Keresés

Megjelenések

2005. március 22., kedd 18:50
Akkor elnézést kérek.
0
2005. március 22., kedd 18:35
Ha elolvasod az akció részleteit, akkor kiderül, hogy ÁPRILIS 1-TŐL érvényesek az árak, addig teljes áron szállítja a kiadó - ezért nem kapható most akciós áron.
0
2005. március 22., kedd 18:34
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy az akció tuti, de Robiékhoz még nem érkezett meg az akciós készlet, ezért nem tudnak pontosabb időpontokat írni. Gondolom én...
0
2005. március 22., kedd 18:34
Ráadásul ez már nem is a régi bombaár kategória, hogy 3-4 ezer forint között nyomják. Szinte új filmek 2490pénzért.......
0
2005. március 22., kedd 18:28
Hát ez kurva jó.Végre leértékelik a tróját de bizonytalan a megjelenése.De az összes többinek is!!!!!!!!!!!!!!!Ennek mi értelme?
0
2005. március 22., kedd 18:07
És mintha a nagy kiadók nyavajogtak volna a legjobban amiatt, hogy milyen hamar akcióznak és milyen olcsóak a kicsik. Erre tessék, a Warner és az InterCom is folyamatosan áraz le 4-5 hónapos kiadványokat.
0
2005. március 22., kedd 18:02
Hát igen. A RÓZSA NEVÉ-t én is korainak találom. Mikor is jelent meg? Tavaly októberben?
0
2005. március 22., kedd 17:33
ez már csak ilyen

bőszen megveszem, utána 1 hónap múlva féláras
0
2005. március 22., kedd 17:32
Peter Greeneway nem lesz egyszer?

mondjuk ritka hülye kérdés, mert a válasz: de

:)))))
0
2005. március 22., kedd 17:16
Ezeken az új Bomba áras megjelenéseken az egyik szemem sír, a másik nevet. Sőt, a másik is inkább sír mivel a nagyja alig egy éves megjelenés és jelentős részüket teljes áron már beszereztem!
0
2005. március 22., kedd 14:40
Nem hiszem el, hogy a Gengsztergyűjtemény is késik egy hetet! Illetve egyre inkább úgy tűnik, a magyarországi kiadókat egyáltalán nem érdekli, hogy a saját maguk vállalta határidőket betartják-e vagy sem. Kíváncsi vagyok arra, hogy "nyugaton" is ez megy-e, vagy csak a káeurópai harmadrendű közönséget tisztelik meg ezzel a magatartással. (Tippem azért van.) :-(((
Uncsi, hogy már lassan annak kell örülni, ha valami az előre jelzett napon hajlandó végre megjelenni.
0
2005. március 22., kedd 14:28
Xpress:

A Collateral új dátumát fixnek vehetjük?
0
2005. március 22., kedd 12:16
Kedves Xpressz!

Valami infótok az Aranyaső Yuccaban és az istenek fegyverzete 1-2-ről van??

Itt olvastam a megjelenésről:
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=dvd&main_menu=3
0
2005. március 22., kedd 11:12
Xpress!

Na azért azt az utolsó mondatott nem kellett volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg jó lenne ha minden visszaállna a régi kerékvágásba és úgy menne mint régen.
Remélem tényleg megold minden problémátokat az új hely és ehez CSAK drukkolni tudok nektek,hogy tényleg igy legyen.

Tudom már hülyét kaptok a kérdéstöl,de akkor végre beindul már a személyes átvétel is?????????????

