Stackpointer! Ahhoz a hadjárathoz én is csatlakoznék!!! Én a Szinetár Dóra-Hámori Ildikó (Dorothy-Jó boszorkány)-féle verziót ismerem, de amikor újra kiadták akkor már Huszárik Kata és Nagy Anna szinkronizálta. Te melyikre gondolsz?
0
2005. október 18., kedd 8:53
1153
Nem tudja valaki, hogy a háromlemezes Óz nálunk is megjelenik valamikor? Hadjáratot szeretnék indítani a kiadónál az eredeti, mozis szinkron érdekében.
0
2005. október 14., péntek 20:40
16099
juthatnák = juthatnék
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 14., péntek 20:40
16099
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan juthatnák hozzá ehhez a filmhez DVD-n? Valaki esetleg megrendelné nekem egy külföldről érekező szállítmányában? Vagy valami más megoldás? Nekem se kártyám, se lehetőségem arra, hogy megrendeljem külföldről, így hozzátok fordulok. HELP!!!!!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. október 14., péntek 16:20
17243
tulajdonképpen az a három lemez csak két lemez, a harmadik korong filmzenei cd, a második lemezen pedig eastwoodhoz mérten szűkmakúan bántak az extrával.
0
2005. október 14., péntek 15:59
898
Erről senki nem tud semmit?:
A Repülő tőrök klánja mikor jelenik meg? Kölcsönzőben már találkoztam vele.
0
2005. október 14., péntek 15:34
849
The Jacket?
0
2005. október 13., csütörtök 20:20
398
40 USD MSRP előrendelésben kb. 30 lehet - a tavalyi-tavalyelőtti magyar átlagárakkal enyhén szólva is versenyképes lenne, az idei, gyakran 4k alattiakkal már nem annyira.
Az előzetes alapján - 1. Drámai nézések, némelyik lassítva, 2. Holmi dínók is előkerülnek, 3. Divatos kameramozgás,
azt hiszem, inkább a Jessica Lange-es változatra szavaznék, esetleg a 33-asra, bár utóbbi műanyagtokban kevéssé king és abszolute nem kong.
0
2005. október 13., csütörtök 14:54
289
Azt se felejtsük el, hogy Jackson az 1933-as King Kong megtekintése után szánta el magát, hogy rendező legyen, azóta is az egyik álma ez a remake. Ennek a tükrében nem csoda, ha szívügye a "King Kong-project" és egy kicsit tán túlbuzgó, ám ez a lelkesség akkor is szimpatikusabb (mégha némelyek szerint nyalás is), mint kétévente kiadni valamit, úgy, hogy még ötödikre is hiányzik róla/belőle valami. Ráadásul ócska nyeklő-nyakló, idővel széteső nem túl szép papírdobozba a filmhez méltatlan tálalásban beledobnak egy-két műanyagtokos valamit és nem csak nálunk.
Szerintem sokan örültek volna egy hasonló kiadványnak, ha az tartalmazta volna az SW 4-6 részeihez tartozó minden fellehető doksit, képet, kivágott/kibővített jelenetet és ajándékba belepakoltak volna néhány exkluzív képet és egyebet, de nem így történt. Ez a különbség kettejük között!
0
2005. október 13., csütörtök 14:17
471
majdnem :D némi élettel meg lesz töltve az egész :) de addig még van sok meló :) mindegy, nem töltöm tele OFF-fal az egész topikot, de köszi az érdeklődést, és persze majd látod a végeredményt :)
0
2005. október 13., csütörtök 14:15
52685
Nem baj, de legalább ez a kép nem OFF! :-)
most posts by TM
0
2005. október 13., csütörtök 14:15
1153
Szóval a Millenium Falcon fog Atlantisz felett repkedni? Kíváncsi vagyok. :)
0
2005. október 13., csütörtök 14:14
471
ya aki nem tudná, nem a BTTF kiadványról beszéltem :D
0
2005. október 13., csütörtök 14:13
471
köszi :) én azért nem vagyok teljesen elégedett vele :) majd lesz sokkal szebb verzió is belőle :) csak elötte minden régi modellemet feljavítom minőségire és begyűröm őket egy tuti demóba ahol már atlantisz is animálva lesz :D
0
2005. október 13., csütörtök 14:12
52685
most posts by TM
0
2005. október 13., csütörtök 14:10
1153
Bla-bla. Atlantiszt bezzeg le tudod Mayázni, mi? Amúgy grat., nagyon jó lett a kép.
