Keresés

Megjelenések

2005. március 27., vasárnap 17:08
Pénznyelőn 5.1-es magyar hang?  A meg hogyan??? Most néztem meg az amazon.co.uk-n az adatlapját, és csak angol 5.1-es hang van rajta! Nem tudnád megadni a pontos adatlapját ennek a változatnak (csak ha eredeti DVD!!!)? Nekem is jól jönne, nagy kedvencem a film!
0
2005. március 27., vasárnap 16:39
Sziaaztok!
Most kaptam meg Angliából 2 filmet.

Az egyik a Pénznyelő. 5.1-es MAGYAR szinkronnal és tényleg az.Plusz felirat.Ja és 2 extra van rajta,egy igy készült és egy elözetes.Mindkettön van MAGYAR felirat.

A másik a Wong Foo,kösz mindent! Julie Newmar. 2.0-ás MAGYAR szinkronnal és felirattal. 10 db kimaradt jelenetnyi extrával és mindegyiken MAGYAR felirat.
0
2005. március 27., vasárnap 16:29
Tisztelt Xpress!

Szabó István filmjei (Apa, Mephisto stb.) megjelennek valamikor DVD-n? Van erről bármi infótok? köszönöm!
0
2005. március 27., vasárnap 16:16
Tisztelt Xpress!

Szabó István filmjei (Apa, Mephisto stb.) megjelennek valamikor DVD-n? Van erről bármi infótok? köszönöm!
0
2005. március 26., szombat 2:19
Kedves Xpress!
Szerintetek van valami esély a Clone Wars DVD hazai megjelenésére?

0
2005. március 26., szombat 0:16
El megy az InterCom a jó fenébe meg a p.....a (elnézést). Azt mondták azért nem jelent meg a meghirdetett ídőpontban a COLLATERAL mert gyártási problémák vannak vele. Erre ma ment a haver tékába és ott virit a polcon a 2 lemezes film. Hát ez a gusztustalan dolog.
0
2005. március 25., péntek 21:00
Én tutira megveszem. A TUDATLAN TÜNDÉREK-et ugyan nem láttam – kolléganőm szerint az a legjobb filmje Özpeteknek –, de a többi alapján (TÖRÖKFÜRDŐ, AZ UTOLSÓ HÁREM, A SZEMKÖZTI ABLAK) aligha lehet rossz.
0
2005. március 25., péntek 20:51
A szemközti ablaknak nagyon kellemes, kicsit baljós hangulata miatt elgondolkodom, hogy az egész dízdobozt megvegyem-e! :)))
0
2005. március 25., péntek 20:27
Az bizony (La finestra di fronte, 2003). A nő Giovanna Mezzogiorno, a fiatalon elhunyt Vittorio Mezzogiorno lánya: az apát nálunk legtöbben a POLIP című tévésorozatból ismerik. Giovanna kopasz férje Filippo Nigro, a szemközti fiatalember Raoul Bova. S az események katalizátora, az idős úr, Massimo Girotti, akinek ez volt az utolsó filmszerepe. (Mellesleg a mostanság általam is sokat emlegetett Pasolini-filmben, a TEORÉMÁ-ban is játszott.)

