Keresés

Megjelenések

2006. június 2., péntek 15:49
én sem vagyok JB rajongó, így hidegen hagy a koffer. A Halj meg máskort is csak M. Madsen miatt néztem meg... :D
0
2006. június 2., péntek 15:46
Na ebbe a veszekedesbe nem megyek bele, meg el sem olvasom mit termeltetek. En mondtam, hogy nincs olyan 007-es film, ami tetszett volna (de tenyleg, egyik sem jott be), szoval en nem fogom sajnalni, ebben legyel biztos. De a borondot szivesen elfogadnam, raknek bele szamomra ertekes filmeket. :)
0
2006. június 2., péntek 15:41
Nahát, hogy ezt Field nem vette észre! Biztos sok dolga van! :-)
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:40
Húúúú. Akkor én is megszívtam, mert 1300 db DVD-t kell kilapátolnom a szeméttelepre.:(( Na mindegy, majd edzek addig! :)
0
2006. június 2., péntek 15:35
az "majd anno"-nak nincs értelme
egyelőre
lesz
újabb
0
2006. június 2., péntek 15:32
A mai magyar dvd piacon lassan azt kell mondjam, Dömdödömnek van igaza, hiszen ő a pénzéért még minőségi cuccot vehet, azáltal, hogy idejében veszi meg a megjelenéseket!
És itt nem csak a limitált cuccokra kell gondolni, hanem például az ideig óráig kapható digipackokat leváltó műanyag tokokra, a később lemaradó papírfeknikre, (lásd a legszebbet a JÉGKORSZAK dvd esetében), vagy például a digipack csomagolást felváltó "szerszámosláda"-dizájnnal megjelenő 24 sorozatot, stb.
Mire a kiadvány akciós lesz, egyre több esetben szemmel látható eredménye is van az árcsökkenésnek! Még az a jobbik eset, ha az újdonság kinéz valahogy, gyanítom, hogy lassan már nem lesz különbség, mert a teljesárú cuccok is egyre igénytelenebbek lesznek, és olvadnak azok a jéghegyek melynek csúcsát egy AKIRA, vagy egy ilyen Bond-koffer képezi.
Szóval, van előnye a gyors vásárlásnak is.
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:21
A sértegetéseidet és a hirtelen természeted tartsd meg magadnak, majd gyere vissza ha elszámoltál ezerig - ógörögül.
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:19
Még egy gondolat erejéig visszatérnék az előbbi eszmefuttatáshoz: Szerintem AZ egyáltalán nem bosszantó, hogy egy kb. 45 éves rekordszámba menő filmtörténeti mozi-sorozat 20 része együtt annyiba kerül, amennyibe, hiszen itt 20 darab filmről beszélünk, melyeknek nem lehet az a "bűnük", hogy mivel összefüggő egészet alkotnak, ezért egyben jelentetik meg őket! Tehát ne haragudjunk a filmekre sem, és a kiadókra sem, és azokra sem, akik tehetősebbek, és kis problémát sem okoz nekik eme impozáns csomag megvétele!
AZ valóban bosszantó, ha valamit az ember szeretne, de nem futja rá a pénzéből, de emiatt más fórumozókon elverni a port, az már nem anyagi szegénységnek minősül...
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:18
skacok, ne veszekedjetek...!
0
2006. június 2., péntek 15:17
TM!