Az kétségtelen,hogy rengeteg "szemét" jelenik meg,de nekünk nem is az kellene igazán.Mert azért a Függöség,Argó,stb nem igazán lehetne szemétnek mondani.(Bár tudom most ezen sokan vitatkoznának velem)
0
2005. március 22., kedd 11:01
Semmi gond, mi sem örülünk, ha nem olajozottan mennek a dolgok, de remélem a költözés tényleg megold néhány problémát. A gond ott van, hogy rengeteg az új megjelenés, és a kiadóknál is fejetlenség van. Sokszor csak a megjelenés napján tudjuk meg, hogy csúszik a megjelenés, más kiadóknál a specifikációk derülnek ki későn stb. Sajnos többnyire ilyen okok miatt marad ki egy-egy film a kínálatunkból. Ezeket amint lehet pótoljuk. A Függőség, Argo ma érkezik a forgalmazótól, már csak fel kell tennünk az adatbázisba.
Az új "olcsó" filmekből is kértünk mintapéldányokat, így amint a kezünkben vannak és a tényleges kiadás alapján tudjuk feltüntetni a paramétereket, azokat a filmeket is kitesszük az oldalra (pl. Baraka)
Van néhány olyan kiadó, amely meglehetősen kiszámíthatatlanul dolgozik (pl: InterSonic), az ő filmjeiket nem nagyon merjük feltenni a kínálatba, mert lehet, hogy mire kikerül az oldalra, már nem is lehet beszerezni a filmeket. Más kiadóknál éppen a kiszámíthatóság miatt nem törjük össze magunkat azért, hogy minden filmjük szerepelje a kínálatunkban. Most őszintén: normális ember az, aki Best Hollywood filmet vásárol újonan? (Én sem lehetek normális, mert megvettem a 7000 forintos Trainspottingot, most meg újságmellékletté degradálták 1490-ért.) Persze, ha lesz egy kis felesleges energiánk, feltesszük a Csajok a csúcson 2.-t is a kínálatba, hacsak addig nem látjuk viszont a Fürge ujjak "mellékleteként".
Nem koncepcióról van szó, tehát nem szándékosan nem tettük fel például a Csajok a csúcson 2.-t, de nem is igazán törtük magunkat, hogy utána járjunk a paramétereknek. Az elmúlt hónapok eszetlen piaci káoszában szerintem mi, "hagyományos" kiskereskedők vesztettünk a legtöbbet. Havi szinten százezres nagyságrendben értéktelenedik el a raktárkészletünk az eszetlen akciók, a multik gátlástalan üzletpolitikája (beszerzési ár alatt árusított filmek - lásd: Hihetetlen család, Harry Potter) és az "újságmellékletes" piacrombolás miatt. Ez a másik oka annak, hogy míg korábban bátran vásároltunk minden új filmből úgy, hogy megjelenés után még hónapokig biztosan raktárról szállíthassunk, addig ma csak a tényleges előrendeléseket hozzuk el a megjelenés napján - és még így is bukunk néha.
Na mindegy, a jövő héten talán már az új irodánkból próbáljuk megváltani a világot, és ott mi is ráfekszünk a hazai trendre: minőség helyett sok olcsó vacakot a népnek! :)
0
2005. március 22., kedd 10:35
Rendes csapat vagytok !!!
0
2005. március 22., kedd 10:19
Xpress!
Ezuton IS szeretnék bocsánatott és elnézést kérni az "épitö" szándéku menyilvánulásom miatt. Nem az volt a szándékom,hogy lejárassalak titeket.Nagyon Tisztelem és Becsülöm a munkátokat csak nem értem/értettem hogy miért mennek igy a dolgok mostanában.
Mit lehet tudni ezekröl a filmekröl is és mikor lesznek nálatok?Mert nem akarom máshol megvásárolni.
- Visszakézböl
- Függöség
- Csajok a csúcson 2.
- Szelek szárnyán
- Aranyesö Yuccában
- Istenek fegyverzete 1-2
0
2005. március 22., kedd 10:04
Köszönjük az "építő" hozzászólásokat. Örülünk, hogy a fórumunkat a mi lejáratásunkra használjátok, lehet, hogy a konkurenciáknak van igazuk, akik nem adnak teret más véleményeknek.
Az InterCom újdonságainak zöme péntek óta raktáron van, a Warner megjelenések is már tegnap megérkeztek, a Universalból pedig már elhozta futárunk az új megjelenéseket, néhány órán belül raktáron státruszban lesznek a filmjeik. Az InterCom néhány újdonsága pénteken még nem érkezett meg a kiadóhoz, ezért ma megyünk újra áruért, így ezek a filmek is raktáron lesznek néhány órán belül. Az Ali forgalmazójától ugyancsak ma kapunk árut.
Köszönjük a megértéseteket.
0
2005. március 22., kedd 9:58
Másik helyen a Bridget J.2. Ali ...... stb. már tegnap óta Raktáron státuszban van!
?????
0
2005. március 22., kedd 9:46
Hát, hogy valami gond van, az tuti; én megértem, hogy sok a macera a költözés/átállás miatt, de pl. rengeteg előre beharangozott film fenn sincs az adatbázisban; remélem, hogy hamar túljut az Xpress ezen a "válságos" állapoton.. :)
0
2005. március 22., kedd 9:36
Jé milyen érdekes.Egy pár film visszakerült BIZONYTALAN státuszból 03.23.-ai megjelenéshez. Itt percröl percre változnak a "mejelenések" !!!
0
2005. március 22., kedd 9:27
Igen ez nagyon érdekes,hogy minden új film át men BIZONYTALANBA. Csak tudjátok mi az érdekes. Pl: tegnap beszéltem más ügyben az Universalal és a beszélgetés végén megkérdeztem,hogy lesze ma Bridget 2.,azt mondták természetesen már hétfQn megkezdték a kiszállitást.Ugyan ez az Intercomnál pl. A jégkorszek E.V.-nál.Csak akkor nem tudom,hogy mostanában itt miért nincs? Az ALI-t is mindenhol (MM,CORA,TESCO) hegyekben áll,pl: Argo is miért nincs? Erre ki tudna választ adni.De lehetöleg értelmeset.Nem is az a kérdést,hogy igy vegyen az ember eredeti dvdt,hanem hogy hol??? Régebben mindig pontosan volt minden megjelenés itt (de azok amik tényleg meg is jelentek),most meg minden BIZONYTALAN!!!!!!!????????? Igy nem tudom,hogy fog menni a "bolt" ? Félre ne értsétek én nem lázitani akarok,hanem csak nem értem mi van itt ennél a cégnél tavaly évvége óta?!?!Tudom költözés,tatarozás,stb...  ,de sokak szerint ez nem kifogás.
0
2005. március 22., kedd 8:28
Az új filmek 90 %-ánál a beszerzés bizonytalan, akarjon az ember eredeti filmet venni ?!
0
2005. március 21., hétfő 20:07
Igen, Retek. Egy darab MONO magyar hang van rajta, csonolt képarány, vágott verzió.
0
2005. március 21., hétfő 19:46
Ezt hol olvastad????
a Klub Pblishing az RTL Klubot takarja? Akkor elég necces kiadás lenne, de az Aranyeső Yuccában nagyon kéne. Még az RTL-en is eredeti szinkronnal adtak le, de VÁGOTT verzióban!!! Vajh a dvd milyen?
0