Keresés

Megjelenések

2006. június 2., péntek 20:36
TM! Nekünk soha nem lesz közös témánk. Kezdesz olyan lenni, mint az a f.sz rosszkutyusz, aki állandóan belémköt... Az ő szintjére akarsz lesüllyedni?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 2., péntek 20:35
Nagyon jó... Sztem rögtön kettőt vegyél hátha az egyiket utazás közben elhagyod. :D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 2., péntek 20:34
Örüljünk... :) HURRÁ!!!
0
2006. június 2., péntek 20:32
Látom reménytelen vagy, beindult a régi papagáj effektusod és utolsószó-mániád, aminek már semmi köze az aktuális témához, úgyhogy nincs értelme diskurálnunk tovább.
Örüljünk inkább külön-külön a Bond-gyűjteménynek! :-)
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 20:32
Szia Tadam!

Megjöttem! Jól "dolgoztak" a lányok ugyhogy mostmár biztos meglesz a Bond doboz,kitermelték rá a pénzt.  :)
0
2006. június 2., péntek 20:29
De van. Te vagy indulat főforrása. Dont you see?
0
2006. június 2., péntek 20:26
Ne keresd feleslegesen a vitát, tudod (remélem), hogy mire céloztam. Nem kell indulatot szítani ott, ahol nincs (rá igény).
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 19:15
Igazandiból még nem tudom hogyan,de kénytelen leszek előteremteni a pénzt,mert gyönyörű JB kollekció lesz.
Az ősz elég messze van még, 4-6 hónap áll rendelkezésre,hogy összegyűljön a pénz.Ha 60.000ft-al számolunk(reméljük kevesebb lesz;), akkor havi 10.000ft-os megszorítást kellene véghezvinnem:(
Reménykedem!:)

A vitát kérlek hagyjátok meg másnak!Az Xpress vásárlói,látogatói kis közösséget alkotnak(nem is annyira picit), legalább itt legyen nyugalom!
Menjetek be a "dühöngőbe",ha itt van ilyen:),aztán ott lehet diskurálni:), elvégre ez a megjelenések topic.
0
2006. június 2., péntek 19:02
Ne állítsuk már be úgy az egészet,mintha a DVD a milliomosok hobbija lenne.
Ilyen kiadvány egyébként is tízévente,ha van.
Ismerek valakit,aki csak cigire és kutyára elkőlt ennyit.Egyébként nem keres túl sokat.
0
2006. június 2., péntek 18:45
"A mai magyar dvd piacon lassan azt kell mondjam, Dömdödömnek van igaza"

Ok, akkor szidjuk együtt a kis fizetésből élőket!

