Keresés

Megjelenések

2005. december 6., kedd 10:30
Akkor írd jól a nevét: Shue! :-)
0
2005. december 6., kedd 1:06
A Karate Kölyköt nem akarják kiadni újra szinkronizáltan? :)
Nagyon örülnék neki. Örök kedvenc. Ebben a filmben szerettem bele Elisabeth Sue-ba. ;)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 5., hétfő 13:06
az imént beszéltem az Universal Pictures Hungary-vel két dologgal kapcsolatban:

1: a Vissza a jövőbe jeleneleg kapható példányai mind a javított lemezeket tartalmazzák, de ha valaki mégis belefut a régi szériába, akkor az üzletnek (!) kötelessége a hibás lemezeket kicserélni! És nem, nem fog újra megjelenni eredeti szinkronnal!

2: A Waterworld hazai megjelenésére sajnos nem lehet számítani, mert a szinkron tulajdonosa irreális árat kér, szinron nélkül meg nem akarják kiadni! Rákérdeztem, hogy az eredeti fordítást felhasználva újraszinkronizálva megjelenhetne-e (annak ellenére, hogy nagyon hiányozna az eredeti szinkron), és sajnos erre is elutasító választ kaptam: "Sajnos nem!"
Pedig a feliratot az eredeti szinkron szövege alapján már elkészítettem több mint 2 éve (kiegészítve  portugörög  szövegek magyar fordításával), így már azzal sem kellene görcsölni! Azt meg talán nem nehéz kitaláni, hogy honnan tölthető le a felirat!
0
2005. december 1., csütörtök 13:36
egyértelmű, ha szar lezs a kiadás, akkor kinről szerzem be én is..., de azért várjuk ki a végét...
0
2005. december 1., csütörtök 11:43
A Musicland-nél már rendelhető a Bryan Adams - Live in Lisbon DVD!
Elvileg november 28-tól már kapható Európában!
A koncert fantasztikusan jó, csak ajánlani tudom!
-------------------------
Itt az Xpress-en miért csak a töredékét lehet kapni a Universal Music-os kínálatnak?
0
2005. november 30., szerda 23:04
Figyelembe véve, hogy a remekmű Szerelemre hangolva milyen kivitelben jelent meg (és hány boltban volt elérhető!),  egyelőre inkább a visszafogott kivárás ajánlatosabb szerintem.
Engem egyáltalán nem zavar, ha IPH és társai a náluk szokásos minőségben adják ki pl. Dolph Lundgren életművet, az viszont dühítő, ha a Bp. Film, az Odeon ugyanilyen eszközökkel próbál versenyezni, miközben egészen másfajta filmekben utaznak.
0
2005. november 30., szerda 12:19
2046: nekem a duplalemezes hongkongi kiadás van meg, angol felirattal, nagyon szép kiadvány.
yesasia.com-ot ajánlhatom a rendeléshez.
0
2005. november 30., szerda 10:58
Ez nagyon jó hír. Az összes Park chan-wook filmet nagyon várjuk, meg persze Kim ki-duk filmjeit is kiadhatják (minél több film van ázsiából, annál jobb). :)
0
2005. november 30., szerda 9:01
Én örülök. :)
0
2005. november 30., szerda 8:36
na, akkor szépen sorjában! az odeon illetékese szerint:
van esély arra, hogy park chan-wook "bosszú-trilógiája" teljes legyen!!! tehát megjelenhet a másik két film is! (részleteket még nem mondtak) Lesz Bin-Jip is február környékén és kim ki-duk 2005-ös filmjének, a The Bow is van forgalmazója, de hogy mikor jön/jön-e azt még nem tudják. A 2046 február táján várható, ha lesz pontos infó, azt majd közlik! hát, ennyi. remélem lesz itt olyan, aki örül a híreknek! :]  
0
2005. november 30., szerda 3:04
Ha értesz valamilyen idegen nyelvet, nem árt tudni, hogy az Amazonok tárt karokkal várják, hogy rájuk hangolódj:
http://www.amazon.fr/exec/obidos/ASIN/B000063J42/171-2104829-5221812
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00005QG2C
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00005MFNX

Mind ugyanaz a - kiváló! - kiadás.

