Keresés

Megjelenések

2006. május 26., péntek 15:53
Értem, de arról még nem volt szó, hogy nem hajlandó a már behozott filmre szinkront tenni sem, vagy igen?
Egyébként meg csak a ti érdeketekben emeltem fel a hangom, mert nem tartottam etikusnak a mindenféle idegen oldal belinkelését, hogy innen és innen rendeljenek, amikor kismillió film van amit viszont tőletek is lehetne rendelni. Nekem jobban tetszik, ha ezen az oldalon inkább titeket reklámoznak.
most posts by TM
0
2006. május 26., péntek 15:44
Sajnos ez csak részben összeesküvés-elmélet. Az InterCom valóban nem akar a jövőben nagyon behozni csak felirattal filmeket, és erre sajnos minden oka megvan.
Bármennyire is szeretném én is, meg néhány törzsvevőnk megvenni a feliratos klasszikusokat, az eladási adatok szerint mi csak egy minoritás vagyunk. Teljes áron egy Álom luxuskivitelben kategóriájú filmből mi eladnánk vagy 8-10 darabot, országosan kikerülne az üzletek polcaira vagy száz, amiből fél év múlva hatvanat visszaküldenének a kereskedők a kiadónak. Mivel az InterCom csak liszenc-partnere a Paramountnak (meg a többi kiadónak is), a szerződésük értelmében egy minimum mennyiséget kell rendelniük minden filmből, amiből rendelni szeretnének, nem kérhetnek tehát 30 darabot az Álom luxuskivitelben-ből, hanem be kell rendelniük teszem azt 200-at, amit persze ki is kell fizetniük, ha eladják, ha nem.
Na ezért nem hozza be az InterCom a feliratos filmeket.
0
2006. május 26., péntek 15:12
Ennyire nem kellene ostobának lenni!
Egy film nem külföldön lesz szinkronos, hanem itthon.
Az Álom luxuskivitelben-nek éppenhogy létezik szinkronja, igaz, nem mostanában készült. Ezenkívül pedig számos régi film jelent meg eddig is szinkron nélkül, az Intercom kiadásában is.
Marha unalmas már ez a vonal, leszállhatna mindenki az összeesküvés-elmélet gyártásáról!
most posts by TM
0
2006. május 26., péntek 14:52
A Kánikulai délután megjelenése miért váltott bizonytalanra? Az elkövetkező hetekben már nem is fog megjelenni?
0
2006. május 26., péntek 12:28
www.amazon.de

Breakfast at Tiffany     (Álom luxus kivitelben)

2lemezes extra változat magyar feliratta Paramount film

szinkron nics rajta

Audrey Hepburn

Intercom vajon ezt sem hozza be mert NEM SZINKRONOS??????????????????????
0
2006. május 26., péntek 11:21
ezt nagyon gyorsan be kéne fejezni. július-augusztusban jön a serenity, a büszkeség és balítélet és a bőrnyakúak. 3 perce erősítette meg az intercom.
0
2006. május 26., péntek 10:41
Xpress! A Star Trek - Nemezis extra v. itthoni megjelenéséről nincs még hír?
0
2006. május 26., péntek 10:32
Nem hoznak be NEM SZINKRONOS kiadványokat. A Jarhead július-augusztus során várható, hogy megjelenik. Jan, kérlek ne dezinformálj!
0
2006. május 26., péntek 9:45
Nem hoznak be szinkronos filmeket ?
Akkor a 40 éves szűz, a Holtak földje micsoda ?
0
2006. május 26., péntek 6:09
ez nagyon szomorú.
0
2006. május 26., péntek 5:46
"Hát ez is megjelent!!! Kiváncsi vagyok hozzánk mikor jut el?"

Mivel Universal, soha. Az Intercom még a szinkronos filmeket sem hozza be, mert "nem éri meg". Kivéve a Barbie filmeket.
Akiz érdekel, rendelje meg addig, ameddig van.
0
2006. május 25., csütörtök 22:24
Köszi. Megnéztem és szétnéztem a linken. Nagyon jó kis oldal. Gratula hozzá!!!!  :)
0
2006. május 25., csütörtök 21:21
feltétlen. remélem belefér a táskámba... :D
0
2006. május 25., csütörtök 21:21
Ok, majd mesélj róla. ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 25., csütörtök 21:20
UFF én szólok ;) holnap érkezik! :D aztán belekukkolok hétvégén
0
2006. május 25., csütörtök 21:19
augusztus 22: Invasion (USA)
szeptember 4: Invasion (UK)

hogy lesz-e magyar felirat, nem tudom, vagy hogy behozza-e a Warner... 1 vevője lenne neki akár szinkronosan akár feliratosan is jön.
0
2006. május 25., csütörtök 21:18
OFF!

Vape! Megjött az Alien? Mesélj milyen? :-)

OFF VÉGE
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 25., csütörtök 21:17
le bizony.

ajánlom figyelmedbe (khm...) a honlapomat: http://www.tif.hu, ami van infó, azt összegyűjtöttem a sorozatról, és kint van a link a "Save Invasion" petícióhoz, ha gondolod írd alá Te is ;) én elsők között megtettem!
0
2006. május 25., csütörtök 20:48
a rejtélyek városát is leállitották? Na ne....   Erről nem is tudtam. :(
0
2006. május 25., csütörtök 20:46
ami jó, azt cancellezig. ami sz@r, az mehet. cancelt kapott a rejtélyek városa, a lost mehet tovább. mehet tovább a gyengébb nézettségű According to Jim is. röhej.

tru calling is túl bonyolult volt annyi. akár csak az igazságosztó. ahol mondanivaló van --> cancel
0
2006. május 25., csütörtök 20:41
Igen látom én tévedtem. Bocsi. Tényleg félbehagyták a 2.évadot.

Kint már a Trut kiadták.
1.évad
1.évad/2.
2.évad.

Hát azért remélem lesz folytatás.
0
2006. május 25., csütörtök 20:37
Kint már a Trut kiadták.
1.évad
2.évad
Én itt úgy látom hogy folytatták rendesen a 2.évadot,remélem lesz még folytatása.
0
2006. május 25., csütörtök 15:39
a Tru Calling nekem is nagy kedvencem (most már). az elejét nem néztem, de már csak 4 rész van kb. hátra, mert a második évadból talán csak 5 rész készült el, mert CANCEL...

és mit látok?

http://www.tvshowsondvd.com/newsitem.cfm?NewsID=5719

Dr. House 2. évad. Ha csak egy icipici magyar feliratot tennének rá (bár a szinkront jónak találom, de erről álmodozni sem merek)...
0
2006. május 24., szerda 21:59
Én a Tru Callingnak örülnék nagyon,de hát szerintem ennek sincs esélye sajnos.  :(((
0
2006. május 24., szerda 21:54
hát akkor szerintem biztos nem lesz,mivel ha az X-aktákat nem adják ki akkor ezt biztos nem.
0