0
2005. október 13., csütörtök 14:08
471
menü képek az új BTTF kiadásról itt találtható: http://www.dvdanswers.com/index.php?r=0&s=1&c=7937&n=1&burl=
aki be tudja nyomatni jobban a linket akkor csak hajrá :) én nem vagyok profi ilyen téren :) a lényeg hogy sztem megéri ez az új kiadás...nem kell valakinek a korábbi kiadás???? :DDDDDDDDD
0
2005. október 13., csütörtök 14:07
52685
Ilyen "elő"kiadvány már volt a Király visszatér kapcsán is, azt a National Geographic gondozta, és később az azon található anyag rajta volt a dvd-n is. Én örülök, hogy ha választék van a nekem tetsző témában, az inkább bosszant, ha valamit egyáltalán nem jelentetnek meg. Igaz, ez a majmos cucc, most engem sem hat meg!
most posts by TM
0
2005. október 13., csütörtök 13:59
1153
Szerintem nem vagyunk annyira bennfentesek, hogy tudjuk, ki a pénzéhes. PJ-t sem kell félteni, elhiheted. Kicsit furi, hogy nem júniusban jön ki a filmmel együtt, ennyi az egész.
0
2005. október 13., csütörtök 13:48
52685
Egyetértek! El a kezekkel Jacksontól! :-) Sokat köszönhetünk neki, például a Gyűrű-filmeket, Mennyei teremtmények, stb. + Weta, Új-Zéland újrafelfedezése, a cameók, Cameron Duncan szívbemarkoló története, valamint az a nagyfokú elhivatottság, filmes alázat, melyet ilyen intenzíven, ilyen hőfokon fenntartani közel hét éven át, mint ahogy PJ tette a LOTR megalkotásával úgy gondolom páratlan teljesítmény! Nyilván "csúszik" neki is valami, ha a pénzéhes stúdió még King Kong fanszőrzetét is az ő nevével akarja eladni, de ne felejtsük el, sokat tett le ő ezért, hogy pusztán a neve hallatára pénztárcák nyíljanak!
most posts by TM
0
2005. október 13., csütörtök 13:42
1153
Szép, meg pofás, de:
- Film nincs hozzá, és ugye az a lényeg - Jópofák a PD-k is, de azért annyira nem jók, hogy a letöltöttek mellé még meg is vegyem őket.
De mint említettem: PJ és Kong rajongóknak.
0
2005. október 13., csütörtök 13:38
1447
azért ennyire nem köll nyalni:) szép kiadvány csak pofátlan:)
0
2005. október 13., csütörtök 13:25
289
39.98 USD = 8,407.56 HUF
Kevesebbe kerül, mint két darab Oliza film-es fapados, szégyenteljes, "kiadvány", pl.: Promenád a gyönyörbe 5290 Ft+Gilbert Grape 5290 Ft!!! Csak ha külön a koffert meg szeretnéd venni egy normális ajándékboltban, már az többe kerülne, tehát nem ennek a hasznából fog jachtot venni a kis köpcös.
Ebben az egy kiadványban több kreativitás, munka, vizuális harmónia, ötlet és igényesség van, mint az eddig megjelent összes nálunk kapható SW-cuccban összesen! Sajnos...
Ezzel a kofferrel egyetlen baj van, mégpedig az hogy nem lehet majd nálunk kapni.
0
2005. október 13., csütörtök 13:11
7151
Ne reménykedj! DVD-n is az FF Film fogja kiadni nálunk (már beígérték). Nyilván nekik sem érdekük, hogy szándékosan szar minőségben hozzák forgalomba, de szerintem azért 3 DVD-s verzióra ne számíts...
0
2005. október 13., csütörtök 13:06
115
Tényleg mi van a Millió Dolláros Bébivel? Amerikában a Warner forgalmazta, nálunk a nem túlságosan igényes FF Film vette meg. Remélem nem ők adják ki DVD-n... Talán a Warner? Amerikában 3 DVD-s kiadásra is futotta!