Keresés

Megjelenések

2005. május 15., vasárnap 22:11
Hello, Kopasz. Ertekelnem, ha bovebben leirnad a Die Hard 1-2 rol uj megjelenes speckoit: hangok (osszes), kep, borito, belso tok, kep, stb.
A 2-ben Bruce hangja maradt Sakacsi, jobb lenne a Dorner...
Valaszodat koszonom.
0
2005. május 15., vasárnap 22:00
Augusztus 16.: Walt Disney: Tarzan 2.    (Tarzan gyerekkorárol szól majd amit az első részből kimaradt,mert ott hirtelen felnőt)

Július 12.: Micimackó és a Zelefánt
0
2005. május 15., vasárnap 21:08
Lost specifikációk:

Encoding: Region 1 (U.S. and Canada only. This DVD will probably NOT be viewable in other countries. Read more about DVD formats.)
Format: Color, Closed-captioned, Dolby
Rated: NR
Studio: Buena Vista Home Entertainment
DVD Release Date: September 6, 2005

DVD Features:
Available Audio Tracks: English (Dolby Digital 5.1)
The Original Pilot
Tales From The Island - new behind-the-scenes featurette
Lost Revealed - expert panel dissects the Series
Backstage With Drive Shaft - behind the music featurette
The Art Of Matthew Fox - on-set photography
Before They Were Lost - original casting tapes
Blooper Reel
Rare Deleted Scenes
Audio Commentaries
Number of discs: 7
From IMDb: Quotes & Trivia
ASIN: B00005JNOG
Average Customer Review:  Based on 66 reviews. Write a review.

Gerike! Ennél többet én sem tudok. :)
0
2005. május 15., vasárnap 20:59
Helló!

Én még csak a 21. résznál járok, mert még nem tudtam megszerezni a 22.-et, de már nagyon várom ám. :) Szeptemberben jelenik meg amerikában a season 1, azt hiszem 6-án. Az amazonon már veszenk fel előrendeléseket rá.

A Season 2-ról semmi hír sincs, mivel ezt a sztorit úgy forgatják, és sugározzák, hogy nincs készen előre az egész széria. Ezért nem szivárog ki semmi a végéről, és nem megszerezhető idő előtt sehonnan sem. :D Okos!

Nálunk, hülye T-kábel van, és nem ad AXN-t, a UPC meg marha drága. Erről ennyit.
0
2005. május 15., vasárnap 20:57
Xpress!!!!!

Juniusi Warner-es filmeket szeretnénk/akarunk az adatbázisba!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)
0
2005. május 14., szombat 22:26
JA és az AXN-es csomagot külön kell fizetni, mint az HBO-t.
0
2005. május 14., szombat 17:28
Ja ami a hirdetésekből nem látszik:
film közben se az AXN-en, se a Cinemaxon nincs reklám, cenzúra, sípolás és korhatár karika sem, mert nem Magyarországon lettek bejegyezve, és így a szánalmasan primitív magyar médiatörvény semmilyen formában nem vonatkozik rájuk.
Tehát aki utálja a karikákat és a csonkolt filmeket - mint én - az is nyugodtan előfizethet.

Akit meg mindez "aggodalommal tölt el", hogy hova leszünk cenzúrázatlan tévé nélkül az a beltérin beállítja a korhatárt ami felett egy műsor csak pinkóddal nézhető... és mehet a búsba. persze legjobb ha nagy ívben elkerüli az ilyen deviáns csatornákat. :]
0
2005. május 14., szombat 17:11
Gerike meg bárki akinek nincs AXN vagy éppen Cinemax:
UpcDirect előfizetés a titka.
Bárhol az országban elérhető, műholdas szlgáltatás, nincs semmilyen kábelhez köze.
Vétele Magyarországon semmitől sem függ, és külföldön is többnyire simán fogható csak előfizetni nem lehet rá magyar lakcím nélkül.
Megrendeled, valószínűleg már másnap kihozzák a beltérit/dekódert felszerelik az antennát (persze nem munkaszünet alatt).
Ha már van antennád az Astrára állítva akkor most elindulsz, bemész bármelyik forgalmazóhoz, pl. mediamarkt, saturn este 9-ig aláírod a szerződést és viheted, akkor már ma nézheted. Beüzemelni a beltérit ha van már antennád annyiból áll, hogy átdugod a drótokat és vársz néhány percet míg aktiv lesz a készülék.

Innentől már csak annak a kérdése, hogy valóban akarod-e nézni vagy sem a lehetőséget most már ismered...
0
2005. május 14., szombat 15:15
Szerintem ott folytatódik majd, ahol az első befejeződik, a hátralévő 4 részben biztos nem fogják elvarrni a szálakat, ahhoz túl sok a megválaszolatlan kérdés.
0
2005. május 14., szombat 12:03
No ez mindenképp jó hír.
Amúgy a 2. season miről fog szólni? Ugyan ott a szigeten fog játszódni, vagy teljesen más környezet lesz?
0
2005. május 14., szombat 0:39
Igen, lesz folytatás.
0
2005. május 14., szombat 0:26
oké.
oh, de jó neked, hogy te már ott tartasz. nagyon várom a többi részt is. lesz season 2 is?
0
2005. május 13., péntek 23:52
Nincs. 22. jön most.
0
2005. május 13., péntek 23:48
oké értem.
Remélem nincs harag?
Hányadik résznél tartasz?
0
2005. május 13., péntek 23:42
Hogy hol? Otthon. :] Legyen elég ennyi, és így bizonyára érted is, hogy hogyan és mégsem írtam olyat, amit nem illik.
0
2005. május 13., péntek 23:37
Nem, enm ezt most tényleg ne mveszem csesztetésnek. Igazad volt.
Amúgy Te hol szoktad nézni a Lostot?Vagy hogy?
0
2005. május 13., péntek 23:34
Sky Captain and the World of Tomorrow: erről van valami hír? volt már egyáltalán moziba?
0
2005. május 13., péntek 23:25
Nem az a baj, hogy nézed, hanem az, hogy olyanokat írsz, hogy "most töltöttem le...". Ezt itt nem lenne szabad, és ezt már leírtuk nem is egyszer. Ennél csak az lett volna nagyobb bunkóság, ha azt is leírod, hogy honnan töltötted le. Persze, gondolom, hogy neked ebből annyi jön le, hogy már megint b*******nak. Persze sosem ok nélkül.
0
2005. május 13., péntek 22:59
Arnold te is szoktad nézni a Lsotot nem? Te hogy szoktad nézni? AXN-en? Nekem erre nincs lehetőségem sajna, ezért marad a net, hidd el, ha lenne AXN-em, úgy nézném.
0
2005. május 13., péntek 22:57
OFF:
Nem csak Székesfehérváron van! Műholdról is lehet fogni az AXN-t. Nekem is van ->UPC-direkt.
0
2005. május 13., péntek 22:53
Usaban ki a forgalamzó?
0
2005. május 13., péntek 22:29
ez itt nem kéne, de persze megint én piszkállak, ugye?
0
2005. május 13., péntek 22:01
Ja nállunk sem jön be. Én is a netről szedegetem le a részeket sorba. Ma néztem meg a 10.-et. NAgyon jó eddig az egész. Hurley a legjobb arc benne. :)
De ott kint UsA-ba ki adja ki?Ki a forgalamzó?
0
2005. május 13., péntek 21:25
De Gerike magyarországi adásról beszél. ABC-t meg nem foghatsz be legálisna itthon :(
0
2005. május 13., péntek 21:18
ha az usa-ban laksz, úgy könnyű...
0