Keresés

Megjelenések

2005. november 11., péntek 20:34
Mint írtam, csak november 14-én jelenik meg...
0
2005. november 11., péntek 20:32
Sziasztok,
Hat, amit en talaltam Rocky ugyben, az ez: http://www.amazon.com/gp/product/B00062IVLC/102-0846180-0720141?v=glance&n=130&%5Fencoding=UTF8&v=glance
Itt nincs magyar hang...
Mas:
Igyekeztem vegigolvasni a forum-ot es nem talaltam utalast arra, hogy lesz-e es ha igen, mikor:
- Hetedik
- Ha eljon Joe Black (mashol hallottam 2006 elso negyed evet)
- Tuti dolog
- Oszton
- Szex es New York
- Kopasz kutya (Hobo fele film)
- 1984
- Pillango (Dustin Hoffmann-nel)

Sorry, ha figyelmetlen voltam es volt ezekre utalas :(

Josie
0
2005. november 11., péntek 12:35
B.sszátok meg! Teli pofával éppen almát habzsoltam, amikor olvasom itt az amerikai Rocky megjelenés hírét magyar szinkronnal. Először csak legyintettem magamban, de Arnold hozzászólásának hatására elképzeltem, ahogy az amerikaiak belépnek az "Audio settings" menüpontba, és értetlenül nézik a "Hungarian" lehetőséget... és ekkor kitört belőlem a röhögés, az almát meg nem tudtam normálisan lepucolni a notebook-om képernyőjéről, szóval otthon suvickolhatom majd az egészet. :-D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2005. november 11., péntek 12:15
angliában jelenik meg, s csak az első részen lesz magyar hang és felirat. amerikában már régóta kapható.
0
2005. november 11., péntek 11:58
amerikai dvd-n magyar hang? na az érdekes lenne... :]]]
0
2005. november 11., péntek 11:15
Az amiknál november 14-én jelenik meg a Rocky antológia nevű díszdoboz, mind a ki tudja hány Rocky filmmel, egy szép díszdobozban. A lényeg viszont, hogy már azon a változaton is van magyar 2.0 hang és magyar felirat!!!!
Ugye ez eljut akkor hozzánk is??????????????????????????????????????????
Egyébként raktak rá angol DTS-t is...
0
2005. november 10., csütörtök 18:20
Alien Vs. Predator Extra változata Amerikában:

Alien Gorefest

Alien uses tail to impale Predator. Predator decapitates Alien and uses skull as shield. Sanaa Lathan teams up with Predator to tag-team big mama Alien; the two bond over slain beast and save world.
Forget the dialogue ("We must stick together!") or plot lines (hmm, a scientific team is sent to the South Pole to dig up some stuff — wonder what they ll find?); the popcorn value of the battle-of-the-beasts Alien vs. Predator was in the fight sequences. Luckily, in the unrated, gruesome, extras-packed version of the film, which arrives on disc Nov. 22, the gore keeps coming. An extra eight minutes of battle scenes give you more access to blood, green ooze and mucus-filled pods than you could ever hope for. Blecch!

The second disc focuses on how the idea to pit Alien against Predator came to be (a convo that probably started with "Dude, wouldn t it be cool …"). The how d-they-do-that extras answer questions such as "What s that toxic Alien blood made from? Are those real actors in the Predator suits? How do you make Alien burst through a chest like that?"

