Nem vészes valóban, egyetértek. De ezt miért kell fitogtatni? Hogy én igen, de te nem...?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 2., péntek 20:52
19957
Álmomban nem mertem volna hinni,hogy ez tényleg megfog jelenni nálunk és öszintén megmondom majd csak akkor hiszem el hogy ha már itt lesz nálam végre. :)
0
2006. június 2., péntek 20:50
2938
Nincs problema Tadam. En egy masik forum 1000Ft-os topicjaban tobbszor kerdeztem, hogy miert draga a 2-3e forintos film. Nem kell 6db-ot venni a turibol, kell kettot a normalisbol es kesz. Egy ilyen dobozra meg max gyujt az ember, ha kevesebb penzbol el. Mennyiert kene adni a koffert es a 20db filmet? Szmaoljunk. Ha 60 penz lesz, akkor 3e/film es van hozza egy koffer. Szerintem nem veszes.
0
2006. június 2., péntek 20:49
16099
Viszont mind2 értéktelen. :-) Ugyanakkor a DVD egészségesebb. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 2., péntek 20:48
2938
Egyebkent ha mar ekkora offolas van, tolem megkerdezte az egyik haverom nemreg, hogy a fizumat dvd-ben kapom? Utalva arra, hogy sok penzt koltok ra. En csak annyit kerdeztem tole, hogy mennyit kolt cigire es piara egy honapban? Heti ket buli, az havi nyolc. Egy buli 4 rongy alatt ritkan jatszik, de ha csak egy konnyed 2000Ft-ot szamol az ember (4 sor, nincs belepo) akkor is 16e. Cigire elmegy meg 15e/ho. Az 30. En kevesebbet iszom el es cigire nem megy el semmi. Innen nezve ugyanezt a lovet en dvd-re koltom es vajon melyik a maradando?
0
2006. június 2., péntek 20:45
16099
Az a baj ezzel, hogy vannak itten olyan emberkék - sajnos - aki kinevették a másikat, és kárörvendeztek azért, mert a tehetősebb meg tudja venni. Még mindig nem látjátok a probléma fő forrását?
0
2006. június 2., péntek 20:43
2178
vicces srác vagy... :]] egyébként én sem fogom megvásárolni ez a JB koffer! és tudod, miért?! mert k.-ra nem érdekel!
0
2006. június 2., péntek 20:43
16099
Rendben. Azt védem, aki rászorul. Te ebbe nem tartozol bele. Ettől függetlenül azt mondok, amit akarok. Talén te fogod ezt megtiltani? :D És bocs, de olyan leszel, mint kutyusz... Kár letagadni!
0
2006. június 2., péntek 20:42
2938
Nyugi mar. Kar volt beirnom. Pedig csak azert irtam be mert par napja Domi sirankozott, hogy ez tuti nem lesz, pedig neki kene. Olvastam a hirt, ez a megjelenes topic, beirtam. Ennyi. Domi es meg paran megveszik es csok. Btw, a harom gyuruk ura ajandek doboz is volt 60 penz vagy nem 20 penz/db? Akkor meg. Lenyegtelen. En csak azt tettem hozza, hogy sokan nem fogjak megvenni mert a Bond rajongok kozul sem mindenki kedvence mind a 20 film (jezusom, sose fogy el a 007-es? :) ).
0
2006. június 2., péntek 20:42
52685
Te kötsz bele mindenkibe. És rinyálsz a kispénzüek védelmében, miközben tízezreket költesz díszdobozokra, így még hiteltelen is vagy. De nem fogom miattad teleoffolni ezt a topicot. Rosszkutyuszt pedig ne keverd bele a beszélgetésünkbe, ha problémád van, azt légyszíves vele beszéld meg, bizonyára készségesen válaszol majd neked.
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 20:37
16099
Mit lehet tudni? :-) De 2 az menőbb, mint egy, nem? :-)
0
2006. június 2., péntek 20:37
19957
A kocsimból csak nem lopják ki melölem amig majd hazaérek vele. :)
0
2006. június 2., péntek 20:36
16099
TM! Nekünk soha nem lesz közös témánk. Kezdesz olyan lenni, mint az a f.sz rosszkutyusz, aki állandóan belémköt... Az ő szintjére akarsz lesüllyedni?
