Ha jól értelmezem és követem a dolgokat, akkor a Paramount kivételével az összes nagy stúdiófilm kiadása/forgalmazása megszűnt ill. szünetel nálunk, Sony, Universal és Warner kiadványokra már rá sem raknak minket.
Ebből kifolyólag kissé bátortalanul kérdezném, tulajdonképpen milyen megjelenėsekre is várunk?
Azért nem csak stúdiófilmek léteznek.... a bwebnek minden hónapban van pl 1-2 BD megjelenése. Talán jogosan lehetne ugyanez elvárható a GHE-től, ha már a dolgok ennyire szerencsétlenül alakultak.
0
2023. szeptember 15., péntek 14:26
6264
Sziasztok.
Ha jól értelmezem és követem a dolgokat, akkor a Paramount kivételével az összes nagy stúdiófilm kiadása/forgalmazása megszűnt ill. szünetel nálunk, Sony, Universal és Warner kiadványokra már rá sem raknak minket.
Ebből kifolyólag kissé bátortalanul kérdezném, tulajdonképpen milyen megjelenėsekre is várunk?
0
2023. szeptember 10., vasárnap 21:22
1492
Pow12er írta:
A GHE nem teszi ki az új megjelenéseket,szeptemberben sem lesz semmi? Június óta nem volt új megjelenés,akkor is csak a Begyárbecsület.
Nincs mit kitenni, mert nincs megjelenés. Ennyire egyszerű. Én a Mission 7et várom, ha nem hozzák, rendelem kintről. Lesz rajta magyar vonatkozás.
0
2023. szeptember 10., vasárnap 16:01
43
A GHE nem teszi ki az új megjelenéseket,szeptemberben sem lesz semmi? Június óta nem volt új megjelenés,akkor is csak a Begyárbecsület.
film kedvelő
0
2023. augusztus 22., kedd 15:32
19949
kuclas írta:
Van Pro-video utódja Warner Bros videónak?
Nincs és nem is lesz.
0
2023. augusztus 22., kedd 13:10
80
Van Pro-video utódja Warner Bros videónak?
0
2023. augusztus 21., hétfő 19:46
1492
nightrace írta:
Pro-Video után nincs szerződés a magyar Warner Bros videoval? A pápa ördögűzője nem fog jelenni nálunk Bluray-en?
A Pápa ördögűzője Sony, aki a teljes règiót leszedte a kiadványairól, úgyhogy nem lesz.
Viszont máshol lehet. Legalábbis a Whitney Houston önéletrajzi film is Sony, de van magyar szinkron/felirat a skandináv, illetve francia kiadáson!
A Whitney Houston film meg az Otto voltak az utolsó Sony kiadványok..... A 65 már sehol se létezik magyar vonatkozással ahogy az új Pókverzum film se.
A 65-öt tudtam, de azt hittem a Whitney film friss megjelenés. Ezért volt fura nekem. Sorry.
0
2023. augusztus 21., hétfő 19:30
3534
Blu-Ray Fan írta:
Pro-Video után nincs szerződés a magyar Warner Bros videoval? A pápa ördögűzője nem fog jelenni nálunk Bluray-en?
A Pápa ördögűzője Sony, aki a teljes règiót leszedte a kiadványairól, úgyhogy nem lesz.
Viszont máshol lehet. Legalábbis a Whitney Houston önéletrajzi film is Sony, de van magyar szinkron/felirat a skandináv, illetve francia kiadáson!
A Whitney Houston film meg az Otto voltak az utolsó Sony kiadványok..... A 65 már sehol se létezik magyar vonatkozással ahogy az új Pókverzum film se.
0
2023. augusztus 21., hétfő 17:48
1492
nightrace írta:
0
2023. augusztus 21., hétfő 17:46
1492
nightrace írta:
0
2023. augusztus 21., hétfő 13:53
3534
kuclas írta:
0
2023. augusztus 21., hétfő 13:24
80
0
2023. augusztus 19., szombat 13:07
3
Pow12er írta:
Augusztusban semmi nem fog megjelenni? A Mission Impossible 7 mikor jön és az új Sikoly?
Szia!
Ezt olvastam: "A Fotelmozi részben megerősítette, hogy még idén várható a Sikoly 6., Nyugati nyaralás és a Műanyag égbolt megjelenése fizikai formátumokban"
0
2023. augusztus 19., szombat 5:48
1492
Pow12er írta:
Augusztusban semmi nem fog megjelenni? A Mission Impossible 7 mikor jön és az új Sikoly?
Jó kérdés. A M:I 7 nekem is nagyon kéne, egy szépséges steelbook-ban, ha lehet uhd. De ha nem is jelenik meg itthon, remélem rákerülünk és már húzom is be kintről!
0
2023. augusztus 17., csütörtök 9:47
43
Sziasztok! Ha most leadok egy rendelést két raktáron lévő filmre, azt hétfő délelőtt át tudnám venni? Utána már nem fog menni, mert utazom el Magyarországról.
Személyes átvétel esetén szerintem igen.
Köszi a választ, Dömi. Leadtam a rendelést, majd meglátjuk, mi lesz.
Én a helyedben még annyit megtennék a biztonság kedvéért, hogy hétfőn reggel rögtön felhívom az Xpresst, és elmondom, mi a helyzet. Péter bácsi biztos segíteni fog, hogy minden flottul menjen:)
Köszi a tippet!
0
2023. július 30., vasárnap 10:55
3086
Sepulveda írta:
Sziasztok! Ha most leadok egy rendelést két raktáron lévő filmre, azt hétfő délelőtt át tudnám venni? Utána már nem fog menni, mert utazom el Magyarországról.
Én a helyedben még annyit megtennék a biztonság kedvéért, hogy hétfőn reggel rögtön felhívom az Xpresst, és elmondom, mi a helyzet. Péter bácsi biztos segíteni fog, hogy minden flottul menjen:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2023. július 29., szombat 17:29
390
Dömi írta:
0
2023. július 29., szombat 17:00
19949
No More Mr. Nice Guy írta:
0
2023. július 29., szombat 13:46
390
0
2023. július 29., szombat 13:45
390
0
2023. július 26., szerda 20:15
19949
kuclas írta:
A pápa ördögűzője, Sikoly 6 BD -n nálunk is meg fog jelenni valamikor?
A Pápa ördögűzője biztos nem. Sikoly 6 a GHE-n múlik.
0
2023. július 26., szerda 19:23
80
A pápa ördögűzője, Sikoly 6 BD -n nálunk is meg fog jelenni valamikor?