Keresés

Megjelenések

2005. szeptember 20., kedd 18:26
Köszönöm szépen a választ, várom!
0
2005. szeptember 20., kedd 17:48
A múlt héten jött belőle, de kifogytunk a filmből. Holnap kapunk újabb szállítmányt.
0
2005. szeptember 20., kedd 17:38
francia és magyar 5.1, + francia dts. magyar angol és francia felirat,
kép:
16:9 - 1:85:1

extrák:
ajánló, mozgó menü, így készült, oliver marchal interjú, fotóalbum, honlap ajánló, best dvd ajánló.
játék idő: kb. 110 perc

és  dvd9 a lemez.

ennyi. már fel is tehetitek. ezt hivatalos info.
0
2005. szeptember 20., kedd 15:52
Szia Xpress!
Az Aviátor nem tudjátok, mikor lesz már szállítható? Vagy a kiadó kifogyott belőle (egy csomó helyen lehet már kapni)?
0
2005. szeptember 20., kedd 15:50
Köszi a választ !
0
2005. szeptember 20., kedd 15:42
A Universal filmjei ma félután érkeznek be, a Randiguru egy része tegnap jött meg, de nem a teljes rendelés. Várhatóan ma, vagy holnap délelőtt jön be a többi.
0
2005. szeptember 20., kedd 14:53
A mai megjelenésekkel mi a helyzet ?
0
2005. szeptember 20., kedd 13:30
Várjuk hozzá a technikai speckókat a kiadótól.
0
2005. szeptember 20., kedd 13:26
a 36 mikortól lesz nálatok kapható?
0
2005. szeptember 20., kedd 13:12
És a 80 nap alatt a föld körül (Jackie Chan) véletlenül ma nem jön meg? Hogy holnap fel tudjátok adni a csomagot és igy csütörtökön megkaphasam.
0
2005. szeptember 20., kedd 13:04
Ma jönnek a kiadótól. Valamikor délutánra igérték a szállítást.
0
2005. szeptember 20., kedd 12:53
Xpress!

A kör 1-2 diszdobozal és a Tolmácsal mi a helyzet? Mikor jönnek meg?
0
2005. szeptember 20., kedd 12:48
Még idén. November elején.
0
2005. szeptember 20., kedd 12:44
Akkor induljon most itt el egy rajzpályázat, vagy tender, vagy pitch, mindenki küldjön be szinkronbakerülős borítóterveket és a győztest közösen megszavazzuk, és esetleg azt nyerheti, hog a Warnerrel együtt feltesszük a ravatalra és esetleg elmehet az uroparkba is... Na?
T
0
2005. szeptember 20., kedd 9:02
"Az a kijelentés viszont, hogy a nagyközönségnek tetszeni fog, vagy épp érdektelen lesz, egyelőre nélkülöz minden alapot."

a dvd-turi körül évek óta tobzódó vásárlótömegeket én nem nevezném alaptalannak.
0
2005. szeptember 20., kedd 7:52
Mikor jelenik meg a Be Cool (Csak lazán)? Várható még idén, vagy ne számítsak rá?
0
2005. szeptember 20., kedd 2:53
"Borítón nyávogni olyan,mint amikor fehér belsőn fakadtunk ki,majd szépen lenyugszanak a kedélyek.
Xpress,Dvdextra,Jamamura is leírták miért döntött így a kiadó.Ez így van rendjén!"

Jól emlékszem, hogy ezen kiadók elsőszámú panasza, hogy a vásárlók nem elég igényesek? Szóval, csak konzisztensen, ha érvelünk.

Xpress.hu:
Azért nem a Gallupra gondoltam közvéleménykutatás címén. Ahogy leírták: akármelyik oldalon gyorsan és ingyen le lehet zavarni. Hogy nem reprezentatív? Talán nem. Az a kijelentés viszont, hogy a nagyközönségnek tetszeni fog, vagy épp érdektelen lesz, egyelőre nélkülöz minden alapot.

Egyébként nyilván azért szürke a keret, mert így majd rendre elüt az eredeti grafikától. Miért üt el rendre? Azért, mert a borítók nem szoktak szürkék lenni.
És miért nem szoktak...? Helyben is vagyunk.

Még egyszer: Nem önmagában a szürke a baj, hanem összességében az a dizájn, amit odarittyentettek a dvdextra.hu-ra. Nem hiszem, hogy az a változat "rendjén van",  viszont könnyedén lehetne belőle valami normálisabbat barkácsolni.

Nem tudom, mennyibe kerül egy matrica. Vagy ha magát a celofánt feliratozzák.  De szerintem azt a kb. 20 ft megtakarítást nem így kéne leverni a vásárlókon.

