hát az a helyzet, hogy sztem sem az igénytelenség kategória, hogy valaki nem ad ki egy ilyen kofferre 60-70e ftot. én aztán tényleg odavagyok a szép cuccokért, de azér mindennek van határa. (egyébként én sem vagyok Bond rajongó, és sztem viszonylag kevesen vannak úgy, hogy mind az akárhány filmért rajongásig odavannak és hajlandóak egy ilyen cuccért egy kisebb vagyont kipengetni.)
0
2006. május 20., szombat 22:01
16458
Hozzatennem, hogy a kedvenceimbol - ha van - a digipackos vagy a komolyabb kiadast veszem meg es nem erdekel, hogy mennyibe kerul, a megjeleneskor kell es kesz.
ezzel szerintem sokan vagyunk így...
0
2006. május 20., szombat 21:33
2938
Hozzatennem, hogy a kedvenceimbol - ha van - a digipackos vagy a komolyabb kiadast veszem meg es nem erdekel, hogy mennyibe kerul, a megjeleneskor kell es kesz. De ha Bond rajongo lennek se biztos, hogy megvennem ezt a dobozt (elobb vennek uj teleszkopot a bicomba az arabol :) ).
0
2006. május 20., szombat 21:27
16458
jól néz ki, de nálam ez nem fér el a polcon (nem azért mert a polc kicsi, hanem mert nagyon drága ;) ) igaz James Bondból nem mind tetszik (nem vagyok nagy James Bond rajongó...)
0
2006. május 20., szombat 21:23
2938
Domdodom
En altalaban leszharom, hogy kinek mennyi az annyi, de most talan szolnek par szot. Tudod te mennyi az emberek atlagkeresete? Szerinted mit kene tenni egy atlagos magyar csaladnak, sporolni egy evig, hogy megvehessek ezt a fasza dobozt? Te teljesen hulye vagy? A magam reszerol pedig azt tudom mondani, hogy bar nem csapna foldhoz a dolog, konkretan szarok erre a kiadasra. Azon kivul, hogy szep, egyik film sem erdekel a dobozbol. Szerinted hany ember van, akinek mind a husz 007 film kell/tetszik? Azert mert te minden szart megveszel es aztan a polcra rakod, meg nem mindenki kondolkodik igy. En pl. csak azt veszem meg, amit belathato idon belul ismet meg akarok majd nezni. Csak azert nem vennem meg ezt a dobozt mert csuda jol nez ki. En nem pavaskodasbol vasarolok dvd-t, hanem azert mert meg is akarom nezni ami a korongon van (ehhez kepest honapokkal le vagyok maradva). Neha gondolkozzal mar, mielott megszolalsz. Btw a filmek fele nyugodtan lehet tolem fapados, csak azert nem veszem meg valamibol a dragabat, mert az milyen szeeeeep a polcon. Ja, tenyleg? Es mire jo? Hogy megnezzem? Ha xyz filmbol csak a film erdekel es tojok ra, hogy hogy keszult meg mit magyaraz a rendezo, akkor mi van? Kocsog vagyok? Hagy dontsem mar el en, hogy mire van szuksegem es ne itelkezz mar mindenki felett. Ritka nagy faszkalap tudsz lenni, az a helyzet.
0
2006. május 20., szombat 21:10
124
Akit érdkel a 24 5.évad IC szerint, terveik szerint késő ősszel kiadható lesz ha Fox-ék is hozzájárulnak, reméljük nem köpnek bele a levesbe. Az évadzáró utolsó két rész hétfő este megy le a Foxon , tehát ott már kivégezve az új széria. Kieferék meg elkezdhetek dolgozni a 6.évadon.
0
2006. május 20., szombat 20:51
4078
Azok a Delon filmek amik itt nicnsenek a rendszerben de kaphatók mint a Zsarutörténet és az Egy zsaru bőréért mikor lesznek kaphatók?
0
2006. május 20., szombat 20:45
2178
az Universal már kivonult, a WHV is kifog, úgy tűnik... szóval, ahogy most áll a magyar piac, ilyen kiadványokra nem is érdemes gondolni. és ahogy említettem, az életszínvonal is elég alacsony. ezeket biztos figyelembe vetted.... persze, ha neked ez annyira kell - semmi gond - rendeld meg!
