Keresés

Megjelenések

2005. május 20., péntek 21:37
Sziasztok!

Tud valaki arról, hogy a Buffyt és az Angelt kiadják-e DVD-n és, ha igen, szinkronnal?? A 24 is érdekelne, de csak szinkronosan.
0
2005. május 18., szerda 17:43
Nálunk a Tékában tag, a Depresszió énekese Halász Feri. Jó arc, már dedikálta cdjét is, ami nekem van meg.
Jó arc, sok filmet visz. :)
0
2005. május 18., szerda 17:36
Az hogy a lakossági változat csak szeptemberben jelenik meg.
0
2005. május 18., szerda 17:32
Jaja, Június 28.
Miért baj ez neked padi? Az   a baj, hogy 6.1 lesz rajta? :](A Saw-on)
0
2005. május 18., szerda 17:26
A rohadt élet.Apropó, a balszerencse áradása júniusban lesz kölcsönözhető.
0
2005. május 18., szerda 17:19
Hy!
Saw DVD kölcsönőzkbe hamarosan megérkezik. Már van BUFis katalógus, és a Saw 6.1-es hanggal fog megjelenni, mellette persze lesz "sima" 5.1ex hang is.
"Hello, Amanda, i want to play a game" :)
Ja lakosságiba csak szeptember.
0
2005. május 18., szerda 11:21
Cyclops!

Én is rajongó vagyok. :))) Mind megvan videón. Kivéve a Buffy első évadját. :(((
Az Angelből DVDripben van meg a 4. és 5. sorozat, mejd fabrikálok belölle DVD-t. :))) Csak még nem tudom hogyan.... a többi VHS-ne lapul.
Amúgy a Buffyból nekem a 3. évad volt a kedvencem! A 4. meg borzalmas volt, viszont a Duplahusis részek tényleg viccesek voltak. :)
Az Angelt sokkal jobban szeretm. És te?
Ha érdekel van weboldalam, sok mindent megtalálsz rajta az Angelről és a Buffyról
www.angelusoldala.fw.hu (ez itt a reklám helye) :)))
0
2005. május 18., szerda 11:13
Helló!

Nem tudom kit érint, de gondoltam szólok, hogy ebben a hónapban megjelenik a The Grudge eredeti japán verziója a Ju-on, A harag címmel. Aki szereti a japán horrorokat, és nem az amerikai ujragondolásokra kíváncsi az szerintem feltétlen nézze meg.

Paraméterek:
Szinkron: japán, magyar, cseh 5.1
Felirat: magyar, cseh
Képformátum: 16:9
Extárk: előzetes, fotógaléria
Forgalmazó: InterSonic
0
2005. május 18., szerda 0:42
Mivel nem rég ment a mozikban a közeljövőben nem biztos, hogy megjelenik. Szerintem Augusztus környékére számolj. :)
0
2005. május 18., szerda 0:37
Sziasztok!

Tudtok esetleg valamit a Millió dolláros bébi magyarországi megjelenéséről? Vagy még ne nagyon számítsak rá? Köszi a segítséget!
0
2005. május 17., kedd 19:23
Mit is mondtataok srácok? Nálunk mikor jön ki a Vészhelyzet 2. évadja? Már UK-ban és Ausztráliában is kijött a 4. évad...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. május 17., kedd 10:17
juju!

Ezekkel már én is találkoztam, és állat jól megcsinálták, hogy a dvdrip alá betették a magyar szinkront. Király az időzítés meg minden.

Én is nagyon szomorú vagyok, hogy sem az X-Akták, sem a Millennium, Angel, Buffy stb. nem jelent még meg, holott átmegyünk a sógorékhoz, és ott sasolnak minden DVD-t áruló áruház polcain, persze semmi magyar vonatkozással. :(

No meg itt van pl. ez a Drót c. sorozat. Sehol sem ment le nálunk, erre megjelenik. Igaz csak felirattal, de megjelenik! Mennyiben lenne nehezebb megjelentetni a fent említett kedvenceim? Szerintem semennyiben. KIADÓK ÉBRESZTŐ!!!!
0
2005. május 17., kedd 0:50
nekem asszem minde megvan. van ami szinkronosan, többi feliratosan. de az álmom, hogy a 9 szezon ott figyeljen a polcomon, mint ahogy látom egyeseknél a jóbarátok részeket. gratula nekik hozzá. én nem vagyok nagy friends fan, néha megnézem a részeket, de nagyon szép a polcon az is.
0
2005. május 17., kedd 0:47
Nem epp az X-akta.. de a neten lattam mar dvdrip-es kep, es magyar tvrip hangsavos Futuramat, a legnagyobb oromomre :)) Szoval X-akta is mar csak ido kerdese mikor lesz meg az egesz.
0
2005. május 17., kedd 0:42
"...Ha netán,netán lenne (amit én 100%-ig kétlek,bárcsak ne lenne igazam) és kiadnák akkor is csak felirattal..."
Akkor nagyon szomorú vagyok. És sokan mások is gondolom. Még nekem a felirat is elmenne, szeretem az angol szöveg/felirat módot, de Mulder és Scully hangja nagyon tetszik, emiatt szerettem volna úgy.