0
2006. június 2., péntek 20:35
16099
Nagyon jó... Sztem rögtön kettőt vegyél hátha az egyiket utazás közben elhagyod. :D
0
2006. június 2., péntek 20:34
16099
Örüljünk... :) HURRÁ!!!
0
2006. június 2., péntek 20:32
52685
Látom reménytelen vagy, beindult a régi papagáj effektusod és utolsószó-mániád, aminek már semmi köze az aktuális témához, úgyhogy nincs értelme diskurálnunk tovább. Örüljünk inkább külön-külön a Bond-gyűjteménynek! :-)
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 20:32
19957
Szia Tadam!
Megjöttem! Jól "dolgoztak" a lányok ugyhogy mostmár biztos meglesz a Bond doboz,kitermelték rá a pénzt. :)
0
2006. június 2., péntek 20:29
16099
De van. Te vagy indulat főforrása. Dont you see?
0
2006. június 2., péntek 20:26
52685
Ne keresd feleslegesen a vitát, tudod (remélem), hogy mire céloztam. Nem kell indulatot szítani ott, ahol nincs (rá igény).
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 19:15
248
Igazandiból még nem tudom hogyan,de kénytelen leszek előteremteni a pénzt,mert gyönyörű JB kollekció lesz. Az ősz elég messze van még, 4-6 hónap áll rendelkezésre,hogy összegyűljön a pénz.Ha 60.000ft-al számolunk(reméljük kevesebb lesz;), akkor havi 10.000ft-os megszorítást kellene véghezvinnem:( Reménykedem!:)
A vitát kérlek hagyjátok meg másnak!Az Xpress vásárlói,látogatói kis közösséget alkotnak(nem is annyira picit), legalább itt legyen nyugalom! Menjetek be a "dühöngőbe",ha itt van ilyen:),aztán ott lehet diskurálni:), elvégre ez a megjelenések topic.
0
2006. június 2., péntek 19:02
6925
Ne állítsuk már be úgy az egészet,mintha a DVD a milliomosok hobbija lenne. Ilyen kiadvány egyébként is tízévente,ha van. Ismerek valakit,aki csak cigire és kutyára elkőlt ennyit.Egyébként nem keres túl sokat.
0
2006. június 2., péntek 18:45
16099
"A mai magyar dvd piacon lassan azt kell mondjam, Dömdödömnek van igaza"
Ok, akkor szidjuk együtt a kis fizetésből élőket!
TI ROHADT SZEMETEK, MIATTATOK MENNEK EL A CÉGEk, INKÁBB NE IS VEGYETEK SEMMIT, MERT ÉN GAZDAG VAGYOK ÉS MINDENT TELJES ÁRON VESZEK! IGEN, ÉN 6 BOND-TÁSKÁT FOGOK VENNI, MERT ÉN MEGÉRDEMLEM!
0
2006. június 2., péntek 16:21
2938
Ha elkeszulnek en is kerek belole es akkor szelektalas nelkul rendelek minden NBA kiadvanyt. :) Sajnalom, hogy csak iden kezdte el a magyar warner az NBA cuccok behozatalat. IGy most egy csomo cuccbol a 2.-es jelent meg itt es az 1. nem is fog. Meg ugye a tavalyi bajnoki cimet ynert csapatot adtak ki, de a 2004-eset nem, pedig a Detroitot megvettem volna. Bar meg az is lehet, hogy ezt is behozatom kintrol. :)
0
2006. június 2., péntek 15:59
52685
Ezzel nincs is semmi gond. A gond (és a Bond) akkor van, ha valaki 007-függő (Szia, Hellga! :-) ), és NBA-rajongó is! De ez meg az én problémám, mindaddig, amíg nem készülnek el a 20ezrest nyomtató kliséim! :-)))
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:56
2938
Viszont en nem alszerenykedem, hiszen majusban csak a ket NBA kiadvany 25 volt es azert rajtuk kivul meg jott nehany dolog. Meg ugye mar kertem ajanlatot a kovetkezo NBA pakkra is. :) Csak egyszeruen nem erdekel a JB doboz, nem szeretem ezeket a filmeket.