Plus, there s a historical rundown of the myths and origins of the two characters, with commentary by director Paul W.S. Anderson. Damn, now I can t get that Alien-bursting-through-ribcage image out of my head. Aaah.
0
2005. november 9., szerda 20:38
VCD-n két lemezen van a film, ha jól emlékszem...
0
2005. november 9., szerda 20:34
Köszi a segítséget, majd megkérdezem tőlük mailben is. Tegnap volt az mtv-n és nagyon bejött a film. Bár jobban járok egy kazival, mert VCD-n olyan minőségű lehet, mintha a netről lenne letöltve, csak van rajta szinkron...
0
2005. november 9., szerda 19:20
Annak idején azért VCD-n jött ki, mert a forgalmazó nálunk nem látott fantáziát a DVD változatban. Ugyancsak VCD-n jelent meg akkoriban tőlük a 8 NŐ, és a CSAVARD BE, MINT BECKHAM! is. A 2000 Ft feletti áron megjelent VCD-k mellé közelmúltban 999 Ft-os DVD-n is megjelent a két utóbbi film. (Bár nálam a 8 NŐ-nél lejátszási probléma volt.) Lehet, hogy az ANYÁDAT IS! ki fog jönni olcsó DVD-n, de ez nem biztos: a Budapest Film számításai mintha nem jöttek volna be ezen a téren, mert lényegesen ismertebb megjelenéseit is pár hónap után nagy engedménnyel árusítja. Félő, hogy ismét nem fog üzletet látni az igencsak rétegfilmnek minősülő ANYÁDAT IS! DVD verziójában.
0
2005. november 9., szerda 19:03
Nem tudtok valamit Anyádat is! DVD megjelenésről? Vagy Magyarországon nem fog megjelenni és vegyem meg inkább VCD-n?
0
2005. november 9., szerda 17:19
Érezni emberi dolog. :D
0
2005. november 9., szerda 17:11
:))))))))))))))))))
Mi sem voltunk túl sokan moziban, de amúgy se érdekelt volna. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 9., szerda 17:10
A Kerülőutak alatt végig rázott a hideg engem is! Akkor még nem tudtam, hogy a film miatt, vagy mert a négy darab néző képtelen volt belehelni a hideg mozitermet a Westendben, ma már tudom, a film az oka... :-)
most posts by TM
0
2005. november 9., szerda 17:07
Miért éreztem azt, hogy mindjárt megjelensz? :-)))
Köszi az infót!
most posts by TM
0
2005. november 9., szerda 17:05
Én is remélem. :)
0
2005. november 9., szerda 17:03
Nah egyetértek veled. A Kerülőutak zseniális film... Asszem ennél többet nem is kell beszélbi róla. Moziban akkora élmény volt, hogy nehéz leírni... :) Remek vígjáték, fantasztikus szereplőkkel.
A millió dolláros bébi az idei Oscar gálán nálam igencsak utolsó helyen futott be. A Hotel Rwanda sokkal többről szólt, mint a Bébi, de mind1.

Örülök, hogy DUPLA lemezes is lesz belőle azért. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. november 9., szerda 17:01
Jajj Istenem nagyon félek ám ezektől a kiadásoktól, de remélem hiába való a félelmem... ;)
0
2005. november 9., szerda 17:00
Két változat lesz: extrás, nukus.
0
2005. november 9., szerda 16:58
Szerintem a film szuper, bár nálam a KERÜLŐUTAKé a pálma, meg az Oscar! Clint színészként nem nyűgözött le, (zeneszerzőnek jobb :-) ), Hilary Swank annál inkább, de Annette Bening is legalább olyan jó volt a Csodálatos Júliában. Morgan Freeman is zseniális, dehát ő mikor nem az?! :-)
most posts by TM
0
2005. november 9., szerda 16:48
Örülök, hogy az FF ennyire aktív. Viszont a film az tényleg nem annyira jó! :P
De inkább ne vitatkozzunk. ;)

Extrák kár, hogy nincsenek...
0
2005. november 9., szerda 16:47
Nem lehet, hogy a megvásárolható verzió duplalemezes lesz, és azon lesznek a bónuszok? Volt már ilyen, pl. Argó, Ray stb...
most posts by TM
0
2005. november 9., szerda 16:44
viszont extra nuku... :-(
(mármint a bébin)
0
2005. november 9., szerda 16:43
De, ennyire jó! :-)
Úgy látszik az FF új jelentése: "fast forward"! :-)
most posts by TM
0
2005. november 9., szerda 16:40
Húha, azta... Azért ennyire nem jó film. :)
De kicsit azt furcsálltam, hogy az FF adja ki... Ezt persze potitívan mondom, nem rosszindulatból... Na majd megvárjuk akkor a DVD megjelenést, sztem hamarosan itt lesz.
0