De van egy jó hírem kedves rajongók. Ha megnyerem a lottón az ötöst, és sikerül megegyeznem a rókával, akkor elkészítem szinkronan. Ez tuti.
0
2005. május 17., kedd 0:37
Sajna az X-akták,Millenium és a Csillagkapu is a FOX/MGM studió kezében van. Nálunk pont egy olyan sorozattal kezdtek anno (24) ami azért nem volt annyira népszerü és ismert mint az elözö 3. Ők ez alapján szürték le a konzekvenciákat és ugy látják hogy nem éri meg nekik kiadni az emlitett filmsorozatokat.Ha netán,netán lenne (amit én 100%-ig kétlek,bárcsak ne lenne igazam) és kiadnák akkor is csak felirattal.Akár hiszed akár nem egy feliratsáv 5 millio ft-ba kerül és nekik állitólag nem érné meg.Tavaly az InterCom  Rózsaszin párduc sorozatra kifizette az MGMnek hogy felkerüljünk szinkron+felirattal,és láss csodát nem kerültünk rá,helyette rákerültek a Csehek. Jó mi?! Szóval szerintem sajna az MGM/FOX sorozatok egyhamar nem lesz nálunk,csodálom hogy a 24-et folytatták.Azt se akarták és nem is arra a lemezre kerültünk a 2. évadban mint az elsőben mert nem akarták,csak állitólag balhéztak miatta és emiatt kerültünk fel egy másik lemezre.
0
2005. május 17., kedd 0:22
Ezerszer volt már szó róla, de akkor sem akarom megérteni. Miért nem éri meg egy X-akták sorozatot kiadni. Mostanság rengeteg sorozat megjelenik, mindnek van keletje.(ha nem is túl nagy) Ennek mért ne lenne. Van olyan jó, mint egy két sorozat a már megjelentek közül. Elfogadható áron szerintem lenne rá vevő. A szinkronok megvannak, nem kéne külön készíteni hozzá.
Gondolom vajmi kevés esély van a megjelenésre (talán semmi), de akkor ne m kellene csodálkozni, ha az emberek elkészítik saját erőből, nem teljesen jogtisztán.
0
2005. május 17., kedd 0:15
Naná!
Nagyon jó kis sorozat.DVDn is megvenném,de sajnos még nem tudok jól angolul.A Buffy sorozat is jó volt.A kedvenc részem az amikor el kezd dolgozni a Dupla husi gyorsétteremben(remélem ez a neve az étteremnek).
0
2005. május 16., hétfő 13:06
Szia Cyclops!

Igen, az Angelnek, a Viasat megvette a 4. évadot, és május 22-től adják majd a jól megszokott vasárnap késő esti idősávban.
Te is szoktad nézni? :)
0
2005. május 16., hétfő 0:52
Angelus az Angelnek lesznek új részei a tv-ben?!
0
2005. május 15., vasárnap 23:45
Arnold!

Nem bírtam ki és elolvastam a lostmedián a 22. rész történéseit. Tök jó! Bárcsak láthatnám már. :))))))

Én sem nézek sok TV-t, csak pár sorozatot:
Bűbájos boszik
Kés/Alatt
Angel (22-től új részekkel)
Nyomtalanul
Carnivale

A 24-ből még nincs meg minden részem, csak akkor akarom megnézni, ha már mindet begyűjtöttem. :)
0
2005. május 15., vasárnap 22:56
Oldboy megjelenéséről tud valaki valamit?
0
2005. május 15., vasárnap 22:46
A 24-et is így csinálják, hogy az alapötlet megvan, de nem forgatják le az egészet előre.
Nálunk is T-kábel van, mondjuk én azt sem venném észre ha nem lenne semmi. Amennyi én tévézek... Szinte semennyit.

(A 22. rész is nagyon jó! :] )
0
2005. május 15., vasárnap 22:27
Angelus!

Ritkan ulok gep elott, az e-mail nem jott meg, ugyhogy erdekelne mi torten 24 ora alatt.
Majd beszelunk.

Off/ON
0
2005. május 15., vasárnap 22:20
Irdatlan!

Írtam neked mailt a 24-el kapcsolatban. Nem válaszoltál. Meg már nem jársz a fórumomra. Mi a baj?

Bocs az off-ért.
0