Amúgy még az 1000 ft-os filmek gerincén is szokott lenni valami kis fotó, de úgy tűnik, itt ezt is leanyagtakarékoskodták.
0
2005. szeptember 20., kedd 0:27
"És még mielőtt valaki megdobálna, hogy engem nem érdekel mit teszek fel a polcomra, elmondom, hogy állandó visszatérő vendég vagyok a multiknál, mert ha csak a legkisebb hibát is találom a DVD borítóján, már viszem is vissza és kicseréltetem."

Hé, Butch, Te nem én vagyok, másik nicknévvel? :-)))
Ui én dettó így cselexem hasonló helyzetben.
Azaz inkább régen. Manapság a vásárlás helyszínén válogatom ki a nekem tetszőt.
Már ha elég rugalmas az eladó. Ha nem, irány egy másik bolt.
Néha össze is veszek a kekecekkel: ha már a gyári lemezt vásárlók egyre soványodó táborát erősítem, és képes vagyok a havi fizum 3/4-edét DVD-kre költeni, ez a minimum.
Pláne, ha egyes kiadók a fene nagy pénzhajhászásban lezserkednek és csökkenő minőséggel állnak elő hétről hétre.
0
2005. szeptember 20., kedd 0:18
Ráfizetsz 100 forintot, hogy vigyék már el tőled :)
0
2005. szeptember 20., kedd 0:02
...de akkor hogy adom el a régieket??? Sehogy sem jó ez így... :-)
0
2005. szeptember 20., kedd 0:01
aha, megvan.... asszem, maradok a régi borító-új korong verziónál... Azért ezt az új borítót sem dobom ki, megörzöm mementónak az utókor számára. Izléses... :-)
0
2005. szeptember 19., hétfő 23:57
nem sokáig: szvsz a nemzeti galériában a helyük a munkácsyk mellett :[
0
2005. szeptember 19., hétfő 23:55
a remekművek a dvdextrán megtekinthetők. :]
0
2005. szeptember 19., hétfő 23:53
Bocs, ha már volt róla szó, de hol lehet megnézni, hogy miként fog mutatni ez az "újraszinkron-egyenborító"? (ami végül is nekem mindegy, mert amik engem érdekelnek (Blöff, Ravasz, az agy, stb...) azok már megvannak felíratosan, így -ha nagyon ótvar az új borító- belerakom a korongot a régibe) De tényleg, hol láthatom az új dizájnt?
0
2005. szeptember 19., hétfő 23:40
nem tudom, meddig fog még érdekelni a magyar kiadók siráma arról, hogy mennyi fogy vagy éppen nem fogy egy dvd-ből. kezdek arra a szintre jutni, hogy mindent megveszek külföldön, mert ott - nagyon kevés kivételtől eltekintve - a dvd-k minden téren igényesebb formában látnak napvilágot. türelmes vagyok pedig, csak éppen úgy gondolom, hogy vettem már éppen elég kiadványt ahhoz, hogy a véleményemet legalább egy picit tartsák szem előtt, amikor újabb termékkel jelennek meg a piacon. állandóan csalódnom kell a kiadványok színvonalát illetően: vagy a kép pocsék (és ez akkor fog igazán zavarni, ha megveszem a bazi nagy plazmát), vagy a hang szutyok sz@r, vagy eleve lespórolják a magyar hangot, vagy a dts hangot hagyják le, vagy nincs rajta az istenadtán egy fia extra sem, vagy van rajta extra, csak nem feliratozzák, vagy a csomagolást teszik tönkre - vagy mindez egyszerre. múltkor vettem meg a Kill Bill 2.-t, nahát, még véletlenül sem ugyanolyan a gerince, mint az első résznek. kíváncsi lennék, mennyivel drágította volna meg a gyártást, ha igazodtak volna a vol. 1. gerincéhez. mert sztem semennyivel. ez szimpla igénytelenség, semmi más. én meg, birka módjára, mindennek örüljek, amit kiadnak, vegyem meg, mert jaj de kicsi piac vagyunk, meg még a hülye fejemmel próbáljak rábeszélni mindenkit, hogy ne másolgasson, hanem vegye meg - legalább leárazva, ha máshogy nem. na, nekem kezd betelni a pohár. és lehet, hogy ezzel nem vagyok egyedül: talán nem úgy kéne meghódítani a nagy magyar piacot, hogy közben elveszítjük a már jól bevált vásárlóinkat. és ezzel az egésszel nem azt akarom mondani, hogy a borító a kiadvány legfontosabb része, és mivel csúnya, én ezeket nem fogom megvenni, csakhát lehet, hogy egyszer elkezdek "alternatív" megoldásokat keresni a filmszeretetem kielégítésére.
addig is: "nyitok" egy új polcot, és azon gyűjtögetem a warner legyélteisszinkronbakiadványait; jól fog kinézni, első polcon a díszdobozok, alatta a sorozatok, alatta meg a warner újraszinkronosai ;)
0