Keresés

Megjelenések

2006. március 22., szerda 23:33
Szívesen veheted, mert megjelent, ha nem derült volna ki a dumámból!
most posts by TM
0
2006. március 22., szerda 23:26
talán ez fellini "legkevésbé brilliáns" filmje. az elős fél órában szó szerint parádézik, de gyorsan veszít a lendületéből és nekem túl keserű lesz. de azért szívesen venném a megjelenést!
0
2006. március 22., szerda 23:22
Egy agyonhallgatott megjelenés:

És a hajó megy... (E la Nave Va) 1983
1983 olasz 128 perc

Rendező: Federico Fellini
Főszereplők: Freddie Jones; Barbara Jefford ; Victor Poletti

Kép: 16:9

hang: olasz

felirat: magyar

Olaszország, 1914 júliusa. A Gloria N. tengerjáró különös útra készül: az egykori barátok, szerelmek és kollégák a híres énekesnő, Edmea Tetua hamvait kísérik utolsó útjára Erimo szigetére, hogy ott a tengerbe szórják. Az énekesnő barátaitól hemzsegő hajón az élet maga a gyönyör, mígnem a harmadik napon, a Kapitány szerbiai világháborús menekültek hánykolódó csoportját pillantja meg a nyílt tengeren…

Fellini sajátos látomása az emberiség önpusztító életéről. A melankolikus történet mikrovilágát különös fénnyel sugározza be a rendező mélyen emberi iróniája, ítélet és szeretet egyedül rá jellemző, zavarba ejtő keveréke.
most posts by TM
0
2006. március 18., szombat 0:36
Három és fél éves kislányom imádja a Walt Disneytől a Hófehérkét.
Az egyik nagymama jó akart lenni nála, és meg akarta venni magának otthonra is filmet.
Egy hibát követett el: bement egy multiba (most nem mondom meg melyikbe, nem érdemelnek annyit :-)). A nagyi, mint DVD-hez nem értő ember, keresett egy eladót (mint tudjuk, ez nem kis feladat ilyen helyen), és kérte a Hófehérkét.
Nem tudta, hogy a Disney-s Hófehérke mostanában nemigen kapható, és ezt az eladó sem sietett közölni (vagy ő sem tudta), viszont Hofehérkét mégis adott, egy másik kiadótól, 950 Ft-ért.
Tetszenek kezdeni gyanakodni?
Pedig most jön a java...
Az egy dolog, hogy a hét törpe egy fejlődésben visszamaradott Flintstone Frédire hasonlít, de *mindegyiket* Joe-nak hívják.... !!!!!! Ez nem vicc.
Bár nem tudom, hogy röhögjek, vagy sírjak...
0
2006. március 17., péntek 10:44
Hurrá! :)
Volt egy VHS-ünk gyerekkoromban amin rengeteg rész volt a sorozatból, de azok ha jól emlékszem fél órás műsorok voltak, és asszem 3-4 rajzfilmből álltak, melyek között voltak epizódok külön Clouseau-val! Ez a 798 perc remélem tartalmazni fogja azokat az epizódokat is!
0
2006. március 17., péntek 0:50
DVDExtra: Intercom - áprilisi megjelenések
0
2006. március 17., péntek 0:05

EZ a magyar felirattal is ellátott 4 lemezes Rózsaszín Párduc rajzfilm kollekció mikor kerül itthon kiadásra?

0
2006. március 6., hétfő 16:59
Nem vettem semmit, ez az abszolút önzetlenség, látod! :-)
most posts by TM
0
2006. március 6., hétfő 16:49
Hogyhogy? Franciaországi turnédról nekem hoztál filmet, magadnak meg nem??!!! Neked köszönhetően van francia SALO Collector s Editionöm, SOKKTERÁPIÁ-m (fsz.: Alain Delon) és 2 DVD-s MÉDEÁ-m Pasolinitől, a felejthetetlen Maria Callasszal!
0
2006. március 6., hétfő 16:31
Nem, ez nem a gyalázatos Hangkártyavárban készült. A Halál és a lánykán én is majdnem behaltam, ilyet tényleg csak dilettáns suszterutánzatok képesek elkövetni!
De essen szó végre a lényegről is!

