Keresés

Megjelenések

2005. március 23., szerda 14:42
gondolom ennek is letelt a 7 év joglejárata....azt meg olyankor mit tudhassa az ember,hogy mindent kitolnak annyi idő múlva így a disney-ék
0
2005. március 23., szerda 12:12
ilyeneken szoktam mérgelődni
0
2005. március 23., szerda 0:31
ma akadt a hír a kezembe,amit már sokan tudhatnak valamelyik friss Disney-dvd megvétele után..a Tarzan május 11.-én megjelenik újra..ezúttal 2lemezes extra kiadásban:)))))..fincsi:))
0
2005. március 22., kedd 21:53
Tudja valaki, hogy a szinkronos Die Hard a többi szinkronosan újra kiadott filmmel együtt miért késik? Megjelennek valaha?? Miért harangozza be a kiadó a megjelenést, ha a végén nem adják ki őket?? :(
0
2005. március 22., kedd 18:50
Akkor elnézést kérek.
0
2005. március 22., kedd 18:35
Ha elolvasod az akció részleteit, akkor kiderül, hogy ÁPRILIS 1-TŐL érvényesek az árak, addig teljes áron szállítja a kiadó - ezért nem kapható most akciós áron.
0
2005. március 22., kedd 18:34
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy az akció tuti, de Robiékhoz még nem érkezett meg az akciós készlet, ezért nem tudnak pontosabb időpontokat írni. Gondolom én...
0
2005. március 22., kedd 18:34
Ráadásul ez már nem is a régi bombaár kategória, hogy 3-4 ezer forint között nyomják. Szinte új filmek 2490pénzért.......
0
2005. március 22., kedd 18:28
Hát ez kurva jó.Végre leértékelik a tróját de bizonytalan a megjelenése.De az összes többinek is!!!!!!!!!!!!!!!Ennek mi értelme?
0
2005. március 22., kedd 18:07
És mintha a nagy kiadók nyavajogtak volna a legjobban amiatt, hogy milyen hamar akcióznak és milyen olcsóak a kicsik. Erre tessék, a Warner és az InterCom is folyamatosan áraz le 4-5 hónapos kiadványokat.
0
2005. március 22., kedd 18:02
Hát igen. A RÓZSA NEVÉ-t én is korainak találom. Mikor is jelent meg? Tavaly októberben?
0
2005. március 22., kedd 17:33
ez már csak ilyen

bőszen megveszem, utána 1 hónap múlva féláras
0
2005. március 22., kedd 17:32
Peter Greeneway nem lesz egyszer?

mondjuk ritka hülye kérdés, mert a válasz: de

:)))))
0
2005. március 22., kedd 17:16
Ezeken az új Bomba áras megjelenéseken az egyik szemem sír, a másik nevet. Sőt, a másik is inkább sír mivel a nagyja alig egy éves megjelenés és jelentős részüket teljes áron már beszereztem!
0
2005. március 22., kedd 14:40
Nem hiszem el, hogy a Gengsztergyűjtemény is késik egy hetet! Illetve egyre inkább úgy tűnik, a magyarországi kiadókat egyáltalán nem érdekli, hogy a saját maguk vállalta határidőket betartják-e vagy sem. Kíváncsi vagyok arra, hogy "nyugaton" is ez megy-e, vagy csak a káeurópai harmadrendű közönséget tisztelik meg ezzel a magatartással. (Tippem azért van.) :-(((
Uncsi, hogy már lassan annak kell örülni, ha valami az előre jelzett napon hajlandó végre megjelenni.
0
2005. március 22., kedd 14:28
Xpress:

A Collateral új dátumát fixnek vehetjük?
0
2005. március 22., kedd 12:16
Kedves Xpressz!

Valami infótok az Aranyaső Yuccaban és az istenek fegyverzete 1-2-ről van??

Itt olvastam a megjelenésről:
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=dvd&main_menu=3
0
2005. március 22., kedd 11:12
Xpress!

Na azért azt az utolsó mondatott nem kellett volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg jó lenne ha minden visszaállna a régi kerékvágásba és úgy menne mint régen.
Remélem tényleg megold minden problémátokat az új hely és ehez CSAK drukkolni tudok nektek,hogy tényleg igy legyen.

Tudom már hülyét kaptok a kérdéstöl,de akkor végre beindul már a személyes átvétel is?????????????