A 2046 már nehezebb dió, mint látható:

http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=6624

az optimális megoldáshoz erőteljes francia nyelvleckék kellenek.

0
2005. november 29., kedd 18:20
erről nem is tudtam... :((((
0
2005. november 29., kedd 17:19
A Szerelemre hangolva kijött már, nekem meg is van. :) Az Odeon forgalmazta, de már lejárt a joga.
0
2005. november 29., kedd 16:23
én sajna úgy tudom-egy pajtimnak megvan-,hogy a szokásos duplaoldalas megoldás
0
2005. november 29., kedd 16:19
kár... mondjuk, igazából úgy lenne értelme, ha a szerelemre hangolva is kijönne... azért kösz...!
0
2005. november 29., kedd 15:34
igen
0
2005. november 29., kedd 15:25
2046-ra várható a "jubileumi" 0. éves kiadás 8.2-es SDDS hanggal és UltraHD képpel!
0
2005. november 29., kedd 15:19
Egyelőre úgy tűnik, hogy semmikor.
0
2005. november 29., kedd 15:16
a 2046 megjelenése mikor várható? tudja valaki?
0
2005. november 25., péntek 13:39
Ha mar neked meg van, ez is nyomorult dupla oldalas kiadas, mint a magyar warner fele Friends (az eredeti 4 lemezes, double layeres es extras helyett) vagy double layer?
0
2005. november 25., péntek 13:36
Az ismert szineszek? Az elso evadok idejen senki sem ismerte oket ugye... :-) Egyebkent a Friends szerintem mas teszta. Nem a humoros szitukrol es a szineszekrol szolt, sokkal bonyolultabb jelenseg. A Joey biztos vagyok benne, hogy vicces, de ha valakinek bejott a Jobaratok, az meg korantsem jelenti, hogy a Joey is be fog.
0
2005. november 25., péntek 3:22
Még annyit, hogy a Joey-nak nagyon jól sikerült a kiadása! Kihajtogatható 3 lemezes digipakk, jópofa képekkel és persze Tribbianival! A Jóbarátokat is jegyző fergeteges szerzőtrió egyáltalán nem kopott ki, akik fanyalognak ezen a szérián, azok az ismert színészek miatt szerették a "Friends"-et, és nem a humorosabbnál is humorosabb szituációk miatt! Ezekből itt is akad garmadával, az este is jókat derültem rajta!
Bravó, Warner!
most posts by TM
0
2005. november 23., szerda 12:57
Úgy-úgy! Viszont nekem egy egyórás műsor van meg audiókazettán, ebből szemezgettem! .-)
most posts by TM
0
2005. november 23., szerda 12:56
NA EZT BENÉZTEM! LÁTOM, LEJJEBB MÁR LEÍRVA VAGYON AZ EGÉSZ! EZER BOCS MINDENKITŐL! IDE SE MEREK VISSZANÉZNI TÖBBET! INKÁBB MEGHALLGATOM A KARAJ CD-T!
0
2005. november 23., szerda 12:53
Jaj, ez bizonyos formában rajta van az egyik Holló színház CD-n! Azt hiszem, A nagy vonatrablás a címe.

"Műsorvezető: Ha megengedi, néhány kérdést föltennék a vonatrablással kapcsolatban.
Sir Harold: Ó, hogyne. Éppen ebben az ügyben nyomozunk. De egyvalamit szeretnék rögtön az elején tisztázni. Annak ellenére, hogy vonatrablásról beszélünk, valójában egyetlen vonatot sem raboltak el. Tudom, ez első hallásra ellentmondásosnak tűnik....., hiszen az újságokban mindenütt az áll, hogy "vonatrablás"....., s közben az összes vonat megvan....."
0