Igen ez nagyon érdekes,hogy minden új film át men BIZONYTALANBA. Csak tudjátok mi az érdekes. Pl: tegnap beszéltem más ügyben az Universalal és a beszélgetés végén megkérdeztem,hogy lesze ma Bridget 2.,azt mondták természetesen már hétfQn megkezdték a kiszállitást.Ugyan ez az Intercomnál pl. A jégkorszek E.V.-nál.Csak akkor nem tudom,hogy mostanában itt miért nincs? Az ALI-t is mindenhol (MM,CORA,TESCO) hegyekben áll,pl: Argo is miért nincs? Erre ki tudna választ adni.De lehetöleg értelmeset.Nem is az a kérdést,hogy igy vegyen az ember eredeti dvdt,hanem hogy hol??? Régebben mindig pontosan volt minden megjelenés itt (de azok amik tényleg meg is jelentek),most meg minden BIZONYTALAN!!!!!!!????????? Igy nem tudom,hogy fog menni a "bolt" ? Félre ne értsétek én nem lázitani akarok,hanem csak nem értem mi van itt ennél a cégnél tavaly évvége óta?!?!Tudom költözés,tatarozás,stb... ,de sokak szerint ez nem kifogás.
0
2005. március 22., kedd 8:28
76
Az új filmek 90 %-ánál a beszerzés bizonytalan, akarjon az ember eredeti filmet venni ?!
0
2005. március 21., hétfő 20:07
2341
Igen, Retek. Egy darab MONO magyar hang van rajta, csonolt képarány, vágott verzió.
0
2005. március 21., hétfő 19:46
151
Ezt hol olvastad???? a Klub Pblishing az RTL Klubot takarja? Akkor elég necces kiadás lenne, de az Aranyeső Yuccában nagyon kéne. Még az RTL-en is eredeti szinkronnal adtak le, de VÁGOTT verzióban!!! Vajh a dvd milyen?
0
2005. március 21., hétfő 15:17
90
Kiharcoltuk hogy a Shaw Brothers filmek lakossági forgalmazásba kerüljenek (olvasd végig a topikot):
Olvastam, hogy Márc. 7.-én megjelent az Aranyaeső Yuccaban, az Istenek Fegyverzete 1-2. Klub Publishing Kft kiadásában. Nem tudjátok esetleg, hogy hol lehet ezekhez a filmekhez hozzájutni. Sajnos egyik dvd online boltban sem találkoztam vele. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
0
2005. március 21., hétfő 13:15
515
Két nagyon nagy film jön ki extra változatban! A sendit.com-on néztem meg!
1. Szóljatok a köpcösnek (SE) Már megjelent külföldön állítólag felirattal, szinkronról nem tudok. 2. Űrgolyhók (SE) Megjelenik külföldön mono szinkronnal és felirattal május körül.
Idehaza nem lehet ezekről tudni valamit?
0
2005. március 21., hétfő 12:32
98
Úgy látszik a Star Wars elsodorta a kérdésemet:) Vagy tényleg senki nem tud semmit a Truman Show és az Ál/Arc esetleges extra kiadásáról?
Amúgy nem gondoljátok komolyan, hogy ha az SW megjelenik 12 lemezen idén, az valóban egy végleges kiadás lesz? Meglepődnék, ha Lucas nem dobná piacra még legalább 3-4-szer. Vajh hány extra, újítás, kivágott jelenet van még a tarsolyában, amelyek mindegyike indokolhat egy-egy újabb kiadást? És akkor még ott vannak az évfordulós megjelenések. Új díszdobozok 5évente:)
0
2005. március 21., hétfő 8:37
1154
Dr_Syrex, kb. három-négy napja ugyanebbe a fórumba már beírtam valaki kérdésére, hogy a Cube Zero júliusban jelenik meg az SPI kiadásában.
0
2005. március 20., vasárnap 20:21
17243
de. hamarosan kikerül.
0
2005. március 20., vasárnap 20:15
76
Nálatok nem jelent meg az ARGO ?
0
2005. március 20., vasárnap 19:49
17
Nem tudom, hogy sokakanak feltűnt-e, de megjelent a Kocka 3. része (Cube Zero). Persze csak külföldön. Itthon még csak hírből sem hallottam róla, azt se tudtam, hogy elkezdték forgatni. Páran, akik megvették a filmet jó véleménnyel voltak róla, a trilógia legjobb részének tartják. Ha valaki tud valamit a megjelenésről, az írja már meg a fórumba.
0
2005. március 20., vasárnap 18:53
1872
Az ***** ****** *** a pénzsóvár ***** filmrendezőit, hogy nem átallanak még több pénzt kiszedni a rajongóik zsebéből!!!
(Így jó lesz? :)
0
2005. március 20., vasárnap 18:22
127
Azért azt remélem,hogy végre lesz egy végleges vátozat a régi trilógiából. Mert már egy kicsit fárasztó,hogy mindeggyik újjított változatba csak belepiszkálnak de nem végeznek teljes munkát. A 3dimenziósra azért kíváncsi vagyok.
0
2005. március 20., vasárnap 18:09
342
jama: Na tessék itt van padi hozzászolása alant. És ha nincs ott Cameron vagy Jackson ki tudja mennyivel durvábban fogalmazott volna :))
(padi: természetesen nem kell komolyan venni, amit irok, peace! :)
0
2005. március 20., vasárnap 18:03
1341
Azér azt nem kéne tagadni hogy ez is csak egy újabb rókabőr.
0
2005. március 20., vasárnap 17:52
17243
ez csúnya volt, bomarr. :) itt most nem 1-2 új jelenetről, meg más színű dobozról van szó, hanem egy teljesen új technológiáról. még szép, hogy kíváncsiak vagyunk rá.
0
2005. március 20., vasárnap 17:50
342
Bár jobban belegondolva lehet, hogy ennél naivabb nem is lehetnék :))
0
2005. március 20., vasárnap 17:23
342
Na ha Lucas egymaga állna ott az emelvényen kapná az iveket, hogy micsoda pénzsovár barom. De úgy hogy Cameron és Peter Jakcson is ugyanazt a notát fujja gondolom mindenki visszafogja majd magát :))
Lucasból én mindent kinézek. Még szerencse, hogy nem vagyok rajongó. A DVD-k elég puritánok mind külsőleg, mind belsőleg ahhoz, hogy szinte minden vásárló nyálcsorgatva álljon sorba egy extrább kiadásért, akár szinkron, akár egy tisztességesen kipucolt eredeti hangsáv, akár egy értékelhető csomagolás miatt.
George cimbi, szerintem forgasd újra az egész klasszikus trilógiát 3D-ben. Tudom, hogy úgy is ezt szeretnéd leginkább...
0
2005. március 19., szombat 23:41
107
nem tudja vki, hogy tervezik-e újra kiadni a Remény rabjai című filmet?
0
2005. március 19., szombat 23:35
127
Én úgy tudom,hogy csak 2007-ben lesz csak ez a kiadás.A 30. évfordulóra.