Keresés

Megjelenések

2005. november 19., szombat 21:42
Tudtátok ezt?:

Az SPI szokatlan akcióval egybekötve mutatja be újra a hazai mozikban Quentin Tarantino 11 éve készült alkotását, a Ponyvaregényt. Az újbóli mozibemutató napján, december elsején jelenik meg ugyanis hazánkban először a film DVD változata. Aki december 1. és 2006. február 28. között moziban megtekinti a filmet, két mozijegy árával olcsóbban juthat hozzá a DVD-hez. Az akció részleteiről az érdeklődők a mozikban tájékozódhatnak.
0
2005. november 16., szerda 21:41
A holló extra változatáról semmi hír?????
0
2005. november 16., szerda 15:26
„Sajnos valóban Ausztriához, Németországhoz, vagy Angliához hasonlítják a piacunkat, ugyanis egy magyar változat elkészítése pontosan ugyanannyiba kerül, mint egy német, vagy angol nyelvű változat elkészítése...”

Ha kell rá szinkront rakniuk, akkor nem drágább az elkészítés??
0
2005. november 15., kedd 20:48
Nem akarok mást reklámozni, ezért nem említek konkrétumokat, csak szólok, hogy egy bevásárlóközpont nagy üzletében már láttam példányokat az "Aljas utcák" dvd-ből, ami itt a 23-i megjelenések között szerepel egy ideje. Ezt szerintem frissíteni kéne.
0
2005. november 15., kedd 15:07
Nem is igazán az InterComon múlnak a dolgok, hanem a Fox-on. Persze, hogy Bulgáriához képest jól fogynak nálunk a DVD-k, de például a csehekhez, meg a lengyelekhez képest már nem annyira, sőt, a két évvel ezelőtti magyar piachoz képest is igencsak gyengélkedik a magyar piac, különösen az olyan magasabb árfekvésű kiadványok piacán, mint amilyenek a sorozatok.
Sajnos valóban Ausztriához, Németországhoz, vagy Angliához hasonlítják a piacunkat, ugyanis egy magyar változat elkészítése pontosan ugyanannyiba kerül, mint egy német, vagy angol nyelvű változat elkészítése, miközben ezrednyi mennyiséget lehet eladni nálunk, és azt is csak fele annyiért, mint mondjuk Angliában. De ha a Skandináv piachoz hasonlítanak minket, az sem szívderítő. Ott is 50-100-szoros mennyiséget lehet eladni drágábban, ráadásul alacsonyabb költséggel, ugyanis azon a piacon senki nem sír a szinkronok után :)
0
2005. november 15., kedd 14:34
Nem tudja valaki, hogy a Tombstone-Halott város megjelenik valamikor?
0
2005. november 15., kedd 11:47
te lehet, hogy nem, de a jogtulaj igen...
0
2005. november 15., kedd 11:43
hát, szerintem a tőlünk keleti piacokkal kéne összevetni a magyar piacot... :) Kelet-Európai piacon azért annyira rosszak csak nem vagyunk... vagy igen?
0
2005. november 15., kedd 11:41
Nem Ausztriával hasonlítanám össze Magyarország DVD-piacát...
A nálunk várható eladásokra céloztam. Ahhoz képest jól fogy a Jóbarátok.
0
2005. november 15., kedd 11:31
az intercom nem hisz a sorozatokban. amúgy meg a nálunk eladott jóbarátok mennyisége kevesebb, mint amennyit a bécsi virgin megastore értékesített belőle 3 hónap alatt.
0
2005. november 15., kedd 11:28
DE! X-aktákra határozottan DE!!! :-)
0
2005. november 15., kedd 10:54
A 2-es régióban még ebben az évben megjelenik egy minden évadot tartalmazó díszdoboz az X-aktákból, a Jóbarátokból, a Buffy-ból és az Angel-ből.
Hogy lehet hogy nálunk még külön-külön sem jöttek ki??? Nekem ne mondja senki, hogy ha így viszik a Jóbarátokat nálunk, akkor nem lenne vevő az X-akták sorozatra!!
0
2005. november 13., vasárnap 22:03
Hello,

Hol sikerult beszerezni??
En nem talaltam sehol...:(

Jose
0
2005. november 13., vasárnap 2:00
Vajon az Angliai csata megjelenik nálunk?

Részlet a dvdtalk.com tesztjéből, halvány árnyalatnak az "Igénytelen, 1000 forintos magyar vásárlók" című képhez:

"What happened in 2001 is this: MGM Home Video completed or was about to begin double-disc collector s sets of several high-profile action/war films, in many cases replacing older single-disc versions (like The Good, The Bad and The Ugly) that were starting to show up in remainder bins. But management put the brakes on the special editions because of new deals with giant retail outfits like Wal-Mart. The big retail sellers were given preferential attention because one sales deal could move literally millions of units, eliminating some distributor s cuts along with extra warehousing and shipping. Just as the special editions were being put into the works, MGM discovered that sales for older plain-wrap discs like The Good, The Bad and The Ugly suddenly sold hundreds of thousands of copies at the discount prices these giant outlets could offer. Why spend a lot of money on expensive special editions when the old discs were suddenly so profitable?"
0
2005. november 12., szombat 23:46
az első kettő jó, de a 3. és 4. szerintem már gyengébb...
0
2005. november 12., szombat 22:17
Már az összes évad-ra érted vagy csak a 4. évadra?
0
2005. november 12., szombat 18:50
Megkérdeztem a Budapest Filmet, nem tervezik kiadni mostanság az Anyádat is! DVD-t, úgyhogy marad a VCD vásárlás. Azt nem tudjátok, hogy miért nem árusítja sem az xpress, sem a netpiac a Zűrhajó DVD-t, holott már régóta megjelent, és például a dvdfutártól is lehet rendelni?
0
2005. november 12., szombat 16:53
érdekel, bár nem valami nagy szám.
0
2005. november 12., szombat 16:00
Nálam a Világok Harca volt az utolsó, amit moziban láttam, (július 2-án), úgyhogy az előbbi infót puskáztam!
most posts by TM
0
2005. november 12., szombat 15:23
A Hetedik; Szex és New York; Anyádat is! szerintem is jöhetne...
+ Ed Wood; Radírfej; Palindrómák; Tamara
0
2005. november 12., szombat 15:23
igaz, igaz
látszik régen voltam moziban (kb májusban ha minden igaz)
0
2005. november 12., szombat 15:11
Augusztus közepén mutatták be, szerintem csak januárban számíts rá leghamarabb.
most posts by TM
0
2005. november 12., szombat 15:02
charlie and the chocolate factory mikor várható hogy megjelenik?
ha volt róla szó akkor bocis, de egy vűlaszt akkor is várok :)
0
2005. november 11., péntek 22:20
Pillangó kapható. 990 Ft-ért vettem. Nagyszerű film, tűrhető kiadásban.
0
2005. november 11., péntek 21:35
Aki érdekel a 24 negyedik évadja jövő év közepére várható, tervezett -nem én mondom hanem a IC - mert megkérdeztem.
0