Az itteni adatbázisból még hiányzó InterComos filmek anik (legalábbis számomra) emlitésre méltok: 05.31. -Csillagkapu 5.1-es szinkron + angol 5.1 és DTS -Bújj,búúj ördög 2.0-ás magyar és angol 5.1
06.07. -Walt Disney:Goofy - Soxorosan extrém -Páratlan prédikátor mono magyar és angol 5.1 (Steve Martin)
06.14. -A tűtből nincs kiút 5.1 magyar és angol
06.21. -Nagy Sándor 5.1 magyar és angol
06.28. -Tolvajtempó E.V. 5.1 magyar és angol (bocsi ez már fent van) -Lény 3. 5.1 magyar és angol -Jákob lajtorjája 2.0 magyar és 5.1 angol
Szóval ennyi!!!!
0
2005. április 26., kedd 22:57
1341
Valaki nem tudná megmondani hány szinkron készült a filmhez.Én úgy tudom egy, amivel a tv2 is adta.
0
2005. április 26., kedd 21:35
236
Szívemből szóltál :)))
0
2005. április 26., kedd 17:19
2774
olvasom, hogy még nyáron a gladiátor 3 lemezes változata... a film rendezői vágása, ami 17 perccel hosszabb, egy csomó extra, viszont dts nuku. nehogy véletlenül is tökéletes legyen a kiadvány...
0
2005. április 26., kedd 16:36
2062
Akkor igazán igyekezhetnének a kiadók, ha már ennyien várjuk ezeket a filmeket. Remélem mind a három megjelenik még az idén.
0
2005. április 26., kedd 15:51
48
Azért ez egy kicsit erős:-)
A piszkos 12 szinkronja akkora klasszikus, hogy csak na, szívesen várok rá... Így vagyok a szomszéd nőivel is... Hej, meg egy szinkronos Jó, a Rossz és a Csúf is nagyon kéne...
0
2005. április 26., kedd 13:26
52685
"Mi lenne, ha felugranánk a kérómba? Megkínálnám magácskát egy felnőtt adag túrórudival!"
most posts by TM
0
2005. április 26., kedd 13:20
3933
Nem biztos, hogy pontos: "... és nyaralhatnánk az itt-a-kuki-hun-a-luka szigeten".
0
2005. április 26., kedd 13:13
52685
Szívesen várok erre a két öreg marhára (talán nem haragudnának meg a jelzőért) ha hallgathatom őket magyarul! Nem minden esetben ragaszkodom a szinkronhoz, de Matthau és Lemmon hangjaként Velenczei István és Makay Sándor egyszerűen csúcs! A filmekről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Kevés ilyen film van ami ennyire hirdeti az élet-, a természet szeretetét. a barátság és a család fontosságát, szerintem sokkal de sokkal többek egy szimpla vígjátéknál! Bocsi, ha csöpögős voltam, de ezek a filmek a legnagyobb kedvenceim közül valók! :))) Ui. A nagypapát alakító Burgess Meredith talán még a két színészóriást is felülmúlja! "...miért nem jön föl hozzám, kicsikém? Adok magának nyeles tojást, he? Nem jó? Vagy inkább répát szopogatna? Vagy esetleg bekap egy bőrös virslit? De bepuszilhatja a svéd kiflimet is...mert nálam minden van!" Ejh, Warner IGYEKEZZ!!!
most posts by TM
0
2005. április 26., kedd 11:54
3933
Ehhez csak annyit, hogy elvileg A piszkos tizenkettő is a k*csög szinkron miatt csúszik...
0
2005. április 26., kedd 11:51
17243
egyelőre nem tudni, mikor jelennek meg ezek a filmek, de a warner azért prolongálta a megjelenést, mert mindenképp szeretné őket szinkronnal megjelentetni.
0
2005. április 26., kedd 11:26
52685
Igen, a szinkron miatt!
most posts by TM
0
2005. április 26., kedd 11:20
3933
Gőzfiú: június 16.!!!
0
2005. április 26., kedd 10:55
3933
Azt nem tudom, viszont ugyanúgy tolódott a Viszem a bankot és Az ifjú Einstein megjelenése is.
0
2005. április 26., kedd 10:29
48
Remélem azért, mert szinkronnal adják ki őket...
0
2005. április 26., kedd 9:36
3933
Bizonytalan ideig csúsznak.
0
2005. április 26., kedd 9:19
236
Kedves XPress!
A kérdésem az lenne, hogy A szomszéd nője mindig zöldebb és a Még zöldebb a szomszéd nője mikor lesz megvásárolható? Ha jól tudom, már megjelent mindkettő.
Előre is kösz!
