Keresés

Megjelenések

2005. április 7., csütörtök 0:08
Nem tudom, ma nem kaptuk meg a kiadótól egyik Legendák klubja filmet sem, lehet, hogy csak a teherautóról maradt le, de ezt csak holnap tudjuk tisztázni. Remélem tényleg csak egy napot késik, és nem megy át bizonytalanba a megjelenés.
0
2005. április 6., szerda 23:53
Xpress!

Lehet tudni róla valamit,hogy miért tolódik mindig 1 nappal arrébb a Cliffhanger c.film?

Köszi a választ!
0
2005. április 6., szerda 23:52
Xpress!

Lehet tudni róla valamit,hogy miért tolódik mindig 1 nappal arrébb a Cliffhanger c.film?

Köszi a választ!
0
2005. április 6., szerda 11:11
Xpress!

Köszi a választ!
0
2005. április 6., szerda 9:25
:-)))))

Igen, most akartam én is vmi hasonlót megfogalmazni!! :-)
0
2005. április 5., kedd 22:19
jó a képbeszúrás! (már amennyiben ezt szeretted volna hallani...)
0
2005. április 5., kedd 21:52
általában mozimegjelenés + 6 hónap
vagy mozimegjelenés + 3-4 hónap
vagy mozimegjelenés + 1-2 év
vagy mozimegjelenés és aztán soha
vagy mozi sincs
ezek közül válassz! :)
0
2005. április 5., kedd 21:22
Időben.
0
2005. április 5., kedd 19:42
hozzánk ez kb mikor?
0
2005. április 5., kedd 19:42
tud valaki specifikációkat a külföldi kiadással kapcsolatban, hogy rajta vagyunk-e valahogy?
0
2005. április 5., kedd 16:10
Pompás! Végre egy jó hír ezekkel a gengszterekkel kapcsolatban. Akkor mégsem kell összetörnöm ismét a klaviatúrát bőszültségi rohamomban. Köszönöm, Xpress!

(Látod field, nem is vagyok csókos, protekciós, hátszeles. Szerintem. :-))))
0
2005. április 5., kedd 15:51
Őszintén szólva abban reménykedem, hogy minőségileg talán megbízhatóbb kiadó vállalta át.
0
2005. április 5., kedd 15:43
Sajnos az Országúton kikerült a Cinetel megjelenési tervei közül.
0
2005. április 5., kedd 15:39
Úgy, hogy reggel még nem tudtuk, mi lesz a hetek óta késő Gengszter gyűjtemény sorsa (a kiadó nem szólt, hogy jön, vagy sem), ezért óvatosságból egy újabb héttel eltoltuk a megjelenést. Aztán hoppá, a mai szállítmánnyal megérkezett. Hát így.
0
2005. április 5., kedd 15:07
Úgy, hogy Te csókos (= protekciós) vagy, és Neked máris elraktak egy meg sem jelent filmet! :))
0
2005. április 5., kedd 14:10
Kedves Xpress!

A rendelési státuszt megjelenítő lapon az egyik terméknél az áll:
1 db raktáron.
Megjelenés: 2005. április 12.
(Konkrétan a Gengszter gyűjteményről van szó)

Hogyan kell ezt a két információt helyesen értelmezni április 5-én? :-)
Köszönöm a választ!
0
2005. április 5., kedd 0:39
Azt szeretném megkérdezni, hogy nálunk mikor fog megjelenni, az Amerikai Rabszódia? Ugyanis a film nagyon tetszett, és örülnék ha már lenne. Valaki tud valamit róla? Főleg h egyik kedvenc színészem is játszik benne :D
0
2005. április 4., hétfő 18:53
kopasz ne nézz hülyének...köszi
azért írtam amit írtam mert már láttam a DVDextrán...
0
2005. április 4., hétfő 17:51
Buena Vista adja ki asszem. és ott mindig magyar feliratosak az extrák, remélem jó sok extra lesz. remélem 2 dvds lesz a film. nagyon jó az a film.
0
2005. április 4., hétfő 12:35
Magoo!

Ha figyelnéd a dvdextrát ott benne van a Nemzet aranya 05.24.-ei megjelenéssel.   Tényleg nagyon jó film.  Ami biztos,hogy 5.1-es hangja lesz és magyar nyelvü menüje és magyar nyelvü (felirat) extrákkal.
0
2005. április 4., hétfő 2:35
kopasz lazíts! előbb utóbb kapsz választ! :)
én arra várok hogy a Nemzet Aranya legyen a megjenelési listában....huuuuuu de várom!!!!!!!!!!!!!!! Az a film nagyon ott van a top-on :) ya és kíváncsi vagyok a specifikációkra :)
0
2005. április 3., vasárnap 16:04
Xpress!!!!!

Megvettem a Hihetelen család c.filmet és volt benne egy szórólap és azon szerepelt,hogy 05.11.-én megjelenik a TARZAN EXTRA VÁLTOZATA. Most viszont nincs is benne az egész havi megjelenésben sem. Mit lehet róla tudni????????? Légyszives válaszoljatok!!!!!!!! Az emailekre is amiket irtam igazán válszolhatnátok!!!! Köszi
0
2005. április 3., vasárnap 0:36
Xpress!!!!!

Megvettem a Hihetelen család c.filmet és volt benne egy szórólap és azon szerepelt,hogy 05.11.-én megjelenik a TARZAN EXTRA VÁLTOZATA. Most viszont nincs is benne az egész havi megjelenésben sem. Mit lehet róla tudni?????????   Légyszives válaszoljatok!!!!!!!!  Az emailekre is amiket irtam igazán válszolhatnátok!!!!   Köszi
0
2005. április 3., vasárnap 0:35
Xpress!!!!!

Megvettem a Hihetelen család c.filmet és volt benne egy szórólap és azon szerepelt,hogy 05.11.-én megjelenik a TARZAN EXTRA VÁLTOZATA. Most viszont nincs is benne az egész havi megjelenésben sem. Mit lehet róla tudni?????????   Légyszives válaszoljatok!!!!!!!!  Az emailokra is amiket irtam igazán válszolhatnátok!!!!   Köszi
0
2005. április 2., szombat 11:38
köszi...
most nemtudok menni msn-re......majd talán délután.....jó mozizást!!!
0