Keresés

Megjelenések

2005. május 30., hétfő 0:06
Voltunk Bécsben a múlthéten és látva az ottani DVD kínálatot, sírni lett volna kedvem!
Persze magyar felirat és szinkron szinte egyiken sincs!
Viszont rengeteg skandináv és finn alkotás, amiket imádok, akkor a Legenda, Alkonyattól pirkadatig és most nem is sorolom tovább!
Viszont nem tudom, ki tudja, de a Hair és a Ponyvaregény angol kiadásán van magyar szinkron és felirat és itthon is kapható!
0
2005. május 30., hétfő 0:01
Sziasztok!

Bocs, ha már volt róla szó, de én nem vettem észre eddig... Valami konkrét hír megjelent már a Csengetett Mylord sorozatról? Már nagyon várom és reménykedek!
0
2005. május 29., vasárnap 23:38
jó estét mindenkinek.
kérdés: a menekülő ember(swarczis) várható valamikor mostanság?, és a se7en?
0
2005. május 28., szombat 23:07
De mi a baj a Best-el???
Kill Bill van, Magasfeszültség is van, meg Ötödik elem is, akkor Bukás mért nincs????
0
2005. május 28., szombat 21:59
Xpress!
Ezeknél az új Mokép filmeknél össze vannak cserélve a képformátum jelölések.
0
2005. május 28., szombat 7:53
A farenheit 9/11 MOKÉPES KIADVÁNY!!!
0
2005. május 27., péntek 21:07
A második augusztusban jelenik meg (az Odeon szerint) A vágy törvénye, az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén, illetve Mit vétettem, hogy ezt érdemlem? című filmekkel.
0
2005. május 27., péntek 16:03
Esetleg ha valakit érdekel az Odeon gondozásában megjelent Pedro Almodovar díszdoboz 1. ( Szenvedélyek labirintusa (1982) Áldott mélységek (1983) ,Mindent anyámról (1999) )és az Osama film.
0
2005. május 26., csütörtök 20:58
A Maffiózók 1. szinkronos csak összel lesz a kiadó állitása szerint,az Angyalok amerikában pedig meg lehet hogy késöbb. Egyre szarabb a Warner!!!!
0
2005. május 26., csütörtök 20:48
Képzeljétek most kaptam meg Angliából az egyik haveromtól a MAGAS BARNA FÉRFI FELEMÁS CIPŐBEN cimű filmet (Tom Hanks),Magyar 2.0 mono,Angol 2.0 stereo + felirat,ja és 6 font volt. Kint már több mint egy éve kapható,itthon a "Drága","Kedves" Intercom nem hozza be mert nem is tudtak róla hogy létezik amikor én tavaly szóltam nekik,azóta tudnak róla de még mindig nem hozták be.Jellemző a cégre!
0
2005. május 25., szerda 19:51
Soha.
0
2005. május 24., kedd 23:25
Már a múlt héten láttam egy könyvesboltban, ölég drága volt!
0
2005. május 24., kedd 18:53
Lassan nem lesz értelme semmiféle előrendelésnek, meg prospektusnak, hiszen a kiadók új játékot találtak ki maguknak (a filmjogok utáni kutatás helyett) mégpedig azt hogy egymással versenyeznek, ki halaszt el az adott hónapban több megjelenést! :(
most posts by TM
0
2005. május 24., kedd 18:08
A lakossági Intercom katalógusban még júniusra sem szerepel.Alighanem csúszik...
0
2005. május 24., kedd 15:51
Üdv!
Nem  tudja valaki, hogy mi lesz a május végére ígért új kiadású Tűzszekerekkel? Lassan vége a hónapnak és még sehol semmi nyoma...
0
2005. május 24., kedd 13:32
Sziasztok!

Nem tudtam eldönteni, melyik topicba írjam, de talán ide jó lesz, hogy a Toy Storyt lehet kapni a MM-ben, ha valaki keresné. Itt láttam, hogy joglejárta miatt nem kapható. Múlt héten én megláttam a két részt, le is csaptam rá. :)
0
2005. május 23., hétfő 14:00
Köszi! :)
most posts by TM
0
2005. május 23., hétfő 13:55
külföldről beszerezhetők, habár szerintem maximum a laputa - castle in the sky érhet az általad említett két film nyomába. bennem sem a crimson pig, sem a kiki s delivery service, sem a my neighbor totoro nem hagyott mély nyomot. (ezeket láttam.)
0
2005. május 23., hétfő 13:36
T. Derceto!
Neked megvannak Miyazaki korábbi filmjei is? Mit tudsz róluk? Én csak kettőt ismerek(Vadon hercegnője, Chihiro)
most posts by TM
0
2005. május 23., hétfő 13:27
A Farenheit 9/11 és a Bukás gondolom azért, mert BEST Hollywood filmek. Ahogy mondani szokás: Keresse az újságárusoknál! :)
0
2005. május 23., hétfő 13:05
Helló!

Azt tudja valaki, hogy a Farenheit 9/11, a Dealer és a Bukás - Hitler utolsó napjai című filmek/dokufilm miért nincs az adatbázisban?
0
2005. május 22., vasárnap 18:21
Szuper!
Tudsz valamit a Muppet Movie című mozifilmről? Az valahogy elfeledetté vált, pedig moziban még láttam. (A film zenéjének bakelitváltozata féltett kincseim közé tartozik!)
most posts by TM
0
2005. május 22., vasárnap 18:16
A Disney idén augusztusban végre kiadja a The Muppet Show teljes első évadját, majd sorban a többi négyet. Egyelőre csak az amerikai megjelenésről van hír, nem tudom európában hogy állnak a jogok. Arról meg végképp fogalmam sincs, hogy nálunk van-e esély a megjelenésre. Mindenesetre valahonnan mindenképp be kell majd szereznem! :)

Nem hivatalos részletek itt

Hivatalos bejelentés a jövő héten várható.
0
2005. május 21., szombat 14:49
Jutka!

Buffy és Angel közeljövőben tuti nem jelenik meg, csak úgy, mint az X-Akták és a Millennium. Számomra mondjuk érthetetleni miért nem, de ezt már elmondtam/leírtam párszor így nem akarom megint. :) Ezeket a Fox gyártotta (kivéve az Angelt, azt egy idő után a Warner), és Foxos sorozat nálunk nem jött ki. Kivéve talán a 24-et. Szóval ne reménykedj hazai megjelenésben! :(
0
2005. május 20., péntek 23:25
A 24 első két évadja már megjelent, igaz nem szinkronnal.
0