0
2005. április 26., kedd 2:03
52685
Ha ez poén, akkor oké, ha kritika akkor nem értem Padit! Az eddigi SW-megjelenések mindegyike köthető volt valamihez. Először is volt egy felújított képű verzió, az első itthon is megvásárolható vhs. Utána bemutatták a digitálisan felújított - kiegészített moziverziókat csilli-villi képpel - mindenki boldogságára! (na, oké Jabba nem tetszett) Természetes volt, hogy ez is kijött kazettán. A Baljós árnyak vhs megjelenése után, a kiadó újra piacra dobta a trilógiát, de ezt ugye nem volt kötelező megvennie annak aki korábban beszerezte. Dvd-n pedig ugyebár még csak egy verzió látott napvilágot (az összecsomagolt 1-2 rész ugyanaz, mint külön-külön) Akkor most mi is a probléma? Minden többrészes filmet kiadnak csomagban is , lásd: Gyűrűk ura, Pókember, H.P., stb. És ha jól megnézzük a hazai piacot, elmondható hogy a Star Wars labdába se rúghat a Mátrix-Ryan közlegény-Gladiátor vetélkedő mellett: 5; 4 ill. 3 változattal bírnak a felsorolt filmek! Abban meg gondolom senki nem kételkedett, hogy a teljes SW saga megjelenik egy nagy díszdobozban! A "hatlemezes" (+extralemez) kifejezés nem hiszem hogy Lucastól származna, vagy ha mégis akkor nyilván elfelejtette, hogy az új széria dvd változatai duplalemezesek. Valószínű, hogy a "hatlemezes" inkább azt jelenti: mind a hat rész. Én speciel nagyon várom!
most posts by TM
0
2005. április 25., hétfő 21:56
1341
Most már megerősíteték a 7 lemezes star wars díszdoboz megjelenését, méghozzá nem is akárki hanem a nagy George Lucas!Lucas bá ezt nem így kell csinálni. Hadd tegyek pár javaslatot a star wars-ból való összes pénz kifacsarozásához. Miután megjelenik a 3. rész a követekező kiadványoknak kéne napvilágot látniuk: 1.Star Wars episode III két lemezes változat 2.Star Wars episode III három lemezes változat 3.Star Wars episode III 2 lemezes, ájándék zene cd-vel. 4.Star Wars díszdoboz (Tartalmaza az első három rész két lemezes változatait) 5.Star Wars díszdoboz (Tartalmaza az első három rész két lemezes változatait és egy extra lemezt) 6.Star Wars díszdoboz (Tartalmaza az első három rész két lemezes változatait és hozzá lesz csomagolva egy Anakin szobor, limitált kiadás!) 7.Star Wars díszdoboz (Tartalmaza az első három rész vágatlan változatait) 8.Star Wars díszdoboz (Tartalmaza az első három rész vágatlan változatait és egy extra lemezt) 9.Star Wars díszdoboz (Tartalmaza az első három részt vágatlan 2 lemezes változatait) 10.Star Wars szuper díszdoboz (tartalmaz mind a hat star wars filmet) 11.Star Wars szuper díszdoboz (Tartalmaza mind a hat star wars film 2 lemezes változatát) 12.Star Wars szuper díszdoboz (Tartalmaza mind a hat star wars film vágatlan verzióját) 13.Star Wars szuper díszdoboz (Tartalmaza mind a hat star wars film vágatlan 2 lemezes változatát) 14.Star Wars szuper díszdoboz (Tartalmaz mind a hat star wars film 2 lemezes változatát és egy Luke szobrot) 15.Star Wars díszdoboz (Itt jön ez a szimpla 7 lemezes semmiség) 16.Star Wars díszdoboz (Az eredeti trilógis ugyanolyan állapotban ahogy a bemutatása idején volt, közkívánatra!) 17.Star Wars az I., a II. , a III., a IV., a V., és VI. rész 3-D-s változata 18.Az összes star wars rész 3-D-s változatának a 2 lemezes kiadása. 19.Star Wars 3-D díszdoboz (az összes részt tartalmaza) Most csak ennyi jut eszembe George, de te biztos kitalálsz még párat. Az árakat majd csak később tudom közölni.
0
2005. április 25., hétfő 0:00
127
A Sky Captain and the World of Tomorrow megjelenéséről nincs már valami konkrétabb infótok? Jó lenne ha végre már nálunk is megjelenne.
0
2005. április 24., vasárnap 23:29
17243
június 21-én fog megjelenni.
0
2005. április 24., vasárnap 23:12
1341
Ha jól emlékszem a cinemában azt írták valamikor májusban jelenik meg.
0
2005. április 24., vasárnap 23:06
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. április 24., vasárnap 23:02
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.