Egyébként a TÖRÖKFÜRDŐ is nagyon jó film. Özpetek alkotásainak főszereplői többnyire kihűlt vagy kihűlni látszó kapcsolatokban élnek, melyekbe gyökeres változást hoz a találkozás egy számukra ismeretlen életformával.
0
2005. március 25., péntek 20:09
A szemközti ablak az az olasz romantikus film amiben
SPOILER:
(konkrét nevekekkel sajna nem szolgálhatok)
a csajnak van az a kopasz férje, és a konyha ablakából szemezik a szemközti lakásban lakó szemüveges fickóval? Ha ez az a film, akkor biztos megveszem. Egy hete adták a Rai-Uno-n, és nagyon megtetszett! :))))
0
2005. március 25., péntek 14:49
Ennek nagyon-nagyon örülök! Özpetek egy viszonylag új felfedezettem. A SZEMKÖZTI ABLAK persze már megvan újságmellékletként, de a másik kettő még nincs. A TÖRÖKFÜRDŐ különösen jó! Remélem, az Odeon nem baltázza el a kiadást, mert A SZEMKÖZTI ABLAK mellékletes kiadása nem volt egy főnyeremény minőségi szempontból, noha a film alig kétéves.
0
2005. március 25., péntek 14:44
Ferzan Özpetek díszdoboz (Törökfürdő, Tudatlan tündérek, A szemközti ablak) április 27-től a boltokban (Odeon).
0
2005. március 25., péntek 13:05
Köszi, field, az infót! Akkor reménykedem :-).
0
2005. március 25., péntek 9:29
Most vettem meg az új Voxot és az áprilisi megjelenések között "Befores Sunrise-Before Sunset Packról" írnak (a WHM forgalmazásában)! Kell! Kell! Kell!
0
2005. március 25., péntek 8:45
AZ UTOLSÓ TANGÓ PÁRIZSBAN olasz-francia koprodukció, de úgy tudom, a világforgalmazás joga amerikai kézben van. VHS-en az Intercom adta ki pár éve, s valószínűleg DVD-n is az ő hatáskörükbe tartozik.
0
2005. március 25., péntek 8:43
Pasolini TEORÉMA című filmje néhány éve VHS-en jelent meg a MOKÉP kiadásában. Külföldön már megjelent DVD-n is, még 0-ás régiókóddal is. Hazai megjelentetésének én is örülnék, de mivel a rendező egyik legnehezebben emészthető filmje, valószínűleg csak valamelyik kisebb kiadó vállalná fel, amelyik esetleg támogatást is tud szerezni a kiadáshoz.
0
2005. március 25., péntek 8:38
Az UTOLSÓ CSÁSZÁR megjelentetését emlékezetem szerint itteni topikjában a Budapest Film pedzegette. A HUSZADIK SZÁZAD kiadását az FF Film helyezte kilátásba a DVD Centernél található topikok egyikében néhány hónappal ezelőtt, amikor pl. először merült fel a KESERŰ MÉZ kiadásának gondolata.
0
2005. március 25., péntek 7:32
a cinetel tervezi az országúton megjelentetését a közeljövőben.

0
2005. március 25., péntek 2:10
Egyetértek wrack kérdéseivel, de ha már Fellini-nél tartunk, hozzátenném még a Cabiria éjszakái-t es Bertolucci-nál Az utolsó tangó Párizsban-t. Dino Risi Elõzés és Vittorio de Sica Biciklitolvajok c. filmjében már reménykedni sem merek. Lassan haladunk az ötvenes évek körüli olasz filmek magyar kiadásaival.
0
2005. március 24., csütörtök 22:33
Tisztelt XPress!
(És bárki más!)

Tud valaki valamit a következő filmek megjelenéséről?:
- Fellini: Országúton
- Bertolucci: Huszadik század, Az utolsó császár
0
2005. március 24., csütörtök 17:01
Hello!

Nem tudjatok, hogy Magyarorszagon megjelent-e mar Pasolini Teorema c. filmje vagy hogy van-e ra remeny? Talan most, hogy tobb filmje is megjelent, ezt is kiadjak?
Koszi!
0
2005. március 24., csütörtök 15:42
Most már biztos hogy az Xpress-től rendelem kár hogy a postaköltség több mint a lemez ára...:-)))
0
2005. március 24., csütörtök 15:35
Gondolom, azt a max. kétszámjegyű mennyiséget (<50), amit az Intersonic kereskedelmi forgalomba hoz, nem volt nehéz szétkapkodni...
0
2005. március 24., csütörtök 15:21
Baraka című filmet már szinte sehol sem lehet kapni. Nem csoda hogy 990 Ft.- ért elkapkodták. Minőségről tud valaki valamit??
0
2005. március 24., csütörtök 15:18
Ha valakit érdekel közben sikerült kinyomoznom, hogy az Istenek fegyverzete 1-2 és az Aranyeső Yuccaban című fil még csak kölcsönzői változatban jelent meg, de hamarosan várható a lakossági megjelenés is.
0