Keresés

Megjelenések

2005. május 13., péntek 21:10
Sehogy. ABC-n nézzük. ;)
0
2005. május 13., péntek 21:09
Na és mondd már meg nekem, hogy fogod Budapestről a székesfehérvárott sugárzott adást?
0
2005. május 13., péntek 21:09
Helló!

Ez a felvetés nekem is tetszik. LOSTOT AKAROK DVD-N ITTHON!!!! :))) Gyűjtsünk aláírást. :)

Az Amerikai história X nem jelent meg még nálunk, pedig én is nagyon várom. A kedvenc Ed Northon filmem. Remélem valaki kiadja majd, mert egy remekbe szabott film.
0
2005. május 13., péntek 20:43
T. Xpress.hu!
A Lost c. tv sororzatot már vetítiik Magyarországon és ezért gondoltam, hogy esetleg már arra is van esély, hogy kiadják itthon DVD-n. Van erre esély vagy van erről valami hír? Nagyon jó lenne. Most futó TV sorozatok közül ez a kedvencem és szeritem ezzel itt nem vagyok egyedül.

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy kiadták-e már itthon DVD-n az Amerika História x c. filmet? Ha nem akkor tervezik-e kiadni és melyik forgalmazónál vannak a jogok?
Választ előre is köszönöm.
Gery
0
2005. május 13., péntek 12:50
Korábban már egyszer írtam, hogy megjelent a Magyar Népmesék - A mindent járó malmocska. A cinematrix.hu szerint azóta kiadtak egy újabb gyűjteményt is: Magyar népmesék - A királykisasszony cipője címmel. A két lemezen teljes III-V. sorozat összes (39) meséje van, tehát teljessé válhat a gyűjtemény.
Xpress! Ti nem tervezitek ezeket az adatbázisba felvenni?
0
2005. május 12., csütörtök 16:28
na...a tékában láttam a Fűnyíró ember 1-2-t...RTL forgalmazza...de nem biztos,hogy az az RTL..majd még utána nézek..amin megakadt a szemem...alap sepckók..előzetes meg angol,magyar hang+felirat...de 4:3-as képarány...
0
2005. május 12., csütörtök 2:02
Ne tőlem kérj elnézést.
0
2005. május 12., csütörtök 0:55
Azért csináltam, mert az említett film sem itt, sem egyetlen online boltban nem kapható már és akit érdekel a film nagyon, és Pesti és közel van neki az Árkád MM az megtugyja venni. Egyébként nem értem mit kötözködsz itt állandóan. MAjd az xpress kiírja, hogy plíz ezt itt nem reklámozd, mert ez még itt is kapható. De mivel az említett film nem kapható bátorkadtam ezt beírni ide. Elnézést kérek tőled Arnold, a többiek meg vegyék meg. LEgalábbis akinek kell. Én is várok az extra változata.
Gery
0
2005. május 12., csütörtök 0:31
Már sokszor megkértünk, hogy ne reklámozz másik boltot! Te ezt direkt csinálod vagy ennyire rossz a memóriád?
0
2005. május 12., csütörtök 0:08
Toy Storyval óvatosan, nemsokára itt a 10. évfordulós változat!
most posts by TM
0
2005. május 11., szerda 17:50
Akit estleg érint a dolog, tehát Pesti vagy Toy Story fan.
Toy Story 1-2 2450ft/ rész. Még volt belőle vagy 40 darab 1 órája.
Ezt az Örs Vezér Téri  Árkád Áruházban a Media MArktban tudjátok megvenni.
Csáó
(Ja és csinos nénik ingyen Lipton teákat osztogatnak :)  )
0
2005. május 11., szerda 17:04
Május 17-n, kedden, 17 órától az Alexandra Könyváruházban (Nyugati tér) Szabó István Oscar-díjas rendező dedikálja Csodálatps Júlia című filmjének DVD-lemezeit.

Forrás: PM
0
2005. május 11., szerda 16:47
Az Amerikai Taxi című film dvd megjelenésének alkalmából rendezett rendhagyó dedikálás résztvevői lesznek: Görög Zita és Epres Panni topmodellek, akik a film magyar szinkronhanjai.
Az esemény helyszíne és időpontja: 2005. május  12. 17:00 óra, Westend City Center, Media Markt üzlet

0
2005. május 10., kedd 23:46
Valaki tudja esetleg, hogy a szinkronizált Maffizózók első évadja mikor jelenik meg?
0
2005. május 10., kedd 23:44
Nincs. :(
0
2005. május 10., kedd 23:34
Az oldboy megjelenésének időpontja nincs benne?
0
2005. május 10., kedd 23:21
Nekünk már van ilyen Budapest filmes előzetes dvdnk meg újság is és (msot nincs nállam az újság), de valamikor június( vagy július) folyamán jelenik meg tékában, boltban később.
0
2005. május 10., kedd 22:25
Valószínűleg szinkronos lesz, és én örülnék hogyha az eredeti DTS-ES hang is rákerülne.A megjelenés időpontjára én is kíváncsi vagyok.
0
2005. május 10., kedd 21:59
A fűrész dvd megjelenése érdekelne. Tud vki róla vmit, mikorra várható és esetleg szinkronos lesz-e?
0
2005. május 4., szerda 16:10
:-)))
Én meg lefagytam a Mindent anyámról beharangozása láttán (brrr), és a többi infó feldolgozatlan maradt.
0
2005. május 4., szerda 15:12
Nos, nem bírtam magammal, megvettem. :) A Mindent anyámról mellett A szenvedélyek labirintusát és az Áldott mélységeket említi. Ezek nem jelennek meg újra, mivel csak decemberben adta ki őket az Odeon, de úgy tűnik, e három fogja képezni a díszdoboz tartalmát.
0
2005. május 4., szerda 15:09
Sajnos nem. Nem részletezi az újság. :-( Igazából csak az Odeon márciusi-májusi megjelenéseit tartalmazó puritán felsorolás az egész. Nekem az tűnik logikusnak, hogy a díszdoboz a Mindent anyámról mellett a két újramegjelenő filmet fogja tartalmazni. Persze lehet, hogy hozzácsapnak még valamit. (Most látom, a Beszélj hozzá nem lehet a része, mert nem Odeon-kiadás. Pardon.)
0
2005. május 4., szerda 14:29

Kösz az infót, kopasz!
0
2005. május 4., szerda 14:21
Azt nem tudod véletlenül, hány filmből fog állni a díszdobi? (A Filmvilágot csak holnap fogom megvenni.)
0
2005. május 4., szerda 14:13
A díszdoboz tartalmát konkrétan nem írja az újság, csak következtetni tudok: a Mindent anyámról mellett a hónapban a Szenvedélyek labirintusa és a Beszélj hozzá jelenik meg újra. (Ha rosszul emlékeznék, elnézést kérek, de a lényeg: csak a Mindent anyámról az új DVD-megjelenés. Az is valami, lévén Almodóvar legjobb filmje szerintem :-))
0