Nem vagyok elájulva Tőle, de tény: Az MM előtt nem tudtam sehol az akciókról. Miért? Mert lássuk be a szórólapnak komoly hatalma van (nem feltétlenül kell internet hoy értesülj az akciókról, és házhoz viszik), na meg az is, hogy több helyen van belőle város szerte. Igen ezeket komoly előnyöknek tartom. Korábban lehetséges, sőt valószínű hogy voltak a közelemben lévő boltokban is akciók, de nem tudtam róla, mert csak akkor néztem be sokszor a boltba, egy adott termék miatt ha azt mondták hogy nem sokára várjak... Akkor aztán sokat jártam a anyakukra :) De kedvesek voltak és nem bánták. Vitathatatlan hogy akik a kisboltokban vannak jobban értenek hozzá és kedvesebbek is. Arról nem is beszélve ha kifogynak valamiből esélyed sincs utánrendelésnek...(A MM-ban személytelen minden) De az idő ma már pénz (sajnos) és sokan vannak úgy vele, hogy minél kevesebb utánajárással akarja elintézni. És ez is az ő malmukra hajtja a vizet (nem hiába építkeznek most már Tesco-k és Auschan-ok közelébe).
Azok a kis boltok, akik pedig észbekaptak és az interneten hírdetnek továbbra is azt mondom, nem eléggé harsányan. Órákig keresgéltem a múltkor is az interneten mert a kedvesem oda van egy adott Cd-ért. Esélyem sincs hogy egyből megkapjam első próbálkozásra. Találtam egy megbízható oldalt ahonnan már rendeltem kifogyott CD-t, nekik is Amerikából kellett beszerezni meg is kaptam.. de k... drága volt azt kell hogy mondjam. De karácsony volt és azt mondtam legyen. Most a szülinapjával vagyok ugyanígy, és megint egy ritka és régi CD... :) Nem panaszként mondtam el, de tény a hozzám hasonló "állatfaj" kihalóban. Mind akiknek elmeséltem ezt a procedúrát, furán néztek rám, mert a netről letölthettem volna... mondták. Mindegy nem egyezik a nézőpontom az ővékével....
Azok a kis boltok, akik pedig észbekaptak és az interneten hírdetnek továbbra is azt mondom, nem eléggé harsányan. Órákig keresgéltem a múltkor is az interneten mert a kedvesem oda van egy adott Cd-ért. Esélyem sincs hogy egyből megkapjam első próbálkozásra. Találtam egy megbízható oldalt ahonnan már rendeltem kifogyott CD-t, nekik is Amerikából kellett beszerezni meg is kaptam.. de k... drága volt azt kell hogy mondjam. De karácsony volt és azt mondtam legyen. Most a szülinapjával vagyok ugyanígy, és megint egy ritka és régi CD... :) Nem panaszként mondtam el, de tény a hozzám hasonló "állatfaj" kihalóban. Mind akiknek elmeséltem ezt a procedúrát, furán néztek rám, mert a netről letölthettem volna... mondták. Mindegy nem egyezik a nézőpontom az ővékével....
0