Az kétségtelen,hogy rengeteg "szemét" jelenik meg,de nekünk nem is az kellene igazán.Mert azért a Függöség,Argó,stb nem igazán lehetne szemétnek mondani.(Bár tudom most ezen sokan vitatkoznának velem)
0
2005. március 22., kedd 11:01
Semmi gond, mi sem örülünk, ha nem olajozottan mennek a dolgok, de remélem a költözés tényleg megold néhány problémát. A gond ott van, hogy rengeteg az új megjelenés, és a kiadóknál is fejetlenség van. Sokszor csak a megjelenés napján tudjuk meg, hogy csúszik a megjelenés, más kiadóknál a specifikációk derülnek ki későn stb. Sajnos többnyire ilyen okok miatt marad ki egy-egy film a kínálatunkból. Ezeket amint lehet pótoljuk. A Függőség, Argo ma érkezik a forgalmazótól, már csak fel kell tennünk az adatbázisba.
Az új "olcsó" filmekből is kértünk mintapéldányokat, így amint a kezünkben vannak és a tényleges kiadás alapján tudjuk feltüntetni a paramétereket, azokat a filmeket is kitesszük az oldalra (pl. Baraka)
Van néhány olyan kiadó, amely meglehetősen kiszámíthatatlanul dolgozik (pl: InterSonic), az ő filmjeiket nem nagyon merjük feltenni a kínálatba, mert lehet, hogy mire kikerül az oldalra, már nem is lehet beszerezni a filmeket. Más kiadóknál éppen a kiszámíthatóság miatt nem törjük össze magunkat azért, hogy minden filmjük szerepelje a kínálatunkban. Most őszintén: normális ember az, aki Best Hollywood filmet vásárol újonan? (Én sem lehetek normális, mert megvettem a 7000 forintos Trainspottingot, most meg újságmellékletté degradálták 1490-ért.) Persze, ha lesz egy kis felesleges energiánk, feltesszük a Csajok a csúcson 2.-t is a kínálatba, hacsak addig nem látjuk viszont a Fürge ujjak "mellékleteként".
Nem koncepcióról van szó, tehát nem szándékosan nem tettük fel például a Csajok a csúcson 2.-t, de nem is igazán törtük magunkat, hogy utána járjunk a paramétereknek. Az elmúlt hónapok eszetlen piaci káoszában szerintem mi, "hagyományos" kiskereskedők vesztettünk a legtöbbet. Havi szinten százezres nagyságrendben értéktelenedik el a raktárkészletünk az eszetlen akciók, a multik gátlástalan üzletpolitikája (beszerzési ár alatt árusított filmek - lásd: Hihetetlen család, Harry Potter) és az "újságmellékletes" piacrombolás miatt. Ez a másik oka annak, hogy míg korábban bátran vásároltunk minden új filmből úgy, hogy megjelenés után még hónapokig biztosan raktárról szállíthassunk, addig ma csak a tényleges előrendeléseket hozzuk el a megjelenés napján - és még így is bukunk néha.
Na mindegy, a jövő héten talán már az új irodánkból próbáljuk megváltani a világot, és ott mi is ráfekszünk a hazai trendre: minőség helyett sok olcsó vacakot a népnek! :)
0
2005. március 22., kedd 10:35
Rendes csapat vagytok !!!
0
2005. március 22., kedd 10:19
Xpress!
Ezuton IS szeretnék bocsánatott és elnézést kérni az "épitö" szándéku menyilvánulásom miatt. Nem az volt a szándékom,hogy lejárassalak titeket.Nagyon Tisztelem és Becsülöm a munkátokat csak nem értem/értettem hogy miért mennek igy a dolgok mostanában.
Mit lehet tudni ezekröl a filmekröl is és mikor lesznek nálatok?Mert nem akarom máshol megvásárolni.
- Visszakézböl
- Függöség
- Csajok a csúcson 2.
- Szelek szárnyán
- Aranyesö Yuccában
- Istenek fegyverzete 1-2
0
2005. március 22., kedd 10:04
Köszönjük az "építő" hozzászólásokat. Örülünk, hogy a fórumunkat a mi lejáratásunkra használjátok, lehet, hogy a konkurenciáknak van igazuk, akik nem adnak teret más véleményeknek.
Az InterCom újdonságainak zöme péntek óta raktáron van, a Warner megjelenések is már tegnap megérkeztek, a Universalból pedig már elhozta futárunk az új megjelenéseket, néhány órán belül raktáron státruszban lesznek a filmjeik. Az InterCom néhány újdonsága pénteken még nem érkezett meg a kiadóhoz, ezért ma megyünk újra áruért, így ezek a filmek is raktáron lesznek néhány órán belül. Az Ali forgalmazójától ugyancsak ma kapunk árut.
Köszönjük a megértéseteket.
0
2005. március 22., kedd 9:58
Másik helyen a Bridget J.2. Ali ...... stb. már tegnap óta Raktáron státuszban van!
?????
0
2005. március 22., kedd 9:46
Hát, hogy valami gond van, az tuti; én megértem, hogy sok a macera a költözés/átállás miatt, de pl. rengeteg előre beharangozott film fenn sincs az adatbázisban; remélem, hogy hamar túljut az Xpress ezen a "válságos" állapoton.. :)
0
2005. március 22., kedd 9:36
Jé milyen érdekes.Egy pár film visszakerült BIZONYTALAN státuszból 03.23.-ai megjelenéshez. Itt percröl percre változnak a "mejelenések" !!!
0