Nagyon köszönöm ezt a lemezt Rosszkutyusz barátomnak és Field barátomnak!!!
Most, hogy jobban belegondolok, ez az első külföldről származó filmes dvd-m! :-)
most posts by TM
0
2006. március 6., hétfő 16:22
És ezt az ulam-bulam nyelvet – mint tegnap említettem – a kreált nyelvek egyik szaktekintélye, a MECHANIKUS NARANCS írója, Anthony Burgess közreműködésével alkották meg...

Ilyen kiadványa csak a Jupiter filmnek volt? Akkor ezen is csúszik 7mp-et az eredeti hang, mint A HALÁL ÉS A LÁNYKA DVD-jén? :)
0
2006. március 6., hétfő 16:18
:-)))
Viszont van hozzá mellékelve egy színes fotókkal díszített, 20 oldalas szövegkönyv-multiszótár, melyben a filmbéli "ulam" nyelvjárás szavai találhatóak meg angol, francia, német, görög, latin, szanszkrit és indo-germán(!) nyelven.
Ilyen kiadványa eddig csak a Jupiter Filmnek volt! :-))
most posts by TM
0
2006. március 6., hétfő 16:06
Fiam, hát ezen se magyar szinkron, se magyar felirat! Ugyanolyan melléfogás, mint Rosszkutyusz Angliában vett Hitchcock DVD-je, A TITOKZATOS LAKÓ... :)))
0
2006. március 6., hétfő 15:56
Nekem már van, bibííí! :-)

most posts by TM
0
2006. március 6., hétfő 15:25
Már gyártás alatt van mindkét film, és várhatóan a jövő hét elején meg is jelenik mindkettő.
0
2006. március 6., hétfő 15:23
Lehet, hogy az EGY MAGYAR NÁBOB és a KÁRPÁTHY ZOLTÁN: mindkettőről rebesgetik, hogy hamarosan megjelennek a MOKÉP gondozásában...
0
2006. március 6., hétfő 15:06
A MOKÉP oldalán a márciusi megjelenéseknél szerepel 2 meglepetésfilm (magyar)
Tudja valaki, hogy milyen filmekről van szó? Én a Törökfejes kopjá-ban reménykedem.
0
2006. március 6., hétfő 14:00
A hónapok óta ígérgetett két Truffaut-film - Jules és Jim, Négyszáz csapás - a legújabb verzió szerint április elején jelenik majd meg.
most posts by TM
0
2006. március 4., szombat 15:21
Szerintem nem szabad sorozat best-of kiadványokat vásárolni. Hála az égnek, a magyar dvd-piacot nem hódította meg annyira ez a szörnyű találmány.
0
2006. március 4., szombat 14:47
Én a debreceni InterSpar-ban vettem 950 Ft - ért. A filmet a Jupiter Film adta ki. A kiszerelése kb. olyan, mint a Mokép kiadványainak.
0
2006. március 4., szombat 14:39
Csak azért, mert nem emlékeztem, hogy hol olvastam, ezért megvártam, hogy mi a vélemény. Választ pedig eddig azért nem írtam, mert éjszakáztam, és most ébredtem fel.

Szerintem nyugodj meg egy kicsit!
0
2006. március 4., szombat 10:53
bocsi most a jó
0
2006. március 4., szombat 10:53
AKI dawson és a haverok fan, annak tudom ajánlani ezt a magyar feliratos kiadványt. postaköltség nincs.

Dawson
0
2006. március 4., szombat 10:25
rhood te aztán egy kifejlett egy példány vagy öcsém,elhinted ezt a hirt aztán annyi,miért nem lehet egy dolgot normálisan leirni?
0
2006. március 4., szombat 8:32
hol kapható? milyen árban? milyen kiszerelésben?
0