filmjük egy olyan képet ad, mely valótlan, trágár, mocskos, alantas, melyben az ember mocskos ösztönlény, értelmetlenül lézengő fattyú, melyben a kultúra minden nemes tradíciója vagy száműzve van, vagy kifordítva, lealacsonyítva, a megalázás szándékával jelenik meg. Mert ez a három egy morális és szellemi szörnyeteg, egy torz és degenerált szellemiség felkent reklámembere.
Ez a három a hetven év óta elburjánzó szellemi mocsok három nagy öregje, akiknek egy céluk van: megrontani mindent, ami szép és nem, ami jó, ami idealizmus."

- Hmm, értem. Törölje meg a száját, kérem. Most képeket fogok mutatni Önnek. Kérem, mondja meg mit lát! Nem, ezek nem egyszerű tintapacák... Nézze meg őket jobban, gondolkozzon nyugodtan, aztán nyilatkozzon bátran. Kérem, ne féljen; meghallgatjuk, mondjon bármit is.
0
2006. június 3., szombat 14:34
0
2006. június 3., szombat 14:21
Éppen te vagy az aki a maga véleményét tekinti szentírásnak és nem képes felfogni hogy nem biztos hogy igaza van.
0
2006. június 3., szombat 14:11
"ez a három tényleg a leggennyesebb, s egyben a legtehetségtelenebb is"

Csak azt áruld el, miért gondolod így? Azért mert Te személy szerint nem szimpatizálsz az életmüvükkel attól még nem feltétlenül tehetségtelenek! (mondom ezt ugy, hogy pl. Jancsó filmjeit én kifejezetten utálom, de ettől még nem tehetségtelenezném le)
0
2006. június 3., szombat 14:03
0
2006. június 3., szombat 13:36
Pontosan!
A te megítélésed szerint, miszerint Pasolini, Fellini és Jancsó az európai film leggenyesebb alakjai és a Brian élete pedig minden idők egyik legaljasab filmje...
Valljuk meg őszintén, ezután nincs ember aki komolyan venné a megítélésed.
0
2006. június 3., szombat 13:17
0