0
2006. május 20., szombat 20:35
19957
Látod ezért nem hozzák be az ilyen kiadásokat. És ezért nincs is vagy nagyon kevés digipack van/lesz. Az a baj itt mindenki csak a minnél olcsób terméket keresi,de az olcsóságnak ára is van. Nesztek akkor itt vannak a fapados kiadványok,extrák és minden nélkül.
0
2006. május 20., szombat 20:20
2938
Ja, a taskas tema 64.000 atszamolva, tehat nalunk also hangon 80e lenne az ara, de inkabb 100e. Nyilvan fogyna, mint a cukor.
0
2006. május 20., szombat 20:16
2178
rajtad kívül nem biztos, hogy ezt mások is megengedhetnék maguknak. van akinek ennyi a havi fizetése.
0
2006. május 20., szombat 19:44
19957
Ez nem semmi lesz!!!!
Vagy akár ez sem volna rossz!!!!
De hát szerintem egyik sem jut el hozzánk sajnos. :(
0
2006. május 18., csütörtök 17:51
2938
A Drotbol en semmit nem lattam korabban, most az elso evad felenel vagyok es a masodik mar ott figyel a polcon. Viszont a harmadik meg odebb van, kint sem adtak ki. :(
0
2006. május 18., csütörtök 17:50
2938
Csak 4 orat alszik? Ejj... :))
0
2006. május 18., csütörtök 16:55
52685
Még nem. Szégyenszemre anyósomék meg nagy 24-rajongók voltak, így mindenrészt láttak az első évad tévésugárzásakor. Meg is jegyezték, hogy milyen tájékozatlan vagyok filmügyekben! :-) Majd egyszer megveszem.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 16:52
2975
láttad már egyébként? alvásról csak annyit, hogy csórikám helyében nekem se lenne kedvem aludni :)
0
2006. május 18., csütörtök 16:21
52685
Igen, de csak az utolsó négy rész szól erről, hiszen aznap, amikor a történet játszódik, csak ennyi ideje volt rá.
most posts by TM
0
2006. május 18., csütörtök 16:18
2975
Jack Bauer sosem alszik a világ megmentése közben :D
0
2006. május 18., csütörtök 16:06
2178
a 24 első és második szezonja tetszett, a többi már nem annyira. a Drót-ból viszont mindegyik évad bejött eddig. Az elnök emberei nem érdekel? pedig az is nagyon jó...!
0
2006. május 18., csütörtök 15:43
2938
24 epizod, mint 24 ora? Akkor azt is lathatjuk, ahogy alszik a fohos? :)
0
2006. május 18., csütörtök 15:42
2938
Az a baj, hogy a Drotban sem csalodtam. Illetve nem baj, de az elso evad az egy ugy es az evad vegen le van zarva. A masodik evad viszont nincs lezarva a vegen ezert orulnek ha rogton tudnam folytatni a harmadikkal, de azt csak ev vegere igerik. :)
0
2006. május 18., csütörtök 15:22
16099
Ok, meggyőztetek, amint meglesznek az előbb említett dobozok (kb. 5 éven belül) már jöhet is a 24. :)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 18., csütörtök 15:20
2975
na igen, azok nekem is előbb voltak a sorban :) egyébként a 24 nagyon jó ár-érték aránnyal bír: marha hosszú idő megnézni egy évadot (24*kb.45 perc), jó a csomagolás is, nem kétoldalas lemezeken van, szal a mostani akciós árat nagyon megéri.
0
2006. május 18., csütörtök 15:16
16099
OK, következő díszdoboz ez lesz. (Az Indy trilógia, Majmok bolygója és Keresztapa dobozok után) :)))))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 18., csütörtök 15:14
2975
én sem ismertem a sorozatot, a nejem akarta mindenáron megvenni. ő ledarálta az első évadot pár nap alatt, mániákusan nézte, én most kb. a felénél tartok, és bár vannak dolgok, amik nem tetszenek benne, tényleg nagyon jó. (mondom ezt úgy, hogy én aztán egyáltalán nem vagyok sorozatnéző típus)