TI ROHADT SZEMETEK, MIATTATOK MENNEK EL A CÉGEk, INKÁBB NE IS VEGYETEK SEMMIT, MERT ÉN GAZDAG VAGYOK ÉS MINDENT TELJES ÁRON VESZEK! IGEN, ÉN 6 BOND-TÁSKÁT FOGOK VENNI, MERT ÉN MEGÉRDEMLEM!
0
2006. június 2., péntek 16:21
Ha elkeszulnek en is kerek belole es akkor szelektalas nelkul rendelek minden NBA kiadvanyt. :) Sajnalom, hogy csak iden kezdte el a magyar warner az NBA cuccok behozatalat. IGy most egy csomo cuccbol a 2.-es jelent meg itt es az 1. nem is fog. Meg ugye a tavalyi bajnoki cimet ynert csapatot adtak ki, de a 2004-eset nem, pedig a Detroitot megvettem volna. Bar meg az is lehet, hogy ezt is behozatom kintrol. :)
0
2006. június 2., péntek 15:59
Ezzel nincs is semmi gond. A gond (és a Bond) akkor van, ha valaki 007-függő (Szia, Hellga! :-) ), és NBA-rajongó is!
De ez meg az én problémám, mindaddig, amíg nem készülnek el a 20ezrest nyomtató kliséim! :-)))
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:56
Viszont en nem alszerenykedem, hiszen majusban csak a ket NBA kiadvany 25 volt es azert rajtuk kivul meg jott nehany dolog. Meg ugye mar kertem ajanlatot a kovetkezo NBA pakkra is. :) Csak egyszeruen nem erdekel a JB doboz, nem szeretem ezeket a filmeket.
0
2006. június 2., péntek 15:49
én sem vagyok JB rajongó, így hidegen hagy a koffer. A Halj meg máskort is csak M. Madsen miatt néztem meg... :D
0
2006. június 2., péntek 15:46
Na ebbe a veszekedesbe nem megyek bele, meg el sem olvasom mit termeltetek. En mondtam, hogy nincs olyan 007-es film, ami tetszett volna (de tenyleg, egyik sem jott be), szoval en nem fogom sajnalni, ebben legyel biztos. De a borondot szivesen elfogadnam, raknek bele szamomra ertekes filmeket. :)
0
2006. június 2., péntek 15:41
Nahát, hogy ezt Field nem vette észre! Biztos sok dolga van! :-)
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:40
Húúúú. Akkor én is megszívtam, mert 1300 db DVD-t kell kilapátolnom a szeméttelepre.:(( Na mindegy, majd edzek addig! :)
0
2006. június 2., péntek 15:35
az "majd anno"-nak nincs értelme
egyelőre
lesz
újabb
0
2006. június 2., péntek 15:32
A mai magyar dvd piacon lassan azt kell mondjam, Dömdödömnek van igaza, hiszen ő a pénzéért még minőségi cuccot vehet, azáltal, hogy idejében veszi meg a megjelenéseket!
És itt nem csak a limitált cuccokra kell gondolni, hanem például az ideig óráig kapható digipackokat leváltó műanyag tokokra, a később lemaradó papírfeknikre, (lásd a legszebbet a JÉGKORSZAK dvd esetében), vagy például a digipack csomagolást felváltó "szerszámosláda"-dizájnnal megjelenő 24 sorozatot, stb.
Mire a kiadvány akciós lesz, egyre több esetben szemmel látható eredménye is van az árcsökkenésnek! Még az a jobbik eset, ha az újdonság kinéz valahogy, gyanítom, hogy lassan már nem lesz különbség, mert a teljesárú cuccok is egyre igénytelenebbek lesznek, és olvadnak azok a jéghegyek melynek csúcsát egy AKIRA, vagy egy ilyen Bond-koffer képezi.
Szóval, van előnye a gyors vásárlásnak is.
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:21
A sértegetéseidet és a hirtelen természeted tartsd meg magadnak, majd gyere vissza ha elszámoltál ezerig - ógörögül.
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:19
Még egy gondolat erejéig visszatérnék az előbbi eszmefuttatáshoz: Szerintem AZ egyáltalán nem bosszantó, hogy egy kb. 45 éves rekordszámba menő filmtörténeti mozi-sorozat 20 része együtt annyiba kerül, amennyibe, hiszen itt 20 darab filmről beszélünk, melyeknek nem lehet az a "bűnük", hogy mivel összefüggő egészet alkotnak, ezért egyben jelentetik meg őket! Tehát ne haragudjunk a filmekre sem, és a kiadókra sem, és azokra sem, akik tehetősebbek, és kis problémát sem okoz nekik eme impozáns csomag megvétele!
AZ valóban bosszantó, ha valamit az ember szeretne, de nem futja rá a pénzéből, de emiatt más fórumozókon elverni a port, az már nem anyagi szegénységnek minősül...
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:18
skacok, ne veszekedjetek...!
0
2006. június 2., péntek 15:17
TM!

Akkora nagy sületlenségeket beszélsz, hogy az valami borzalom!
Mondta valaki, hogy ne örülj neki? Mondtam én, hogy ne vedd meg?
Nézz már magadba ember. Ennél szánalmasabb már Te sem lehetsz.
Én csupán megpróbáltam megvédeni azoknak az embereknek az érdekeit, akiket lenéznek, mert nem tudnak egy ilyen kaliberű kiadványt megvenni. Dömi szabályosan kiröhögte a másikat, amiért Ő megveszi majd ezt, más meg nem.
Tudod te miről beszélsz? LÁSS!
0
2006. június 2., péntek 15:07
Ezt folytathatnátok egy "dedó"-topicban, hogy mi, a "maradék" hadd örüljünk egy picit annak a csodának, hogy a mai magyar piacon még kapható lesz egy ilyen kaliberű minőségi kiadvány!
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:07
Tadam sztem semmi rosszat nem mondott vagy tett dömdödöm,legalábbis én igy látom kivülállóként.Most az hogy valaki jobb módu mint más ez természetes sztem,emiatt nem kéne a másikat bántaniŐ megteheti kapásból,hogy megveszi majd anno a táskát,te nem,vagy esetleg én sem,de akkor is elhatároztam,hogy beszerzem,ha másképp nem megy kölcsönkérek,de beszerzem.A másik,hogy 10 év múlva is szeretném majd nézegetni a mostan megvásárolt filmjeimet,mert egyenlőre ott tartok,hogy van kb 140 filmem,amit idáig összegyüjtöttem,de arra már nem lessz se energiám,se ujjabb százezreim esetleg,hogy majdan áttérjek más szabványra,tehát szetm nem fölösleges gyüjtögetni a DVD-ket.
0