Keresés

Megjelenések

2005. november 4., péntek 11:11
Amint kaptunk hivatalos információt a filmről. (Ár, specifikációk, stb.).
Szerintem napokon belül.
0
2005. november 4., péntek 11:10
Nincs szó.
0
2005. november 4., péntek 11:10
A tékákban kölcsönözhető változat a kiadótól kapott infók szerint más, mint ami a megvásárolható változat lesz, viszont ez utóbbiról még semmilyen információt nem tudtak adni. Nincs tehát pontos speckó, nincs borítókép, nincs megjelenési dátum, és nincs ár. Akkor mit tegyünk fel?
0
2005. november 4., péntek 11:08
Butch: A filmek technikai okok miatt előbb ebbe az adatbázisba kerülnek fel, majd innen töltjük át automatikusan a DVDEXTRÁ-ra. Olyan tehát nem fordul elő, hogy itt van valami, ott pedig nincs, legfeljebb olyan fordulhat elő, hogy ott néhány nap csúszással jelennek meg a filmek, és ennek is technikai okai vannak (most ha nem baj, nem mennék bele, de adatbázis-összehangolási technikáról van szó.)
0
2005. november 4., péntek 11:06
Pontosan mire vársz?
A Best filmeket úgy töltjük fel, ahogy az infókat kapjuk. Sajnos ők is egy kicsit el vannak úszva az év végi hajrá miatt, ezért minden infó az utolsó pillanatban derül ki, és folyamatosan változnak a megjelenési dátumok is. A Holló extra változatról például még semmit nem tudni, A bukás extra változat speckói nagyjából összeálltak, de például még nem tudni, hogy a német, vagy a magyar hangsáv lesz-e DTS formátumban.
0
2005. november 4., péntek 10:54
Nem tudja valaki, teljesen véletlenül nincs szó egy 20 lemezes James Bond kollekció itthoni megjelenéséről???
Esetleg egy szerényebb 4 lemezes Jack Ryan doboz??
0
2005. november 3., csütörtök 21:11
Milliós bébi már van tékákba. Xpress mikor lehet megrendelni nálatok???
0
2005. november 3., csütörtök 20:42
Milliós bébi már van tékákba. Xpress mikor lehet megrendelni nálatok???
0
2005. november 3., csütörtök 20:35
Hát, ezt azért kifogásolnám...
Mostanában egyre több film nem került be a DVDextra adatbázisba!!
Ellenben az itteni adatbázissal.
0
2005. november 3., csütörtök 20:16
De ezt a kérdést mér tetted fel kétszer? :)
Ha megjelenik biztos felkerül, de majd nézegesd a DVDextrát! :] Oda minden megjelenés felkerül.
0
2005. november 3., csütörtök 20:09
Szeretném megkérdezni,hogy a Jumanji új hiper-szuper szinkronos 2 dvd-s kiadvány mikor kerül fel az adatbázisba? Elvileg decemberben fog megjelenni.

0
2005. november 3., csütörtök 20:09
Ez engem is izgat pl. Holló extra változat és hasonlóak :]
0
2005. november 3., csütörtök 20:05
Szeretném megkérdezni,hogy a Jumanji új hiper-szuper szinkronos 2 dvd-s kiadvány mikor kerül fel az adatbázisba? Elvileg decemberben fog megjelenni.

0
2005. november 3., csütörtök 10:20
Sajnos van rá esély! Bár kivánom, hogy cáfoljon rá a kiadó:)

Mondjuk pl.  egy magyar feliratot azért rakhattak volna már fel a kiadványra az angol mellé...
0
2005. november 3., csütörtök 10:13
A tiéd viszont egyáltalán nem jó hír... :)) Szóval komoly esély van rá, hogy olyan minőségben lássuk Fellini majdnem 50 éves remekét, mint valami ősrégi Lumiére-filmet?
0
2005. november 3., csütörtök 9:49
Ezt tényleg jó hír, csak valahogy a kiadót meglátva (Select  86) azért némi fentartásom van! (elvégre ők adták ki régebben valami horror minőségbe a Kilimandzsáró havát és a Félszemű Jack-et)
0
2005. november 3., csütörtök 8:37
Főleg Julietnek üzenem, hogy megjelent DVD-n kedvenc Fellini-filmje, a CABIRIA ÉJSZAKÁI, ráadásul a 999 Ft-os kategóriában. Reméljük, hamarosan az Xpress kínálatába is felkerül...
0
2005. november 3., csütörtök 8:37
Nem tehetek róla, de folyamatosan emiatt sasolom az új filmeket... De semmi.
Xpress: remélhetem a mihamarabbi adatbázis frissítést?
Köszy.
0
2005. november 2., szerda 11:34
Kedves Xpress, tudom, h nagyon elfoglaltak vagytok, de érdeklődnék, mikor élesítitek a holnapi megjelenésű filmeket? Lenne pár, ami régóta kívánságlistás...
(Főleg a Best Hollywood dvd-k érdekelnének elsősorban.)
Köszi.
0
2005. november 1., kedd 20:20
Sziasztok !

Érdeklődni szertnék, hogy tervezi-e nálunk valamelyik kiadó, a DUNE bővitett kb. 3 órás változatának kiadását. A http://www.lynchnet.com/ címen az olvasható, hogy 2006 jan. 31.-én jelenik meg kint. A régi megvan, de azért a 46 percel hosszabb verzióra vevő lennék.
0
2005. november 1., kedd 16:05
erről is lemaradtunk! nembaj, vigasztaljon a ponyvaregény, meg a dvdfesztivál!
0
2005. november 1., kedd 16:03
0
2005. október 31., hétfő 18:43
De lehet, hogy csak csütörtök... a dátumokkal hadilábon állok! :-)
most posts by TM
0
2005. október 31., hétfő 18:41
Hogyne! Jövő szerdától magad is megnézheted a jobb videotékákban! Úgy tudom megvásárolni csak későbbi időpontban lehetséges.
most posts by TM
0
2005. október 31., hétfő 18:37
Csokigyár (Burton)  várható még karácsony előtt?
0