Akkora nagy sületlenségeket beszélsz, hogy az valami borzalom!
Mondta valaki, hogy ne örülj neki? Mondtam én, hogy ne vedd meg?
Nézz már magadba ember. Ennél szánalmasabb már Te sem lehetsz.
Én csupán megpróbáltam megvédeni azoknak az embereknek az érdekeit, akiket lenéznek, mert nem tudnak egy ilyen kaliberű kiadványt megvenni. Dömi szabályosan kiröhögte a másikat, amiért Ő megveszi majd ezt, más meg nem.
Tudod te miről beszélsz? LÁSS!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 2., péntek 15:07
Ezt folytathatnátok egy "dedó"-topicban, hogy mi, a "maradék" hadd örüljünk egy picit annak a csodának, hogy a mai magyar piacon még kapható lesz egy ilyen kaliberű minőségi kiadvány!
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 15:07
Tadam sztem semmi rosszat nem mondott vagy tett dömdödöm,legalábbis én igy látom kivülállóként.Most az hogy valaki jobb módu mint más ez természetes sztem,emiatt nem kéne a másikat bántaniŐ megteheti kapásból,hogy megveszi majd anno a táskát,te nem,vagy esetleg én sem,de akkor is elhatároztam,hogy beszerzem,ha másképp nem megy kölcsönkérek,de beszerzem.A másik,hogy 10 év múlva is szeretném majd nézegetni a mostan megvásárolt filmjeimet,mert egyenlőre ott tartok,hogy van kb 140 filmem,amit idáig összegyüjtöttem,de arra már nem lessz se energiám,se ujjabb százezreim esetleg,hogy majdan áttérjek más szabványra,tehát szetm nem fölösleges gyüjtögetni a DVD-ket.
0
2006. június 2., péntek 14:56
FILMBŐL
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. június 2., péntek 14:55
próbáltál
pár foémből áll
0
2006. június 2., péntek 14:55
Az lehet, de azért én sosem néztem le más gyűjteményét. Egy szóval nem mondtam vkire, hogy csak hülyíti a másikat a filmjeivel. Ellenben Te igen, engem többször próbálták bemocskolni, hogy nekem nincs is gyűjteményem, mert csak pár filmből, mint neked, akinek ezrei vannak.
Én egyébként sajnállak, jó ember is lehetett volna belőled, de a pénz és a hatalom elvette az eszedet.
0
2006. június 2., péntek 14:53
Szerintem azért több a "jóakarod" mint nekem hidd el!!!  Na csokoltatlak,mert mennem kell futtani a qurváimat!!!   :))
0
2006. június 2., péntek 14:50
Az a baj Dömi, hogy nagy a pofád (még mielőtt vki nekem támadna, nekem is az), de előbb-utóbb megjárod. Az értéktelen gyűjteményedet egy nap lapáttal fogod a szeméttelepre vinni, mert lószart sem fog érni. Kérdem én: akkor megér neked mindent a DVD? A James Bond-os táskát is? Sírjona szád ezek miatt nyugodtan!
0
2006. június 2., péntek 14:47
Te is hallod Dömi Úr? Menj olyanok közé, akiknek millióik vannak DVD-re.
Itt ne rontsd a levegőt, az abszolút lenéző és undorító stílusoddal.
0
2006. június 2., péntek 14:47
Csatlakozom a "nekünk a legyek hordják össze" táborhoz. Tuti megveszem, ha jut belőle. :)
0
2006. június 2., péntek 14:46
Köszi TM!!!!!   Hallod Tadam adjunktus úr!  :)
0
2006. június 2., péntek 14:45
TM, igazad van ---> SEMMI KÖZÖD HOZZÁ!
0
2006. június 2., péntek 14:44
Senki nem mondta, hogy ne vegye meg akárki. De az azért bosszantó, hogy azok vannak hátrányos és megkülönbötetett helyzetbe, akiknek nincs pénze erre a kidványra. Én is megvenném, de én 50 ezer ft-ból 2 hónapig élek. Akinek van pénze, vegye.
0
2006. június 2., péntek 14:42
Igazán semmi közöm hozzá, de kb. két hét alatt már a negyedik díszdobozodat reklámozod ezen az oldalon, úgyhogy légyszíves légy szerény, ne pedig álszerény!
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 14:40
Ha kiszámolom, hogy kb. 20 ezerbe került volna a korábbi megjelenések (részben monó) szinkronnal ellátott, nem hivatalos dvd-it beszereznem, amivel egyébként azért vártam immár egy éve, mert láttam a dvdanswers. comon a "forgótáras" tervezett pakkot (aminek felemlegetése kapcsán épp Dömdödöm ugatta le a hajam, talán épp e topicban!), és reménykedtem, hogy hátha mégis kiadják nálunk is, szóval, ha utánaszámolok, így húszezerrel beljebb vagyok, már most!
Egy ilyen kiadványnál egyébként az ár nem lehet akadály! Aki szereti a Bond filmeket és kevés pénze van, az kezdjen el most spórolni, és vegye figyelembe, hogy nem egy filmet vesz meg, hanem egy egész kollekciót, amiért egyáltalán  nem sok akár 50-60 ezer forint sem!
Én biztos benevezek a gyűjteményre!

Elnézést a hosszú körmondatért, huszonnégy évig a Mikszáth utcában éltem! :-)
most posts by TM
0
2006. június 2., péntek 14:34
Na az biztos,hogy én megveszem,mert az elöző gyüjteményt elszalasztottam sajnos.
0